16.03.07
21:45
# Днес 15.03.2007, инициативен комитет депозира в Столична община, молба за провеждане на митинг, с който желаем да изразим своя протест срещу нарушаването на правата на интернет потребителите, интернет обществото като цяло, собствениците на сайтове в България и неправномерния натиск от страна на държавните органи върху тях.
Митингът е насрочен за 22.03.2007, на площад “Александър Невски” от 17:00 часа.
Каним всички заинтересувани да се присъединят към нашия протест.
Всички общностти и организации, които желаят да участват в организирането на митинга, могат да се свържат с нас на имейл torrent.miting@abv.bg.
Призоваваме всички, на които не им е безразлично ставащото в България, да организират подобни мероприятия в собствените си градове и населени места, на същата дата или възможно най-близка.
Как да организирате митинг, четете тази тема.
Молим, всички, които ще присъстват на митинга да се въздържат от незаконни, неприлични и агресивни действия, които биха могли да опорочат мероприятието.
Отразете това събитие!
17.03.07
04:21
Da де ние хубаво ще отидем, но освен да забавляваме и отвличаме общественото внимание от нечий политически игри, които съвсем незаконно ще преминат правните и конституционни граници, по-добре да овърфлуднеме всички гов. хостове, подобно на няколкото вече организирани от няколко националности ДДОС атаки към външна мрежа по няколко американски корпоративни портала, вкл. мс.ком. Има достатъчно автоматизирани инструменти за различно експлойтване, само трябва “широка връзка”. Лесно можем да организираме акцията посредством агитация в най-посещаваните сайтове, а именно торент-тракерите :lol:
пп. това е шега :roll:
17.03.07
06:27
Шега, шега, ама май е най-доброто действия срещу противозаконните действия на НСБОП. А най ме дразни, че националните медии, като БТВ например, заемат пристрастна позиция.
Дано и в Русе направят митинг, че нямам възможност да се дигна до София :roll:
17.03.07
09:38
Темата не е за фитнес дори не е за никакъв спорт което означава, че мястото и не е този форум.Ако някой ме убеди в противното съм склонен да я отключа.