27.03.07
16:42
Значи от около 2 месеца съм на диета (ям по 4-5 пъти на ден основно бяло месо и по 50-100 гр въглехидрати със съвсем малко мазнини от зехтин и ядки) тренирам всеки ден с аеробни тренировки (по 40 мин. степер 5-6 пъти седмично) и пия амино киселини с разклонена верига и фат бърнер (първия месец ЛИПО-6, а сега Animal Cuts). Изчистих добре краката ръцете, гърдите обаще корема нещо се запъва. В горната част го изчистих доста ама има още малко, обаче долната част не мърда, какво да правя? ( чувал съм че има някакви мазила които топат мазнините на корема)
28.03.07
07:21
Освен да си останеш все така упорит и да изчакаш още малко, докато имаш и там ефект. Друг начин няма, а за мазилата според мен това е голяма глупост.
29.03.07
12:25
казано от demonhunter на 27.03.07, 16:42:
Значи от около 2 месеца съм на диета (ям по 4-5 пъти на ден основно бяло месо и по 50-100 гр въглехидрати със съвсем малко мазнини от зехтин и ядки) тренирам всеки ден с аеробни тренировки (по 40 мин. степер 5-6 пъти седмично) и пия амино киселини с разклонена верига и фат бърнер (първия месец ЛИПО-6, а сега Animal Cuts). Изчистих добре краката ръцете, гърдите обаще корема нещо се запъва. В горната част го изчистих доста ама има още малко, обаче долната част не мърда, какво да правя? ( чувал съм че има някакви мазила които топат мазнините на корема)
Не се притесняваи,ще тръгне и корема.И аз съм като теб,от три месеца съм на диета за изчистване и едва в последните две седмици започна да се топи долната част на корема.Относно мазилата за мен са вятър и мъгла,няма ли правилна диета и натоварвания,нищо не може да ти помогне,такаче търпение и резултатите ще дойдат.