10.03.07
22:05
Здравейте! За пръв път пиша във форум и ми е малко притеснено да не бъркам нещо! Проблемът ми е, че страдам от тази болест, е вече не съм 38 кг, качих до 45, но имам много трудности в пътя си. По принцип тренирам от повече от 2 год, смея да твърдя тежко, с базови упражнения, серии до отказ и т.н. Не спрях дори и при най-ниски килограми. Храненето ми обаче е под всяка критика, моля ви да бъдете снизходителни. Аз качих не защото почнах да се храня, а от медикаменти. Сега тренирам 7 дни в седмицата, 3 от които с тежести, а другото кардио по 40 мин. Ям само вечер, защото не мога да понасям мисълта, че ми е пълен стомаха, а като се навечерям направо лягам. Не спирам обаче да качвам. Знам, че трябва да променя нещата, защото явно метаболизма ми е мноооого бавен, но умирам и от ужас, че макар и с балансирани 4-5 хранения, ще кача още. Странното е, че имам енергия за тренировки. МОЛЯ ВИ, не се дразнете от грешките ми, а ми дайте съвет как да подхвана нещата без да кача още.
Благодаря предварително
какви са тези медикаменти?
и за да не си чувстваш пълен стомаха не яж салати ,супи, плодове, а примерно месо,яйца, сандвичи,ядки, мед.. да ядеш цялото количество храна преди лягане (което всъщност какво е?) не е много удачен избор.