11.03.07
11:55
С какво се мажи белег за побързото му изчезване? Като бях в Щатите бях чел за такива медикаменти. Някой ползвал ли е ? Каква марка, колко пари ?
11.03.07
17:05
Само ???
11.03.07
17:28
Contractubex вероятно :roll: Кажи за какъв белег става дума? Изгаряне, прорез .. ?
11.03.07
18:28
Става дума за операция от херния. 11 шева е. Ясно, че напълно ‘избеляване’ на раната няма как да стане и белега ще си личи. Като бях в Щатите рекламираха продукт от рода на scarf remover, та се питам някой ползвал ли е ? Останал ли е доволен и дали има ефект.
11.03.07
18:33
Отиваш в аптеката и искаш Contractubex. Тубичката към 10-12 лева май беше. Мажеш 2-3 пъти на ден и ще се заличи. На мен ми е махало мазоли.
Не съм убеден, че дълбок белег може да се премахне напълно, все пак е травма, която е стигнала до по-бавно възстановяващите се тъкани под епидермиса. Аз имам много шевове, точно на корема и аз, само че от апандисит. Това, което наблюдавам е, че там, където минава ластика на бельото или панталона белегът не е така релефен и е по-блед. Така че има вероятност, ако е нов белега някакво масажиране на кожата там да помогне.
Иначе белези не се махат освен с операция (Е, аз съм изключение, при мен някои ту ги има, ту не..)
02.04.07
06:09
Отиваш в аптеката и там ще помолиш да ти препоръчат най-доброто!!!!