Проблем - разтежение

26.03.07
03:06

Хора на 14 години съм и тренирам футбол. Няма значение къде, кой и т.н.
По време на една от тренировките получих разтежение на дясното бедро малко над коляното. Болката е ужасна, почивах 1-2 седмици, но...като уж мине и играя пак започва болката. Съветвах се с лекаря си, но той каза че ми няма нищо, та затова питам вас, понеже всеки ми казва, че тук са хората които рабират и към които да се обърна.
Болката е страшна и като не тичам и не се натоварвам не боли, но като започна да го напрягам боли - боли като разгежение знаете не е много приятно и мисля че не е нещо друго. Та...понеже знаете точно при разтежение какво мога да правя .. кажете ми. Да го разтривам ли да го мажа със нещо, дайте някакви изпитани методи които да имат максимален ефект и да ме върнат по-скоро на терена. И искам да знам изобщо занапред като получа разтежение какво да правя? Сега обяснете за бедрото като е разтегнато, после може и понатам за друго да питам, надявам се да има кой да помогне

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1