Ечемичен флейкс и обезмаслено мляко в хипермаркет HIT

BO

07.11.04
18:16

Откакто откриха хипермаркет HIT в Младост си купувам оттам Ечемичен флейкс с параметри на 100 гр: протеини 12.12г, мазнини 2.3г, въглехидрати 68.1г. - 250 гр., цена 1.70лв. и обезмаслено мляко Елена (0.1%) за 1 лв.

Мисля, че не е лошо това флейксче за закуска - даже е вкусно. Хапвам по 70 гр. с 200-250 мл горещо мляко... накисва се за 5 мин. и така...

07.11.04
18:38

по-добре закусвай с овесени ядки или поне мюсли. Корнфлейкса е с мн висок гликемичен индекс и има повече химия вътре.

BO

07.11.04
18:43

ми то май само така се казва иначе няма захари и други боклуци - виж параметрите пак. Например овесените ядки имат повече мазнини, а и по-трудно се ядат от това.... (аз ги ям и тях де, не ме разбирай погрешно).. Просто мисля, че не е лош тоя ечемичен флейкс за разнообразие или за смесване с ядките..  8)

07.11.04
19:08

не знам за точно този ечемичен флейкс какво представлява, но по принцип, в корнфлейкса въглехидратите идват основно от захари и нишесте и няма никакви комплексни въглехидрати. Това автоматично го прави недобър за закуска на бодибилдър, все пак не бива да се вманиачваме и естесвено ако в период за маса хапваш от време на време корнфлейкс няма да се отровиш :)
Също така протеина от овесените ядки е много по-качествен от този във всякакъв флейкс.
Между другото, д-р Келог-създателя на корнфлейкса го е измислил с цел тази храна да намали мастурбацията при малките момчета.

07.11.04
19:34

И аз си го купих този ечемичения флеикс ама нещо изобщо не ми харесва затова си ям мюслито

BO

07.11.04
19:35

Добре де, мюслито не е ли по-мазничко?

07.11.04
20:29

към 5 гр. мазнини на 100 гр. продукт, при това ненаситени, какъв ти е проблема?  :D

BO

07.11.04
20:43

пени се, непени се, ке те ям!!!  :lol: а после като свърши ще ям овесени ядки щом казвате!!!  :wink:  :lol:  8)

08.11.04
00:03

абе с тия мазнини сте се побъркали заклевам се :)
бухай мазно бе пич няма ти стане нищо, даже ще отслабнеш  :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1