Пих креатин...

AS

06.04.07
06:42

Здравейте.Наскоро свърших приемането на креатин - доволен съм , но има един проблем.Тялото ми (и най-вече лицето ми) подпухнаха (голяма задръжка на вода) .Има ли начин с някаква диета и упражнения отново да върна предишния си козметичен вид на лицето.Това което искам е да намаля задръжката на вода и съответно отново да отслабна (натрупах и малко мазнини)Четох ,че кофеина (например) намалява задръжката на вода , но това май е само при приемането на креатина...

Това подпухване ще отмине след около месец (или поне при мене е така след като спра креатина). Това което мога да ти препоръчам междувременно е да пиеш много вода. Ако и междувременно искаш и да свалиш някой друг килограм мини на НВД. Ако обаче преди това си бил на ВВД (докато си пиел креатина) те съветвам да направиш прехода между двата режима бавно (1-2 месеца), за да не се получи допълнително натрупване на мазнини.

Пий повечко вода. Ще отмине, не се притеснявай.

30.04.07
20:17

към автора на темата : Отмина ли вече?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1