Сомнамбул протеин

12.03.07
16:25

Здравейте,

27г, 192 см, 86 кг - ектоморфен тип.

Наскоро си купих протеин за “преди лягане” от Пиротска - Сомнамбул на някаква българска фирма (май тази, дето държи магазина на Пиритска)
Какви са ви впечатленията от него? Аз лично не мога да преценя дали действа и наистина осигурява прием на бавен протеин през нощта. Това, което усещам е, че е доста сладък на вкус и всяка нощ ми се пълни страшно мехура ,че чак се събуждам към 04 часа през нощта.

Някой има ли повече инфо и отношение към въпросния продукт?

Мерси предварително!

Поздрави!

12.03.07
16:52

Аз лично за пръв път я чувам и ми изглежда съмнителна...

много лошо си се преебал, това за нищо нестава даже и етикета му е объркан ако се загледаш от едната страна не пише
Сомнамбул а пише Сумнамбол или нещо такова беше, повече не си давай парите за глупости дори и вносните протеини не си заслужават парите тъй като са безбожно скъпи ако ще зимаш нещо по-добре си взимай храна или си вземи насипен суруватьчен по-добре отколко тия булици, той е същия протеин само къде в тия пакетирани са натъпкани със Е-та и кои знае кво още.

IN

12.03.07
17:32

[quote author=“RejiMillar”]много лошо си се преебал, това за нищо нестава даже и етикета му е объркан ако се загледаш от едната страна не пише
Сомнамбул а пише Сумнамбол или нещо такова беше, повече не си давай парите за глупости дори и вносните протеини не си заслужават парите тъй като са безбожно скъпи ако ще зимаш нещо по-добре си взимай храна или си вземи насипен суруватьчен по-добре отколко тия булици, той е същия протеин само къде в тия пакетирани са натъпкани със Е-та и кои знае кво още.

Хахаха самокопирай се в бисерите плс :lol:

и за кво да се самокопирам би ли обяснил ако купиш тоя протеин ще забелиж за какво говоря има тема относно него

12.03.07
20:55

Ами кво да ти кажа.За тоя протеин имаше тема ,но не ми се търси сега.Аз също бях писал там,както и бях пил навремето когато бях млад и неориентиран,понеже от доста отдавна го има на пазара,ама явно още има хора които се лъжат да купуват тези боклуци.Мързи ме пак да пиша същите неща които бях писал тогава,но ако се постараеш да потърсиш ще разбереш за какво става въпрос.Едно ще ти кажа само за този протеин.Захари.Смяташ ли че тази думичка се връзва с названието нощен протеин,за какъвто се опитват да го изкарат.Ценете си повече парите бе хора,толкоз ли лесно ги изкарвате.По-добре не си вземайте нищо отколкото тия боклуци.И през JK(или JC,понякога и така го пишат,ходи ги разбери) съм минал и през Нутрим и през П&Б...Имаше една стара приказка,че умният се учи от опита на другите,а глупавият от собственият си.Все пак всеки си решава,те толкова неща се изписаха,изговориха и дори документираха,но има хора които продължават да упорстват.Ами аз няма какво повече да добавя.То нали знаете...кучето си лае,керванът си върви.Живи и здрави.

IN

12.03.07
22:09

[quote author=“RejiMillar”]и за кво да се самокопирам би ли обяснил ако купиш тоя протеин ще забелиж за какво говоря има тема относно него

Не става дума за тоя протеин-за него знам че е пълен боклук както и всичко на JK ставаше дума за последното ти изкаване в което приравняваш долнопробния денатуриран нископроцентен суроватъчен концентрат със световно доказани изолати...

[quote author=“InDaHEad”][quote author=“RejiMillar”]и за кво да се самокопирам би ли обяснил ако купиш тоя протеин ще забелиж за какво говоря има тема относно него

Не става дума за тоя протеин-за него знам че е пълен боклук както и всичко на JK ставаше дума за последното ти изкаване в което приравняваш долнопробния денатуриран нископроцентен суроватъчен концентрат със световно доказани изолати...

грешно си ме разбрал имах предвид че за тия пари става даже малко под цената на българските това исках да му кажа поне като взима евтиния си земе насипен поне в него нема декстроза и разни ми ти Е-та и т.н., трудно биха се сравнявали насипния протеин със тези на елитните американски фирми но общо взето за тия пари които са в бг не си заслужават парите, след като месото и яйцата са по евтини по-добре си го карай само на храна хем по евтино щи излиза хем по-добри резултати ще има човека.

13.03.07
09:05

Хм,  да - мерси за отговорите!

По принцип гледам да ям извара преди лягане или риба тон. Просто ми се искаше нещо по-бързо, но явно няма такова или поне не е това:)

Причината да го вема бяха точно доста теми, в които се препоръчваше, че преди лягане трябва да се взима бавен протеин (казеин), а на Пиротска ми препоръчаха точно това. Дори ги питах дали има вносен такъв протеин за преди лягане и получих отрицателен отговор.

Сори, ако е имало подобна тема - пуснах сърч, но не я хвана.

Поздрави!

13.03.07
12:19

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=129309#129309

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=21244&highlight=somnambul

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=14561&highlight=somnambul

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=13882&highlight=somnambul

Дано това е достатъчно...

13.03.07
19:07

[quote author=“Highspirit”]Дори ги питах дали има вносен такъв протеин за преди лягане и получих отрицателен отговор.

Не може да нямат, най-много да им се е било изчерпало количеството в момента. А в тоя магазин продавачите се мислят за големи тарикати, ама някой път ще вляза и ще ги направя на две стотинки. Пък и аз не тренирам сериозно, мязам на балък който могат да преметнат:) Освен този случай, в който ми пробутаха Сумнамбул имаше още един. Овцата, която продава там взе да ми обяснява как еди какъв си суроватъчен протеин бил изолат, аз чета етикета пише концентрат и й го показвам. Онази мълча и го гледа 10 сек., взе да мънка, говори с нейния колега нещо.
А най ми беше смешно, когато в друг много известен магазин за хранителни добавки в София питах продавача за глюкоза на прах за след тренировка. И пича ми каза, че било по-добре да си взема фруктоза :roll: , а иначе глюкоза максимум 20-30 г иначе съм щял да се омазня. А тоя същия фен в малоумните си години го бях питал за някакъв стероид и ми беше изнесъл половинчасова лекция, че бил първия стероид, че се извличал от пикнята на еди кое си животно и т.н. Явно си разбираше човека от фитнес.

14.03.07
11:11

Butthead пича е бил прав за фруктозата, понеже тя е с по-нисък гликемичен индекс и се разгражда по-бавно от глюкозата и ще те зарежда с енергия за повече време , а не само за 20-30 минути.  :)  Както и да е , сега по темата . :) Преди лягане можеш да взимаш Milk and Egg Protein na Biotech, мисля че беше 25 лева за 500 грама.  8)

14.03.07
15:57

[quote author=“Hris”]Butthead пича е бил прав за фруктозата, понеже тя е с по-нисък гликемичен индекс и се разгражда по-бавно от глюкозата и ще те зарежда с енергия за повече време , а не само за 20-30 минути.

Бате, айде не се обаждай неподготвен, нали :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1