Плочки

Прескочи до:

21.04.07
23:34

Ся почвам нова програма - 40 коремни в 5 серии, секи ден.Дано да даде резултат

KE

22.04.07
00:18

аз ще ви кажа програмата, която правя:
1. с вдигнати крака във въздуха- 60
2. страни4ни - по 25-30
3. вдигане на краката от легнало положение - 25
Правя 4 серии, като и 3-те упражнения ги правя наведнъж, с по 1-2сек почивка между тях.Правя ги през ден. И ходя да плувам 3 пъти седмично. Добра ли е тази програма

Мнението беше редактирано от kEnVeLo на 22.04.07 11:43.

01.05.07
20:27

Момчета казвам ви с тая 8 минутната при мен стана 4 минутна... на 4-тата минута умрях буквално. Цаката му е да го правиш с контракции на коремните мускули и мн яко се изпомпват... от днес започвам да се муча да подобрявам дано някой ден стигна до 8 мин :)на който му изглежда лесно нека да не се клати а да стяга и отуска мускулите по този начин да извършва движенията ...

02.05.07
12:58

Верно си е доста трудна ама са свиква горе долу.

08.05.07
15:07

Минаха два месеца и нямам плочки.Само се очертаха леко горните 2 и долните 2.Ама се пак имам около сантиметър мазнини там.Посредата обаче нищо!Как да натоваря и тях?

08.05.07
18:33

Хмм нека някой знаещ се изкаже по въпроса защото тези плочки имат много неизвестни. Това което знам е че самите упражнения за коремни мускули не свалят мазнината само на това място (точковата редукция е по-малка от 1% така че се приема занезначителна или нулева). Основната идея и общоприетата сред света на билдерите е че аеробни упражнения, метаболизъм и диета намалят мазнината по цялото тяло както и по корема а за да се виждат коремните мускули при интервала 8% до 12 или 13% мазнина трябва да са добре очертани и развити а под 8% ще се виждат така или иначе. 
Така че общата идея е диета, техники за забързване на метаболизма и аеоробни упражнения и като последно по важност :) упражнения за корема като основната цел на тези упражнения е “изградят по големи мускули” за да се виждат по лесно под мазнината.
А оттук идва и объркването ми а и не само моето така че хора които са наясно или просто имат идея по въпроса нека я споделят по някоя от тези точки.
1. Повторения 20-25 , 90% процента от билдерите по света са единодушни че повторенията трябва да са в тези рамки за да се изгради мускула не както някои хора правят дори и хиляда повторения на ден така че “го приемам за вярно” ако 25 е малко за някои то се прави с тежест
2. Повторенията се правят бавно или бързо? тъй като коремните мускули се възстановават  много бързо с излкючения на облика (облика е най лесен за развитие не както някои хора си мислят, дори с лека тежест се развива за отрицателно време така че внимателно да не загубим формата на “гардероб” :)) никой не дава ясно определение как да се тренира коремнта стена за хипертрофия. Всички източници доказали се като “добри” практикуват бързи повторения и много серии (включително и 8минутната програма която показвате)което пример за аеорбно упражнение. Най ефективната програма в северна америка е Р90Х която е 15 минутна програма с 11 серии по 25 повторения нон стоп, което също е идеален пример за аеробна тренировка. Та идеята не е ли само да хипертрофираме коремната стена и да си правим по ефективно кардио отделно ?
* авангардни методи са бавни три серии два пъти дневно по 25 повторения тъй като корема се възстановявал много бързо
ОСНОВНИЯ ВЪПРОС НЕ Е МАЗНИНАТА ИЛИ МЕТАБОЛИЗМА ИЛИ ДИЕТАТА КОИТО СА ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНИ,
А ХИПЕРТРОФИЯТА НА КОРЕМНАТА СТЕНА КОЯТО Е СТРАНЕН МУСКУЛ И ИМА НУЖДА ОТ СПЕЦИАЛНА ТРЕНИРОВКА.
Та КАК ДА ХИПЕРТРОФИРАМЕ КОРЕМНАТА СТЕНА (НЕ ОБЛИКА)?
помогнете ми тук дайте идеи!!! предварително ви благодаря

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1