04.11.04
20:01
От някъде 2 години имам болки в кръста и то още преди да сум почнал с фитнеса. Не съм пражил мъртва тяга нито упражнения за кръст. Имате ли някаква идея кави лекарства или мазила да използвам за да спра тези болки
04.11.04
20:21
Абе 4овек иди на лекар за да ти каже!Ти изобщо ходил ли си до сега! Иди да не стане пакост!!! Успех!!!
04.11.04
21:00
Ми ходя ма все забравям да питам.Мерси
05.11.04
13:42
Хм. Дано не е дископатия.
Иди да те снимат - най - добре!
Ако тренираш усърдно ти препоръчвам след всяка серия, която “набива” прешлените, прави по малко разягане. Навеждай се примерно с разкрачени крака надолу и стой няколко секунди така, за да разтегнеш малко посмачканите връзки.
Такива упражнения са много - клекът, гребането, но дори и на вид безобидни упражнения, като преса за рамена или овдигане с тежест на рамената за прасец.
Мазила и пластири има, има и кални бани, но иди първо при лекар. Не прибягвай до самолечение. Има значение с какво ще го мажеш, дали компресите да са топли или студени и т.н. Има шанс даже проблемът да е от бъбреците.
Или е дискова херния демек от пукане на тъканите межо прешляните или е нараняване на меките тъкани! Нараняването на меките тъкани ако не се лекува остава доста време и ифнекцията не преминава. Може да познаеш от какво е като прецениш дали е мускулна или костна болката. Ако е костна на лекар и от там квито са препоръките според положението. Ако е мускулно има си мазила и мноо яки лепенки за кръст помагат веднага. В аптеката търси лепенки за кръст нещо като листове са лепват се на мястото на болката и я облекчават страшно помагат.
по-здрави и успех
хахах с тоя пост ме оби братле ма тъка е наистина доста френдове си взеха космодиск и имаше полза ,но ако е херния на лекар требе да се ходи
по-здрави
03.08.09
18:23
От някъде 2 години имам болки в кръста и то още преди да сум почнал с фитнеса. Не съм пражил мъртва тяга нито упражнения за кръст. Имате ли някаква идея кави лекарства или мазила да използвам за да спра тези болки
Да знаеш и аз сам така.Миналата седмица правих 3 серия на “Бицепсово сгъване с щанга” и изведнаш ме стегна краста и оттогава не се натоварвам много.Затова ти предлагам да намалиш килограмите на някои упражнения за рамене и граб ако те боли много.
03.08.09
18:32
Възраждаш тема на 5 години...
03.08.09
19:50
Ми ходя ма все забравям да питам.Мерси
Е ти направо ме уби като ходиш кво го питаш бе братовчед.хаха
Така относно кръста може да си защипал някой нерв и за това да те боли,попринцип може да ходиш на масажист но най добре отиди на лекар за да е сигурно.
16.03.15
12:50
Модерация: Непозволено съдържание!
Моля, спазвайте правилата на форума!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 16.03.15 12:51.