въпрос витамини?

29.03.07
14:02

значи тренирам от 5-6 месеца и до ся в началото зимах малко време разтворими витамини и после въобще забравих за тях а и плодове в момента не ям та искам да питам някакво мнение за витамини какви на коя фирма да зимам.Един приятел ми предложи сега през пролетта освен да почна с витамини и да зема и нещо за прочистване на организма и бъбреците
Той лично си зима витамини Биостронг + Суправит и Карнизил за бъбреците и организма като след като свърши с Карнизила 20-30 дена незнам колко витамините си продължава
Та какво е вашето мнение и какво бихте препоръчали

29.03.07
15:21

Зависи колко пари имаш.  Ако разполагаш с повечко финанси, аз бих ти препоръчал да се насочиш към ADAM Men’s Vitamins на NOW Foods nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=84&Itemid=45

Аз съм решил, ако се видя с пари, да си взема точно от тях, защото така като гледам имат всички необходими витамини и минерали и то в завидни количества ;)

Като по евтин вариант, за около 7-9 лева има едни полски “ВИТАРАЛ” - също не са лоши, пил съм ги.

А тия разтворимите може да ги забравиш - по-добре си пий лимонада :D

29.03.07
16:34

Тея Витарал във всяка аптека ли се продават и в какви количества са?

29.03.07
16:46

Да, мисля, че ги има в повечето аптеки. 60 таблетки са в шишенце.

Ето връзка: http://sklep.apteka-cito.pl/product_info.php?products_id=1679&osCsid=c8c375b61b1ae415c1b33b86d28c2be3
(за съжаление е на полски ;) )

NOW Adam !

29.03.07
19:35

ее ко напрай ти нямам толкова пари и не се занимавам професионално за сега така че нещо евтино аз мислех до 10 лв заедно с това за пречистване нямам пойче малко или много се пак да приемам някакви витамини.
Искам мнения за това дали трябва и какво да се земи за пречистване на организма и бъбреците плс

29.03.07
20:01

От какво искаш да си чистиш организма !?

29.03.07
20:04

казано от Qrosten123 на 29.03.07, 19:35:

ее ко напрай ти нямам толкова пари и не се занимавам професионално за сега така че нещо евтино аз мислех до 10 лв заедно с това за пречистване нямам пойче малко или много се пак да приемам някакви витамини.
Искам мнения за това дали трябва и какво да се земи за пречистване на организма и бъбреците плс

Аз пия на Витарал...60 хапа за 10 кинта,по 2 на ден...Стават...Не са перфектни като за билдър,но не са и чак толкова лоши...Иначе по принцип има доста видове силни мултивитамини:Animal Pack,NOW ADAM,NOW Eco-green,NOW Vit-min,AST Multi Pro 32X,ON Opti-Men…Всичките са супер качествени...

Мнението беше редактирано от 4oKuTo на 29.03.07 20:05.

30.03.07
06:15

ако наистина искаш свестни витамини си вземи на оптимум (опти мен май бяха).ползвал съм и на сатурн и бях много доволен.ОБАЧЕ с витамини организма не се прочиства.КАРЗИЛ е лекарство за черния дроб и върши супер работа(особенно след цикъл с орални стероиди).за бъбреците най-доброто прочистване става с вода - пии по 5-6 литра на ден и си готов:)))
купи си и витамин Е - силен антиоксидант е.

30.03.07
08:12

Ами незнам но според мене има нужда за пречистване кръв бъбреци незнам и аз не сам запознат но след толкова различни режими на хранения лишавания специални добавки и храни от както се занимавам мисля че има нужда а пък и пролетта мисля е подходящо време.Лично съм чувал че това за пречистването 1 път на година за профилактика е добре да се прави незнам пак ви казвам не съм спец за това е и този форум за да обогатяваме знанията си

30.03.07
11:06

хвърлил съм око на тея АДАМ  на Нау и се чудя някъде от интернет мога ли си ги поръчам и колко ще ми излязат с доставката, понеже няма от къде да си ги купя а инъче да питам който ползва тея витарал в къкво съдържание е витамин Б12 във всяка таблетка

30.03.07
11:13

казано от Rac3r на 30.03.07, 11:06:

хвърлил съм око на тея АДАМ  на Нау и се чудя някъде от интернет мога ли си ги поръчам и колко ще ми излязат с доставката, понеже няма от къде да си ги купя а инъче да питам който ползва тея витарал в къкво съдържание е витамин Б12 във всяка таблетка

Във Витарал Б12 е 1 mcg на таблетка...Иначе Адам може да поръчаш от БГ сайта- www.nowbg.com или от американския www.netrition.com

Мнението беше редактирано от 4oKuTo на 30.03.07 11:14.

30.03.07
11:17

а инъче може ли да се къчат килограми или да ми дадът издръжливост от тея витамини. Какво им е същинското предназначение ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1