Блондинки , Брунетки , червенокоси и рижави ?!

Прескочи до:

06.04.07
22:18

Нека дадем оценка какви  жени ни харесват наи-много .
Пример -
Цвят
Размери
Очи
и т.н

DN

06.04.07
23:18

За мен няма точно определен типаж и критерии за красота има прекрасни високи момичета и великолепни миниончета за мен е важно много характера трябва да е мила добра да ми дава упора в начинанията който предприемам когато се върна с треперещи крака след тежка тренировка да ме гушне да ми направи нещо за хапване после заедно да измием чинийте ама аз малко се отплеснах хайде това беше от мен :)

P.S Хубаво ще е и момичетата да си направят една такава тема тук в форума да видим и тяхния идеал за момче :)

07.04.07
06:51

Също както dn_bg, държа най-вече на характера и ценностите на едно момиче. Нагледал съм се на красиви ябълки, който са гнили отвътре...
Иначе имам голяма слабост към миньончета и към момичета с черни къдрави коси, но не отказвам и на русите, червенокосите и рижавите :-)
Не си падам по големи цици (циците може би са последното нещо, което гледам в едно момиче). Харесвам малки, стегнати дупета, а ако има ясно изразени трапчинки над дупето, просто се побърквам - това ми е като някакъв фетиш  :red:  :)
Нооооо.... характера и отношението са номер 1.

07.04.07
07:22

Харесвам спортистки :)

07.04.07
07:48

абе нормалните жени най ме кефят- да не е някаква от модно списание взета или пък няква да не се грижи за себе си.  без значение каква коса имат.

Мнението беше редактирано от BOR на 12.04.07 13:01.

07.04.07
10:53

Цвят на косата няма значение, важното е да е с подържано тяло, красиво лице и да е мила

07.04.07
15:04

Очи, коса- няма значение, важното е да има стегнато задниче,приемлив балкон , чаровна усмивка,палав поглед ,перверзница...шшшеееййй аз много се отнесох нещо :lol:

IN

07.04.07
17:12

идеала ми е руси  и тъпи!^^

07.04.07
17:37

казано от InDaHEad на 07.04.07, 17:12:

и със сини очи :))))

—-
дамите тук хептем ще изчезнат  :coolgrin:

Мнението беше редактирано от emzo на 07.04.07 17:38.

07.04.07
18:07

казано от emzo на 07.04.07, 17:37:

казано от InDaHEad на 07.04.07, 17:12:

и със сини очи :))))

—-
дамите тук хептем ще изчезнат  :coolgrin:

Споко ;)

Засега се държим ;)

И фактът, че подобни на по-предишния потребител нИ мЪ аресват само може да ме радва  ;-P

Не харесвам определен типаж момичета. Всяко момиче има своя чар,просто в някои е особено трудно да го забележиш.Особено обичам дългата права коса. Много е важно да чувстваш, че момичето споделя чувствата ти и че му пука за теб,че е готова на компромиси за връзката ви,не е задължително да е забавна (защото мога да бъда и за 2ма),но поне да носи на майтап.Айде ако искате в същата тема всеки да напише какво 1во гледа в едно момиче.При мен нещата стоят така :
1во - гледам лицето (много е важно да е красиво)
2ро - гледам тялото,като не държа на големи цици,ми просто да е едно нормално прилично тяло,без някакви страшни аномалии
3то - ако ми хареса лицето и тялото идва ред на характера.

07.04.07
19:50

казано от MI5 на 07.04.07, 19:41:

2ро - гледам тялото,като не държа на големи цици,ми просто да е едно нормално прилично тяло,без някакви страшни аномалии

А на мен ми е любопитно нещо - може би малко извън темата... Къде точно остават интелектът и ценностната система ;)

Защото ти докато се шегуваш - може отсреща да дрънчи на кухо  ;-)  Много се чудя дали тогава ще ти е забавнУ.

Ама то всеки с разбиранията си ;) Аз лично не мога да поставя визията на първо място. Да - важна е. Но ако отвътре няма нищичко - пиши останалото само куха обвивка.

И без да се обиждат пишещите тук - ако не подплатят мускулатурата с нещо отвътре, просто опаковката остава излишна ;)

07.04.07
20:17

казано от Grah4e на 07.04.07, 19:50:

А на мен ми е любопитно нещо - може би малко извън темата... Къде точно остават интелектът и ценностната система ;)

Ти май не си прочела внимателно какво бях писал по-нагоре :)

07.04.07
20:28

Харесвам ги всякакви. Обезателно държа да покажат членска карта на МЕНСА, иначе не им говора smile ! А най-харесвам чаровни. Чара е много неопределимо понятие, така че нямам точно тип.

07.04.07
20:36

казано от Vladimir8507 на 07.04.07, 20:17:

Прочела съм ;) Но в подредбата на класацията ти липсва именно най-важното ;)

@locvs - убедена съм, че и ти ходиш с теста за IQ в ръка ;-P
Иначе за чара е много вярно ;)

Мнението беше редактирано от Грахче на 07.04.07 20:38.

07.04.07
20:41

казано от Grah4e на 07.04.07, 20:36:

И то е?

07.04.07
21:39

Чувство за хумор ;) .
Първо гледам лицето и косата . Най ми харесват на кичури и със светли лица и очи . После идва ред на тялото , както каза MI5 -да е едно нормално прилично тяло,без някакви страшни аномалии  и да не е по висока от мен ...
И последни но не и по важност е чувството за хумор и характера .

пп: шоколадовото тенче е голям бонус  :cheese:

07.04.07
21:52

@locvs - убедена съм, че и ти ходиш с теста за IQ в ръка ;-P
Иначе за чара е много вярно ;)

Абе на челото съм си татуирал “IQ-148”  :P

Сега се оглеждам за мадама с татус на кръста “IQ - 147”. Та като и кажа, че е тъпа, да не спори! По-малки числа не важат не ща да е много тъпа :)

Защото ти докато се шегуваш - може отсреща да дрънчи на кухо  ;-)  Много се чудя дали тогава ще ти е забавнУ.

Ама то всеки с разбиранията си ;) Аз лично не мога да поставя визията на първо място. Да - важна е. Но ако отвътре няма нищичко - пиши останалото само куха обвивка.

И без да се обиждат пишещите тук - ако не подплатят мускулатурата с нещо отвътре, просто опаковката остава излишна ;)

Като казах характера имах предвид И интелектът и ценностната система. Всъщност това ми се върти в главата : виждам момиче,гледам лицето - кефи ме,гледам тялото - кефи ме,казвам си - “брей,тая е мацка дай да се пробвам,пък ако не - здраве да е” и там некви приказки,кафета,ала-бала и ако се окаже тъпа си казвам “е,поне ще си станем приятели (и после ще се фукам ква мацка познавам :) )”.Тва беше 1ви вариант на ситуацията.Другият е - някак си започвам разговор с момиче,което не ми харесва на външен вид,но пък е печена и си казвам “якото печена е,не ме привлича, но е много готина компанийка,пък и човек не си подбира приятелите според външния вид” и така..
И не оставайте с грешно впечатление - разбира се, че е важно да има нещо в главата. Как иначе ще се търпите повече от 1 седмица :)

08.04.07
11:53

казано от Vladimir8507 на 07.04.07, 20:41:

И то е?

И то е, че бях цитирала друг форумец, ама ти нещо се почувства засегнат ;-)  Иначе съм съгласна с това, което беше написал ‘по-нагоре’.

А имам едно малко по-странично питане - това 8507 от ника ти - набор и месец на раждане ли е? Чисто любопитство ;)

@locvs - с 1 по-малко, ама да е по-малко, тюююХ :P

Христос Воскресе, момчета :) Много щастие и любов ви пожелавам :)

Мнението беше редактирано от Грахче на 08.04.07 11:54.

08.04.07
11:53

Едно от най-важните неща освен благия харкатер и приемливия външен вид лично за мен е ДА СВИКНЕ С ИДЕЯТА ЧЕ СЪМ ЛУД НА ТЕМА ФИТНЕС и че с тренировките си компромис НЕ обичам да правя. Не е ли отвратителен въпрос: “Е, айде деее, не можеш ли веднъж да пропуснеш тренировката си?”. И като отговоря отрицателно започва цупенето.

08.04.07
12:02

аиде Христос Воскресе :) да сме живи здрави ..... честит имен ден на всички именици да се почувстват поздравени :) :P , а до колкото жените мисла , че наи-важното в една връска е доверието и до колко сте честни с половинката си . До качествата мога да кажа , че като се влюбиш няма да гледаш размерите и т.н :) ще я обичаш такава каквато е :) ако съм в грешка ме поправете но според мене е точно така . :P

08.04.07
13:10

казано от MyPa TpuO на 08.04.07, 11:53:

И то е, че бях цитирала друг форумец, ама ти нещо се почувства засегнат ;-)  Иначе съм съгласна с това, което беше написал ‘по-нагоре’.

А имам едно малко по-странично питане - това 8507 от ника ти - набор и месец на раждане ли е? Чисто любопитство ;)

@locvs - с 1 по-малко, ама да е по-малко, тюююХ :P

Христос Воскресе, момчета :) Много щастие и любов ви пожелавам :)

Не, не съм се засегнал, просто не е хубаво да се обобщава и да се поставят всички под общ знаменател :)

За 8507 правилно си познала - Рак на 21 години съм :-)

Воистина Воскресе! Благодаря за пожеланията, да ти се връщат тройно :)

IN

08.04.07
13:30

off:/ EMZO май нещо не ми получаваш лс-тата... :|

08.04.07
17:29

Аз понеже съм рус със сини очи и съм бял като снежинка :), харесвам момичета с дългу, черни, къдрави коси, и тен и да не са високи, и разбира се не на последно място вътрешна красота.

08.04.07
21:03

Харесвам стройните, подържани жени (рижи не брУнетки да)

09.04.07
09:50

Както и друг път съм споменавам, темата е доста бозеста, така че не виждам причина да не се включа. :)

Харесвам жени, които искат смислени неща в живота си и се стремят да ги постигат.
Няма физически идеална. Примерно и най-голямата красавица ще ме отврати, ако се държи като курва, или в другата крайност ако прави фосони.

Мнението беше редактирано от tpd на 09.04.07 09:51.

10.04.07
08:18

казано от BilLaBONG на 06.04.07, 22:18:

Нека дадем оценка какви  жени ни харесват наи-много .
Пример -
Цвят
Размери
Очи
и т.н

За мене....виж ми подписа :-)

10.04.07
18:35

харесвам хубави жени.не ги избирам по цвят на косата, защото е най-променливото нещо в една жена - въпрос на малко пари и малко време

B_

10.04.07
18:42

хубаво тяло и излъчване

10.04.07
20:08

За съжаление съм забелязал едно гадно уравнение
разум + красота = const (const приема цели стойности в зависимост от системата на оценяване,в случая 10)
:D :D
п.с.
който го интересува мога да му покажа как се смята

11.04.07
07:04

казано от introducer на 10.04.07, 20:08:

разум + красота = const (const приема цели стойности в зависимост от системата на оценяване,в случая 10)
п.с.

Аз не го разбрах това уравнение... с математиките съм много зле ;)

аз харесвам симпатични момичета без оглед на цвят на коса размер на гръдна обиколка и т.н.

казано от Vladimir8507 на 11.04.07, 07:04:

казано от introducer на 10.04.07, 20:08:

п.с.

Аз не го разбрах това уравнение... с математиките съм много зле ;)

Има в предвид едното за сметка на другото. Не може и красива и умна,едното за сметка на другото.Тва е формулата.

11.04.07
14:18

Пример правя  :lol:
Виждам много здрава пичка ; давам й 7.8 по десетобалната система;
ако не я познавам или я познавам ,но повърхностно  разума e x
десетобалната система е 10 ,const=10
7.8( красотата) + х (разум) винаги равно на 10
10 - 7.8 = х
кадърността е 2.2 за съжаление  :lol:

п.с.
Обмислям кой вариант  а)7 красота към 3 или б) 5:5 ...е по-добър? или за най-добре 9:1 ;-P

п.с.2
Всяко правило си има изключения ,в момента го търся  :lol:

11.04.07
14:21

Аз имам  друга формула , може да ви се стори глупаво но на мен ми върши работа за съпоставяне . Ето я :
5 критерий за които се дават точки - макс-2/ мин-0
лице/дупе/крака/гърди/характер Точките се събират и се получава цифра

11.04.07
14:34

Много добра система,почти гениална,само че за по-лесно може всяка графа да не е от 0/2 а да е 0/5 или за най-точно 0/10 и макса да е 50.
Тогава според твоя приятел може да съществува поне 40ка.
Но и аз съм привърженик на тезата ,че момиче 10/10 няма.

п.с
На ся почвам да ги смятам по твоя калкулатор едни мърди тука :D

11.04.07
15:54

аз съм влюбен в жена си.
тя е  умна,интелегентна  и  красива.
ходил съм с много момичета,включително и
чужденки,но човек рано или късно намира това
което търси,точния човек. :-)

11.04.07
19:19

Браво момчета, много се забавлявах с тия системи :) Мисля да ги приложа в действие :)

B_

11.04.07
22:18

колега ... влюбиш ли се нема системи, нема нищо .....

14.04.07
07:24

:)

Мнението беше редактирано от mitaka101 на 16.10.07 22:34.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1