16.03.07
17:09
защо има разлика в мускула примерно като се мери на гладно и примерно след ядене ( при мен разликата е около полвин сантиметър) ??
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
16.03.07
17:13
въобразяваш си. Освен може би преди и след закуска. Като се събудиш е нормално да си малко по-малък.
Защото като се нахраниш добре приемаш значимо количество хранителни вещества и захранваш мускула, което води до зареждането му с глекоген, вода и аминокиселини, което от своя страна увеличава саркоплазмата и се увеличава размера му.
Защото като се нахраниш добре приемаш значимо количество хранителни вещества и захранваш мускула, което води до зареждането му с глекоген, вода и аминокиселини, което от своя страна увеличава саркоплазмата и се увеличава размера му.
мерси много за изчерпателния отговор RAMBO
16.03.07
21:23
И мислиш че това става само с едно ядене? И освен това ми е интересно как така мускула се “зарежда с аминокиселини”?
И аз имам един въпрос и той е: Какво ти дреме за разликата?
Така или иначе никой освен теб не зебелязва...
Напредък се вижда на всеко тримесичие. И е добре съпоставянето да се прави със снимки, а не с мерки.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече