25.03.07
21:13
Здр, извинявам се първо, ако ще прозвуча като пълен неграмотник, но просто никога не съм се занимавал с фитнес. Проблемът ми е следният: Искам да почна да си правя в домашни условия упражнения за корем. Какво точно да правя съм си избрал, но ми трябва диета, с която да си изчистя мазнините, защото сега се получава, че трупам мускулна маса върху мазнините и е грозно:( Ако може да ми дадете линк или нещо такова към таква диета, като предпочитам да не смятам калорий и такива неща, а да пише точно какво да ям и ако може това да се намира лесно по магазините. Нямам в никакъв случай шкембе, така че не ми трябват некви фантастични диети, но все пак до месец се надявам да успея да загатна за плочки:) Благодаря ви предварително:)
Диетите в който е описано кога, какво и по колко да се яде не струват. Не може една диета да дава едно и също количество храна за някой, който тежи 100 кг и някой който тежи 80 кг. Всичко е индивидулано и зависи от организма, физическата активност, тегло, ръст ... Мускулна маса се трупа под мазнините. В сайта таг “диети” има доста различни. Смятането на калории е необходимои не е толкова трудно. А сваляне на мазнини само от корем, само от бицепс и тн. НЯМА. Мазнини се свалят постепенно от цялото тяло.
26.03.07
06:59
И по-скоро си направи сметка какво си ял досега и просто ограничи нещата от които е възможно да трупаш ... яж по повече пъти на ден - със сигурност помага ... и най-важното кардио - и то тичане ...