Шейкове

WH

02.04.07
16:25

Извинявам се,ако повтарям някоя тема,но разполагам с малко време и няма как да седна да потърся.
Та ето и към въпроса.Вчера си взех пасатор и се чудя какви комбинации от храни да изпобвам,та хем да е приатно на вкус хем да е хранително.Абе като се замисля няма значение дали ще е добре на вкус важното е да е добре балансирано :)Та кажете някоя друга рецепта да пробвам :)

Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 09.01.08 18:59.

02.04.07
16:43

Високо въглехидратно шейкче - прясно мляко, 1 банан, 1-2 лъжици мед, обикновени бисквити. Да ти е сладко. Номера е да сипваш млекце докато стане редичко и става за пиене. Към тази “рецепта можеш да друснеш и 20гр. суроватъчен протеин и ей ти една следтренировъчна бомба.  ;-P

02.04.07
18:30

Може вместо прясно, да сложиш кисело мляко - ще се получи доста приятно на вкус. Аз лично го предпочитам :)

03.04.07
15:47

Ей тва шейкче е супер готино и зарежфащо! Идеално е за преди треировка:
2 белтъка
150мл. прясно мляко
50-100гр сладолед
1. ч.л. мед
1/2 банан
Та всичко се пасира и се получава супер вкусна енергийна напитка!

04.04.07
06:29

казано от dobata на 03.04.07, 15:47:

2 белтъка
150мл. прясно мляко
50-100гр сладолед
1. ч.л. мед
1/2 банан

Един в форума беше казал ,че да ядеш сурови яйца е все едно играеш руска рулетка.
Аз съм на същото мнение

04.04.07
12:25

1 банан (може и ягоди в сезона)
1 доза протеин или гейнър
голяма лъжица мед
две супени лъжици пшеничен зародиш (продава се във всички по-големи магазини)
кисело или прясно мляко (аз предпочитам кисело, по-добре го понася стомаха ми)
може няколко капки ментов сироп за коктейли (особено ако протеина е ванилия или шоколад)

Ако е след тренировка може да се пропусне млякото за по-бързо разграждане.

05.04.07
13:42

преди тренировка не е добре да се яде сладко - сладко след трен! и то в няколкото въглехидратни прозореца които следват през 1.5-2ч. кофти за трениращите вечер!!

05.04.07
15:56

Момчета ,златни сте.На ся направих един шейк с бисквити,банан,две лъжици мед и прясно мляко.
Впрочем открих нещо гениално -1 пакет бисквити Хогаренас може спокойно да се направят на един шейк,а няма да ви казвам
колко въглехидрат има вътре.

05.04.07
16:44

Бисквитите могат да се заместят с бишкоти, защото те имат повече белтъчини.

VL

17.11.07
07:04

А може ли вместо навсякаде да има банан да се сложи нещо като ябълка  или морков или нещо такова? :)

ИВ

17.11.07
08:04

Шейк за преди лягане :

2 лъжици млечен протеин 1/2 суроватъчен , 1 голяма лъжица фъстъчено масло, 2 супени пшеничен зародиш.

05.01.08
14:53

А може ли да кажете 1 , 2 шейка в които не е включен протеин и да са приятни на вкус и най-важнто да напишете колко протеин , въглехидрати и калории са , защото искам да замествам по едно ядене с тях :)

MO

05.01.08
15:05

казано от Владимир8507 на 02.04.07, 18:30:

Може вместо прясно, да сложиш кисело мляко - ще се получи доста приятно на вкус. Аз лично го предпочитам :)

аз попринцип на вкус по ме кефи киселото мляко обаче като е с кисело няма нищо общо с прясното  с прясно е по-вкусно определено

казано от ZARO на 04.04.07, 06:29:

казано от dobata на 03.04.07, 15:47:

2 белтъка
150мл. прясно мляко
50-100гр сладолед
1. ч.л. мед
1/2 банан

Един в форума беше казал ,че да ядеш сурови яйца е все едно играеш руска рулетка.
Аз съм на същото мнение

що ако на човека яйцата му ги дава баба му например...
а и имаше една фирма не си спомням сега как се казваше ама пишеше на кутията винаги пресни яйца, и действително бяха много хубави яйца, яйцата се познават по жълтъка , попринцип като зимам яйца от баба ми - понеже тя ги храни с естесвени храни които са си за кокошки жълтъците са тъмно оранжеви , а тея в магазина са ярко жълти - направете си сами извод а тея на тая фирма бяха почти като на баба :lol:  и можеш да си купиш например s,m,l,xl ... така ги продават разпределени което според мен е готино!

Мнението беше редактирано от Mothefucker на 05.01.08 15:14.

09.01.08
18:54

А тези шейкове подходящи ли са за хора,които отслабват???И въобще може ли да ми кажете шейк подходящ за отслабващи или за поддържащи теглото си?Защото аз не съм на някакъв специален режим-просто не ям сладко,тестени изделия и не пия газирано...та надявам се сте ме разбрали

10.01.08
13:51

казано от асд на 09.01.08, 18:54:

А тези шейкове подходящи ли са за хора,които отслабват???И въобще може ли да ми кажете шейк подходящ за отслабващи или за поддържащи теглото си?Защото аз не съм на някакъв специален режим-просто не ям сладко,тестени изделия и не пия газирано...та надявам се сте ме разбрали

Тренираш ли, не тренираш ли...? Пий фрешове. Най-диетично е грейпфрута.

10.01.08
16:19

казано от Стоянчо на 10.01.08, 13:51:

казано от асд на 09.01.08, 18:54:

Тренираш ли, не тренираш ли...? Пий фрешове. Най-диетично е грейпфрута.

О забравил съм да допълня-в момента тренирам 5 пъти в седмицата-3 пъти силова,2 пъти кардио тренировка.По принцип нормалния ми режим е-3 пъти като правя кардио след силовата :)

13.01.08
20:54

Прясно мляко + извара + протеинова пудра (може и медец зависи от метаболизма ви).Вечер след тренировка.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1