02.02.04
10:45
Abe gledam s interes predawaneto na Nedik Nedew wsiaka sabota. Za wseki koito mu se obadi da go pita za otslabwane, Nedik prepora4wa hraneneto da e do 17 4asa. Oba4e ot 17 4asa do 6-7 sutrinta e dosta goliam period ot wreme, prez koito muskulite ti niamat hrana. Kak togawa se zapazwat muskulite i se gori mazninata?Izklu4wat li se proteinite sled 17 4asa…
abe kajete kakwo mislite po temeta
Аз доколкото знам, а знам малко може да се яде след 17-18 часа, но само белтъчини без въглехидрати и мазнини. :wink:
Че може да се яде малко, може, но пък не е проблем да се пие протеинов шейк :))
ХМММ тва са страшни простоти с тва ядене до 17 чеса и ас съм го пробвал ефект няма трябва да се продължи с малко ядене и даже може въглехидрати като се спре се забавя метаболизма ,но нека кой каквото иска да си прави и всеки си знае генетиката тва дето Недик го прави обаче не е правилно да казва не яще след 17 чеса.
по-здрави
Аз съм чел ,че след 5 часа трябва да се спре приема на въглехидрати , но мазнини и белтъци може да се приемат. Само , че лошото в тоя вариант е , че много хора тренират след 5 часа а всички знаем за зареждането след тренировка. А това дето казвате за неядене в продължение на 14 часа (17 до 6/7 сутринта) ми звучи безсмислено и почти неизпълнимо.
03.02.04
11:29
Абе аз съм пробвал да не ям след 5 часа и е доста кофти.Според мене няма проблеми да се хапват белтъци и въглехидрати(само идващи от зеленчуци).Протеиновия шейк преди лягяне също е решение,ако не се гътнеш от глад......
Според мен въпроса с яденето до 17 часа се отнася за хора с тегло над нормата и с доста висок процент на мазнините в тялото.Мисля,че
този метод за сваляне на тегло е противопоказен за хора занимаващи
с културизьм.С него ще се изгуби твърде много мускулна маса.
Аз лично в период за маса ям много въглехидрати и късно вечер.Това
всичко обаче е индивидуално както каза EMIL_MLO.Всеки си има различна генетика и метаболизъм.
05.02.04
00:31
Не съм гледал предаването на Недик, но със сигурност човекът е препоръчал много добре да не се яде след 17 часа. Само че има малка подробност. Идеята е не да не се яде, а да се спрат животинските мазнини след този час (млечни изделия предимно), иначе да обърнете 2-3 салати няма нищо лошо, ако са само от зеленчуци разбира се. Също така преди лягане е добре един соев протеин, който да се усвои бавно през ноща (нека е качествен, че от евтините се получават газове).
Аз сега съм на такава вълна и от месец и половина вече приспособявам храненето си към този принцип. Не директно, за да нямам отвращения от храни и т.н., но мога да кажа, че подготовката ми върви доволно добре (идеята на кратко - от януари до март преформиране и акцентиране на гърдите с нисковъглехидратен хранителен режим, от март до май изчистване и строга диета по часовник).
Ако някой се интересува повече, да ме пита.
На мен ми е интересно, я кажи за нисковъглехидратниа режим по колко горе-долу въглехидрати на ден приемаш и кога примено сутрин - вечер ?
Да мите сподели малко повече и дай резултати които си постигнал и дали си зимал стероиди докато си бил на диетата
по-здрави
05.02.04
18:00
Митко и стероиди в едно изречение, хе-хе! :lol:
[quote author=“Sax-o-matic”]10 таблетки на ден в продължение на 3 месеца -> 10 х 30 х 3 ... 900 таблетки, 900 лв.
Това за мен е невъзможно, страхотна доза е. Само за самоубиийци.
Аз взимах 2 седмици по 2 таблетки на ден и постигнах грандиозен ефект, просто не ми се мисли с толкова ....
Зареди това изречение го питам ,но нящина е казвал ,че е против и ,че незима сигорно е зимал преди или ?
по-здрави