01.04.07
02:55
Здравейте,
защо да не направим първата тема в този раздел на форума “проучвателна”? Напишете с какво се занимавате извън фитнеса и как тренировките помагат за Вашето по-добро ежедневие? Припомнете си заглавието на раздела - не се коментира как тренираме, а какво правим, когато НЕ тренираме. :)
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 21.10.10 06:25.
Ми много лесен отговор - Алкохол , Жени , Левски и работа от време на време - какво повече му трябва на човек :) :P
01.04.07
07:34
Учене,жени,работа ;)
Сложихте жените на второ място :coolgrin:
Аз спрях вече фитнеса( ходя 2 - 3 пъти месечно) и ходя на карате.Иначе си помага дава самочувствие(все още съм си голям:) ).Уча в ТУ - София КСТ и работя като сис. админ.
А по горната класация
Жени , бира , Левски , Българска история ;-P
01.04.07
11:05
Учене , жени и спорт на открито наи вече колоездене :-)
уча в НБУ - Икономика, работя като Marketing Researcher и тези две неща изпълват до край деня ми :)... а бб е едно от нещата, които ми носят oгромно удоволствиe ;) иначе редът е следния: уни., работа, бб, фън, ЦСКА и всичко останало
Мнението беше редактирано от AMAZER на 01.04.07 17:17.
01.04.07
17:47
Аз (се опитвам да) следвам в ТУ (МЕИ, ВМЕИ) специалност, свързана с компютри и управлението на хора, работещи с компютри. Да не повярва човек, но ми се случва и да работя в тази сфера. Участвам в правенето на електронно издание за фитнес (да де, това, което посещавате) - уж като хоби, на което отделям повече време, отколкото на каквото и да било друго. :)
Сложихте жените на второ място :coolgrin:
Аз спрях вече фитнеса( ходя 2 - 3 пъти месечно) и ходя на карате.Иначе си помага дава самочувствие(все още съм си голям:) ).Уча в ТУ - София КСТ и работя като сис. админ.
А по горната класация
Жени , бира , Левски , Българска история ;-P
И така става класацията :) бирата по добре да води класацията - по елитно е . Вече , не е модерно да си с жена а с ” Масажиска ” :) :P
Извън спортните си изяви, класацията за мен е следната:
Семейството - майка на две деца, съпруга, домакиня - готвачка, перачка, чистачка и пр.
Инженер по енергетика и педагог, но не работя в момента. Основните ми занимания са горните изброени.
Как ми помага фитнесът - ами така регулирам храната и теглото си. Освен това една хубава осанка, води и до по-добро самочуствие. Не на последно място - избивам си негативните емоции върху железата. :cheese:
Мнението беше редактирано от Winnie на 02.04.07 06:01.
02.04.07
08:47
ем кафенца,магазини,жени и така ааа и на последно място даскало!уча в СПГЕ Джон Атанасов!
02.04.07
09:15
Бачкам.
Почти нямам време аз нищо друго. Даже спрях и залата.
Надявам се скоро пак да я почна, та да видя и какъв съм аз във залата :)
Незнам какъв съм извън залата щото не съм излизал от нея отдавна ;-P . Бъзик бе :)
Извън залата се занимавам с даскало , игри и преди с дискотеки но откакто не пия не ми се ходи особено :blank: .
В залата ходя за хоби , харесва ми да се развивам и както пишеше в една тема : Искам да съм различен от другите с нещо което не можеш да си купиш от магазина :coolgrin: !
Незнам какъв съм извън залата щото не съм излизал от нея отдавна ;-P . Бъзик бе :)
Извън залата се занимавам с даскало , игри и преди с дискотеки но откакто не пия не ми се ходи особено :blank: .
В залата ходя за хоби , харесва ми да се развивам и както пишеше в една тема : Искам да съм различен от другите с нещо което не можеш да си купиш от магазина :coolgrin: !
Колко ми е познато това за дискотеките :red:
Много добре казано и аз не искам да си давам парите само и единствено за някви дрехи
Иначе се интересувам от билярд, момичета(най-надутите най ме кефят ;-) ) училище, други спортове
ЖЕНИ, ФИТНЕС, ДИСКОТЕКИ, СТУДЕНТСКИМ КУПОНИ, АЛКОХОЛ, ЛЕКЦИИ
Пиши с нормален шрифт
Astor
Мнението беше редактирано от ASTOR на 02.04.07 19:00.
Хм, извън залата цялото ми време отива за работа и учене. Бакалавър съм по МИО, а сега завършвам магистратура по Банков мениджмънт. В момента работя нещо, което не ми допада, но така се случва понякога. Ще гледам скоро да я сменя. А от колко време не съм била по дискотеки и не съм пийвала порядъчно ....... ами май съм цифроманка :))))
Мнението беше редактирано от peterinka на 02.04.07 18:24.
оооо забравих да добава дискотеките те даже трябваше да са 2 место :) Карамел , Ориент ( 33 ) , Джим Бим , Фире и др ;) бало си е мамата пълно с лесна плячка :P
Студент в СУ - право. Времето когато не тренирам за съжаление ми е почти изцяло заето от четене на закони и дебели тухли, наречени учебни помагала, а останалото свободно време посвещавам на приятелката си. Много хора споменават алкохола, което от 4 години за мен е непозната течност.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 04.04.07 17:27.
03.04.07
14:22
Ми аз съм ученик, от август ще уча в амерканския в Благоевград(аз съм си от там де), и имам едно пежо и много го връткам, иначе скука
Мнението беше редактирано от Predatorzzz на 03.04.07 14:22.
1. Семейство
2. Спорт - Културизъм
3. Фотография
4. Автомобили, мотори и производни по темата
5. Шоколад
99. Жени
Алкохол не пия, цигари не пуша, не обичам дискотеки, такива работи :)
03.04.07
17:29
Аз съм ученик и ежедневието ми общо взето е фитнес и училище. Излизам вечер само в петък или събота и то не много често. Твърд алкохол не пия. Само бира и то не в промишлени количества. За цигари изобщо не може дума да става. Жени... ами има от време на време по някоя :D
04.04.07
21:21
Работа, работа, работа..., но парите, които изкарвам ги влагам в тренировките си-храна, добавки.... Така че
1.Фитнес
2.Жени
3. Няма трето
Мечтая да спя повече от пет-шест часа, но няма надежда
за сега само състезанието ми е в главицата,иначе бутам училището :) излизам с приятелката си,иии скоро ще си търся работа по морето сигурно 8) аа да и като ДиДжей ст мъча :)
05.04.07
15:31
Тук повечето сме братя по желязо,стомана и дъмбели :D
За съжаление залата винаги ще бъде м/у 2рото и третото място,никога на първо.Но трябва да се спортува!
Аз съм ученик все още ,но ако не отделям време ще се разложа...разбира се като има изпити,класни може да пропусна 3-4дни ,но това е
обратима реакция ]:)
06.04.07
09:38
Последна година в НТБГ съм и уча за изпити (решил съм да се пробвам в УНСС). Иначе прекарвам колкото се може повече време с приятелката ми,ходя си на даскало кат пич и понеже взех книжка преди 7-8 месеца още не мога да се нарадвам на Рено-то Клио на дядо ми :) От 1 седмица съм го почнал пак сериозно фитнеса, защото ми се иска да възвърна форма за бала и така :)
Аа,и съм голям фен на Белот-а :)
Почти завършил архитект съм.Работя същото това.В свободното си време ,колкото и малко да е обичам да ходя сред природата.Обичам природата,риболова,фитнеса и приятелката си. ;)
В момента съм последен семестър магистратура по Стопанско управление в ИУ-Варна. Иначе през свободното време освен залата другите ми дейности са пред компютъра (филми основно и сърфиране из мрежата, музика), риболов, разходки в Морските градини или на Бургас или на Варна. От скоро откакто се позатопли карам и колело като съм си в Бургас. Иначе бих ги подредил така:
1. Залата
2. Ученето
3. Музика - хоби ми е да гледам концерти на ДВД - става въпрос за метъл и рок музика
4. Други видове спорт които упражнявам когато се отдаде възможност - футбол, волейбол, тенис на корт, тенис на маса, плуване, тази зима и по ските се запалих доста ама там трябва практика
Не пуша, пия рядко за сметка на това пък по-повечко, по дискотеки почти не ходя, защото не ми харесва обстановката, музиката (с изключение на много малко заведения в които пускат хубаво ретро).
за мен на първо място е семеиството.
занимавам се с частен бизнес,който по принцип
е само лятото.
фитнеса е неразделна част от ежедневието ми.
не мога без него,товае начин на живот. :-)
22.04.07
19:09
На 21 години съм, в момента студент. Родом съм от Варна, но уча и живея в София. Зодия рак.
Интересувам се от бодибилдинг, история, до скоро от политика, компютри и технологии и разбира се не на последно място от красиви жени. През свободното си време....хмм... съм в залата. Когато не тренирам най-много обичам да се разхождам сред природата. Отвреме навреме чета интересни книги (би трябвало по-често...)
Честно казано, не обичам да ходя особено много по дискотеки, може би защото се пренаситих. Предпочитам механа, на маса на приказка с приятели. ю
За мен има 4 неща, на които много държа и обичам: България, Бог, семейството и приятелите. Всичко друго е след тях.
27.04.07
11:27
на 26 съм, от Варна, занимавам се с недвижими имоти. Управлявам кантора за Продажби в Американска фирма, която работи на бг пазар на принципа на франчайзинга. По прънцип съм работохолик, но гледам винаги да имам време за залата. Както винаги отговарям на хората, които ме питат как толкова години подържам мотивацията си: “или си такъв, или не си”. Аз съм от онова поколение и от онзи тип хора, които преди години се събирахме на лостовете, вдигахме бутилки вода, книги или табуретки и правихме лицеви опори със столче на краката :coolsmile:
много от вас ще ме разберат, че го правя не за да съм голям, а защото не мога без това и когато са насъберат много почивни дни, както около първи май например и със семейството ми пътуваме нанякъде, ми е страшно криво, че пропускам тренировка :-S, по скоро съм изнервен. Не мога да почивам, след като знам че ми е било ден за трен.
Дискотеките не са ми любимо място, бил съм много време в Албена и може да се каже че съм си взел дозата. Обичам организираните пътувания с приятели, пикници, ходене за риба, механи и т.н., с една дума активната почивка.
В момента съм отдаден на приятелката ми и ремонта на новото ни жилище.
Мнението беше редактирано от emergency_bg на 27.04.07 11:29.
На 21 год. съм, студентка в СУ, работя като давам кредити :), живея по график лекции - работа- зала- лекции - работа - зала -работа- зала........рядко гледам да разпусна с приятели по заведенията, защото преди обожавах да танцувам и още не съм се излекувала от това! Но за сега фитнеса е единственото ми разнообразие, начин да се отпусна! а покрай приятното и полезно! :)
21.05.07
17:49
Значи на 15 години съм.Уча в ПМГ”акад. Иван Ценов” Враца.За мене няма значение класацията по която ще подредя нещата извън залата. жени коли мотори компютри не пуша ,пия понякога и това е :)))
22.05.07
15:28
Работа, ЦСКА, бира и цаца, футболче с приятели :)
ЦСКА, работа, учене и източни философи и учения от една година насам съм невероятно зарибен олигофрен :)
ЛЕВСКИ!!! учене обикаляне компютри
Мнението беше редактирано от NRG на 10.12.07 18:34.
излизане с приятели,фитнес ;) ,даскало ,мотори,тунинг за мотори,по-големи мотори,по-красиви мотори :D и така :)
Аз съм 11 клас в 119 СОУ в София, мъча се с една психично болна учителка, която особено много иска да ми пре*бе дипломата иначе си карам даскалото. Имам разнообразни интереси - компютри, информатика, уеб програмиране, като това лято се захващам с 2 сериозни проекта :D , фотография, баскетбол, футбол, абе всякъв спорт. Слушам всякаква музика - от рап до чил, през метъл и транс, обичам музиката и с нея разпускам. Отделям и внимание на гаджето, лятото се готвя и за шофьорски курс. Приятелите и заведенията често остават на по-заден план, особено покрай тия класни.
Ами значи даскало, гаджета, приятели, размотаване по улиците.
П.П.
Колко е хубаво да си на 15 няма работа има само забавление ! :cheese:
31.07.07
11:59
[/Ами като се замисля за мен спорта май е преди всичко. Никакъв алкохол (е, на рождения ми ден може и да пийна), цигари, дискотеки.
Подредането би изглеждало така:
1. Работа, спорт.
2. И всичко останало.
01.08.07
06:36
Здравейте,
защо да не направим първата тема в този раздел на форума “проучвателна”? Напишете с какво се занимавате извън фитнеса и как тренировките помагат за Вашето по-добро ежедневие? Припомнете си заглавието на раздела - не се коментира как тренираме, а какво правим, когато НЕ тренираме. :)
Извън залата аз съм - строителен инж. Работя, старая се д аотделям време за семейството си - съпруга и един гоооолям син на 3г. Ами това е с няколко думи. Май не ми остава време за много странични занимания. А и всяко свободно време гледам да е отделено за сина ми.
Виждам повечето са писали - алкохол, жени...
Алкохола е на път да излезе тотално от живота ми. Виждам, че когато го употребявам не се чувствам пълноценен на следващия ден. Не пуша и никога не съм пушил.
Друго не се сещам.
Успех!
Мнението беше редактирано от Велин Иванов на 01.08.07 06:38.