синина на лакътя

PA

03.04.07
20:12

Здравейте! Днес докато правех бицепсово сгъване с крива щанга нещо ми запари на лакътя,но на момента не ме заболя довърших си тренировката.След около час се наведох да взема дъщеря ми и хоп болка ,но не силна ,погледнах си лакътя то станала синина даже.Въобще нямам идея за какво става въпрос и дали се налага да я оставя да си почине при положение ,че не ме боли в момента/боля ме около 1 час/.Или да я оставя една седмица да си почине ръчицата за да не ме заболи?И тогава да я патя.

04.04.07
12:11

Еми очевидно си си спукал кръвоносен съд, което е леко странно, между другото... Явно си го притиснал по някакъв начин и се е спукал...

Според мен задължително направи почивка./седмица минимум/.

Тежко ли вдигаше? Скотово сгъване ли правеше?

PA

04.04.07
15:06

Скотово сгъване правих.Жена съм ,тежеста беше лоста +10кг  ,което не мисля ,че е много за мен,даже  е малко,но починах един месец и затова сега с по малко тежести тренирам.Днес въобще не ме боли,но ще те послушам и ще почина.Ще бягам само и.....дали ще ми навреди ако правя напади и клекове с 40кг/на лакътя имам предвид/Аз съм 157см и 48кг

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1