06.04.07
12:39
В момента вземам липотропен фетбърнер, който по принцип е много добър - Super Cuts 3. Но напоследък усещам как ефекта му намалява и ми препоръчаха да го редувам с термогенен фетбърнер. Някой да ме посъветва за марка, ако може... Благодаря предварително!
06.04.07
12:56
Благодаря за бързия отговор:)
Само искам да питам има ли Ефедрин? Не искам да си докарам някакъв сърдечно-съдов проблем (баща ми има високо кръвно и предполагам, че съм генетично предразположен). Изобщо дайте малко повече инфо за тоя бърнер.....
06.04.07
13:05
Ефедринът е забранен и не се слага в нето един фетбърнър.
06.04.07
13:06
казано от nekron на 06.04.07, 12:39:
В момента вземам липотропен фетбърнер, който по принцип е много добър - Super Cuts 3. Но напоследък усещам как ефекта му намалява и ми препоръчаха да го редувам с термогенен фетбърнер. Някой да ме посъветва за марка, ако може... Благодаря предварително!
Нещо повече да ми кажеш за тоя ? Как ти повлия като килограми да кажем ?
06.04.07
13:15
Ефектът му е малко бавен, но пък има всички необходими вещества в него: липотропи, енергетици, билкови диуретици. Малко ми докарва газове и ме кара да ходя до тоалетната често:) - има екстракт от зелен чай. Не съм усетил никакви други странични ефекти... Трябва само постоянство - аеробна тренировка и профилактика на храната.
07.04.07
12:57
казано от nekron на 06.04.07, 13:15:
Ефектът му е малко бавен, но пък има всички необходими вещества в него: липотропи, енергетици, билкови диуретици. Малко ми докарва газове и ме кара да ходя до тоалетната често:) - има екстракт от зелен чай. Не съм усетил никакви други странични ефекти... Трябва само постоянство - аеробна тренировка и профилактика на храната.
За диетата и кардиото ми е пределно ясно :). Интересува ме откакто го ползваш заедно с диеткака к кардиото колко откъм килограми си метнал :) ?
16.04.07
06:36
Ами за месец и половина - около 5-6 килограма, но не спазвам строга диета пък и от време на време изускам тренировки. Ако поддържах по-строг режим, предполагам, че ефектът щеше да е по-голям:)
17.03.14
18:19
От къде може да се поръча въпросният бърнер ? Аз никъде немога да го открия :(
17.03.14
19:10
казано от nekron на 06.04.07, 12:39:
По-принцип най-добрата комбинация е от липотропни и термогенни фет бърнъри.
От Amix Thermocore има много добри отзиви и в този форум. Аз го ползвах и ми хареса честно казано.