prenatvarvane li e muskolnata treska?

Темата е заключена.
PM

02.03.04
09:05

hubavo li e da ima6 muskolna treska sled trenirovka?

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:09.

LU

02.03.04
10:47

Хубаво е да имаш лека,ако не можеш да се мръднеш това значи че си претренирал :( това за всеки човек си е индивидуално

02.03.04
12:58

v povecheto sluchai znachi che si umoril muskulyt koeto oznachava che si napravil naistina dobra trenirovka,,,hubavo e da imash muskulna treska no kakto kaza Lubo da e slaba

02.03.04
13:13

Чел съм, че ако мускулната треска продължи повече от 48 часа, това е знак за претоварване. Но все пак си е индивидуално - мене например прасците и бедрата след тренировка ме болят по 3-4 дни, но продължават да растат.

PM

03.03.04
10:33

много ви благодаря момчета мойта обикновенно трае кам 12 часа ,но макар да имам чувството че правя добри тренировки имам чуството че спряха да ми растат мусколите възможно ли е да е от килограмите аз съм 1.70 58 кила рака 32 гръден кош 92

03.03.04
11:21

emi ima momenti na zastoi poniakoga…ne mojesh vinagi da ka4vash!
moje da trae 1-2 meseca MAX i togava pak i sila i masa shte ka4vash
no ako tova prodyljava vzemi “neshto” da uskorish procesite :wink:

LU

03.03.04
11:30

Pminev не може да очакваш да растеш,ако не качваш кила :(

GY

03.03.04
11:41

Spored men ako 4ovekat ne e treniral ot 1-2 meseca i se varne vuv zalata ! Garanciq na drugiq den shte ima muskula treska ! A ako ima6 muskulna treska e ot pretrenirane na muskula :} No tova na men mi minava barzo za 3-4 4asa si4ko mi minava; } poprincip kato se pretovarq i treperq :}

03.03.04
22:50

Gym-Bg, е това беше велико изказване :roll:
Откакто съм почнал да тренирам, след всяка тренировка имам мускулна треска, продължаваща понякога повече от ден.
За времето, за което тренирам бях качил около 18кг, и ако това е  претрениране, ума ми не побира какво мога да постигна ако не претренирам  :D

PM

04.03.04
01:07

Eclipse за колко време качи 18 кг горе долу?

EN

04.03.04
08:03

[quote author=“Gym-Bg”]...ako ima6 muskulna treska e ot pretrenirane na muskula :} No tova na men mi minava barzo za 3-4 4asa si4ko mi minava; } poprincip kato se pretovarq i treperq :}

За колко време ти минава мускулната треска??? ЗА 3-4 часа??? Бате ти си феномен, чесно ти казвам (нещо като Роналдо във футбола :P ) Как може да ти мине мускулната треска за 3-4 часа, след като за 3-4 часа ти още не си я усетил??????? За да я почувстваш трябва да минат 7-8 часа...

Колкото до тва дали е претренирване ако имаш мускулна треска,то бих казал, че е хубаво след всяка тренировка да имаш лека мускулна треска в тренираните мускули, но тя не трябва да е силна и дразнеща, напротив трябва усещането дори да е приятно (не съм мазохист бе)... :wink:

04.03.04
11:42

vish v radela ‘trenirovki i upraznenia” temata beshe mai muskulna hipertrofia i tn da vidish tam e obqsneno dali e hubavo da imash muskulna treska !!!!!!!!
po-zdravi

04.03.04
12:11

pminev, за година и 4 месеца. Сега чистя и съм свалил малко.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1