Дайте снимки от състезанието по културизъм

Темата е заключена.
Прескочи до:

13.04.07
22:21

Тео, ти си на 18 годинки, а къде ти е косата? На мен ми е ясно, че не се мре от това. Ако ти прочетеш малко по-нагоре ще установиш във връзка с кое съм споменал анаболните стероиди (маса+релеф+професионални резултати).  Коментара на _ZOB_DOG_ не е относно мой пост!

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 13.04.07 22:23.

13.04.07
23:16

_ZOB_DOG_ миналата година не зобихте ли за състезанието ?

14.04.07
13:08

казано от MOHCTAPA на 13.04.07, 22:21:

Тео, ти си на 18 годинки, а къде ти е косата?..

Според мен просто се е подстригал така за състезанието...

14.04.07
14:39

казано от silver_hawk на 14.04.07, 13:08:

Тео, ти си на 18 годинки, а къде ти е косата?..

Според мен просто се е подстригал така за състезанието...

Ама да бееее, то всички така правят, по-естетично е  ;-)

InDaHEad

14.04.07
15:29

Абе безсмислен е тоя спор дали са вредни анаболите или не...няма 2ро мнение по въпроса.Успех ви пожелавам щом толко ви кефи да се бодете,продължавайте да се развивате но знайте че си плащате цената за тва независимо осъзнавате ли го или не;)...айде и  be smart:)

14.04.07
15:34

А моето мнение е, че всичко опира до генетика. Убеден съм, че само с добавки и без никаква зоб може лесно да се стигне до релефни 100 кг, че и нагоре. Не казвам, че ще се постигне състезателен релеф, но може доста да се доближи, като не говорим за обезводняването. Просто всичко си иска тренировъчния стаж. Тук доколкото разбирам повечето имат стаж само по няколко години, време за което без зоб не можеш и да помислиш за състезание.
Мен ме интересуват подробности за федерацията по натурален бодибилдинг, как се контролират състезателите и въобще какви са перспективите на тази федерация. Провеждат ли се състезания и кога са те. Нека, ако някой има снимки от такива наши състезатели да постне малко снимки.

14.04.07
16:07

казано от _ZOB_DOG_ на 13.04.07, 20:50:

казано от dj-coco на 13.04.07, 17:20:

_ZOB_DOG_ моя фр беше 90 кг с 3 години сташ и сега е на 4 г сташ и е 72 кг ....аз теп те помня още от 2 години зобеше с брат ти и добре изглеждаш поздрави ма аз мисал че от толкова рано не е хубаво ма караи :>

Зобя от 1 година и стажа ми е точно 3 години, но сериозни. 18 години съм навършил от 4 месеца вече и не мисля че зобя от рано, все пак се състезавам , а и виж как изглеждам , има хора зобят много повече и нямат нищо.

Без да се обиждаш, но има и хора които изглеждат така без да са зобили , но това изисква повече време, но всеки си избира сам за себе си

14.04.07
16:17

Тео, ти си на 18 годинки, а къде ти е косата? На мен ми е ясно, че не се мре от това. Ако ти прочетеш малко по-нагоре ще установиш във връзка с кое съм споменал анаболните стероиди (маса+релеф+професионални резултати).  Коментара на _ZOB_DOG_ не е относно мой пост!

хаха тва беше груб0 преди да изказваш мнение погледни в вашите снимки,че си имам коса и сичко ми е ок :) писна ми от тоя форум тук сички дето за зобили са под общ знаменател,и за тебе всезнайко няма разлика от зоб до зоб щотото толко ти е акъла !!! И не си мисли,че със зоб е по-лесно глупости !!! Да не би да тренирам по леко от тебе да не би да не спазвам диета, данеби железата сами да се мърдат а,нямаш си и представа колко е трудно,ти си дигаш за здраве хапваш  дюнерче с надеждата че в него има много протеин,излизаш си събота на дискотека напиваш се и те боли фара.да ама на хората който живеят за спорта не им е до това.

14.04.07
16:43

казано от Тео на 14.04.07, 16:17:

хаха тва беше груб0 преди да изказваш мнение погледни в вашите снимки,че си имам коса и сичко ми е ок :) писна ми от тоя форум тук сички дето за зобили са под общ знаменател,и за тебе всезнайко няма разлика от зоб до зоб щотото толко ти е акъла !!! И не си мисли,че със зоб е по-лесно глупости !!! Да не би да тренирам по леко от тебе да не би да не спазвам диета, данеби железата сами да се мърдат а,нямаш си и представа колко е трудно,ти си дигаш за здраве хапваш  дюнерче с надеждата че в него има много протеин,излизаш си събота на дискотека напиваш се и те боли фара.да ама на хората който живеят за спорта не им е до това.

Ако позволите да се включа в спора ви - трябва нищо да не разбираш, че да казваш, че културистите дължат всичко само на лекарствата. Но Тео, съгласи се, че без тях би постигнал формата си за доста по-дълъг стаж в залата. Примерно аз тренирам от 10 години и не мисля, че съм кой знае колко по-зле от теб. Просто ми е трудно (а вероятно и невъзможно) да постигна твоя състезателен релеф.
Иначе евала на всички състезатели, защото със или без лекарства знам колко е трудно и скъпо да се подготвяш за състезание, както и често да не срещаш разбиране от другите, когато трябва да отговаряш защо не пиеш, що не ядеш това и онова и т.н.. Но, когато си различен на масата, ще бъдеш различен от другите и като станеш от нея.

14.04.07
16:51

Абе ти осъзнаваш ли, че без зоб си кръгла нула на 17-18 години?!

14.04.07
17:13

MOHCTAPA - много грубо!
Взимай ти зоб и постигни такава форма на колкото години си там.
Аз поне за себе си, знам че надали бих успял да си посветя цялото време на това, а колкото до възможността да го направя ...съмнявам се. Надали ще мога да кача 20 кила ММ, дори и за 5 години.
Всъщност, какъв ти е проблема?
В единия си пост, едва ли не призоваваш всички да взимат зоб, защото иначе нищо не могат да направят, а в другия обясняваш, колко е вредно?
Факт е, че да зобиш, не е полезно - направо си е вредно.
Факт е, че без него, надали биха постигнали такива резултати.
Но не знам защо поставяш под съмнения усилията, които тези хора са положили.
А резултатите, които са постигнали са поне в 90% резултат от труда, който са положили.

14.04.07
17:30

Защо да е кръгла нула?Без зоб на тая възраст,може да има доста добра форма(говора любителски).Вече за състезателен релеф е друго.+това монстара май завиждаш,вместо да поздравим състезателите,ти се правиш на много знаещ.Както каза ац/дц подготовката за едно състезание е доста трудна откъм финанси и то в България.Монстара ти искара Тео,че е болен и ходи на терапия и затова му е изпадала косата,хахах.Както е казал един наш писател:”Остави ги невежи...”.

Междудругото:Някой днес от Пловдив беше ли на състезанието в културния дом?Ако някой може да даде снимки нека го направи :)Мерси,че не можах да отида.

Мнението беше редактирано от Финдо на 14.04.07 17:33.

twista

14.04.07
19:59

Всеки  тренира и се зоби на своя отговорност

14.04.07
21:22

казано от MOHCTAPA на 14.04.07, 16:51:

Абе ти осъзнаваш ли, че без зоб си кръгла нула на 17-18 години?!

кфо ще кажеш за това,че тук съм на 16 и с година стаж и не см пипал зоб можеш ли да се похвалиш със същото ???
http://images09.snimka.bg/001051858.jpg
http://images09.snimka.bg/001051861.jpg
http://images11.snimka.bg/001359395.jpg
http://images12.snimka.bg/001627144.jpg
http://images11.snimka.bg/001359394.jpg

15.04.07
14:02

еи монстара голям смешник си ве :D :D :D ко ми се праиш на разбирач.

Темата вървеше в приличен език. Недей да я разваляш с обидите си към потребителите.
Jorku

Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 15.04.07 14:31.

InDaHEad

15.04.07
17:15

Абе тео има потенциал определено за фитнес като му гледам снимките преди да зоби ми харесва има хармонично тяло,обаче според мене е СУПЕР БЕЗСМИСЛЕНО! да почва от 17 години със зоба....напрао не мога да го разбера.За кво ви целия тоя зор и тровене не мога да ви разбера,вместо да си тренирате за кеф,да си тренирате като нормалните хора за здраве,да си зимате качествени добавки с които пак ще си растете и да отделяте повече време на стойностните неща...аз примерно напоследък покрай кандидатстване и тем подобни неща фитнеса е може би най-малкото нещо за което да мисля...особено сега идва лятото-коли,мацки,дискотеки,море и т.н....а вие се блъскате с некви химикали-ми просто не е готино тва,но вие си знаете:)

15.04.07
17:56

Моето мнение е че ако не възнамерявате да се занимавате професионално(да ставате баш културисти), няма абсолютно никакъв смисъл от химията още по-малко пък и да започвате от толкова рано

15.04.07
17:59

Това,че идва лято нищо не означава.Точно заради него трябва да се тренира,далеч съм от онези индивиди дето дигат 1 месец преди лятото и после отново си водат стария начин на живот.2ро какво като идва море,това означава ли,че трябва да се напиваш безпредметно?Щото днешната младеж това прави,не е задължително да си пиян,за да ти е густо.Плюс това Тео търси професионална реализация явно,нека го прави.

morphey

15.04.07
21:05

казано от InDaHEad на 15.04.07, 17:15:

Абе тео има потенциал определено за фитнес като му гледам снимките преди да зоби ми харесва има хармонично тяло,обаче според мене е СУПЕР БЕЗСМИСЛЕНО! да почва от 17 години със зоба....напрао не мога да го разбера.За кво ви целия тоя зор и тровене не мога да ви разбера,вместо да си тренирате за кеф,да си тренирате като нормалните хора за здраве,да си зимате качествени добавки с които пак ще си растете и да отделяте повече време на стойностните неща...аз примерно напоследък покрай кандидатстване и тем подобни неща фитнеса е може би най-малкото нещо за което да мисля...особено сега идва лятото-коли,мацки,дискотеки,море и т.н....а вие се блъскате с некви химикали-ми просто не е готино тва,но вие си знаете:)

Виж сега ще ти представя една различна теория за живота и за тренировките.
Аз например пия средно по 1-10 бири дневно ,пуша по пловин-една кутия цигари ,
ям огромни количества храна ,тренирам често од отказ ,не вземам никакви добавки (заради дефицит
на парични средства)
Тренирам предмино силово и по този начин внасям доста неприятни диспропорций върху тялото си.
С две думи -нямам префектният здравословен мечтан желан начин на живот.
НО си харесвам живота страшно много.
Дотук стана като есе ,но целта беше една да ви питам нещо много важно!!!
ПИЧОВЕ какво против химията имате?!!!!!!!!!!!!
Като слушам постоянно химията вреди ,тоя е с 40+ ръка значи зоби ,ама как си 100 кила чист
химик!!!
Има два вида хора едните казват
1 химията вреди не си хабете телата малко сте ако не се съзтезавате няма смисъл такива приказки.
2-те кзват тоя заради химията е такъв иначе щеше да е 30 кила по-слаб ...

И двете становища саизбиване на КОМПЛЕКСИ !!!
Какво ви пука питам аз за Тео ,или за някой друг които взема нещо???
Момчето не е някой наркоман дето да си хака игли за да се гързи от кеф!!!
Той е сериозен има цел преследва я на всяка цена и не се спира ПРЕД СКАПАНИТЕ предрасъдаци на
ограничените умове.
Клонирането също е вредно.
Знаете ли мили съфорумници колко чакам да дойде  момента в койот ще завърша гимназия (след 1 месец )
живот и здраве ще стана студент и ще започна работа ,ще започна да изкарвам пари и
ЩЕ СЕ НАЗОБЯ КАТО ПРАСЕ.
КРАЙ на пъро мнение защото ми пише че максумума знаци е 6000 :)

15.04.07
21:06

Тео до колкото съм гледал снимките му има супер потенциал, още на 1-то си състезание се класира 2 !Сигурен съм че много хора които са зобили в пъти повече от него са останали на по-задни места.Каква е разликата м/у алкохола и зоба?Глупаво е да се смята че всички медикаменти увреждат.Представете си колко химия сте изпили в антибиотици и други  лекарства...Алкохола,цигарите и наркотиците увреждат много повече!Замислите колко тона канцерогенни судански фастъци сме изяли под формата на сладкиши,вафли и сякви други?Супер простотия е да умаловажаваш успеха на някой по този начин.

Мнението беше редактирано от silver_hawk на 15.04.07 21:21.

morphey

15.04.07
21:06

Продължавам размислите:

Някой сега ще каже ай тоя комплексар му е писнало да го гаврят.
Да ама не в момента съм 98кг и за моя набор (1989) няма друг в скапания ми град който да
ме бие на силови постижения или на кг-ми мускул.
Разберете нещо когато човек иска да постигне нещо в живота той поема рискове ,прави жертви ...

Знаете ли колко професий убиват бавно и мъчително и експоатират хората ?!
Населението на Земята е над 6 милиарда ,знаете ли колко глад болести и смърт има???!!!!!!
Никой не знам какво му е отредила съдбата ,затова всеки иам право на собствен избор.
Дали да се зоби ,да пуши трева ,да спие и да пуши ,да лентяйства или да преследва целите си с цената на всичко.
Мислите ли сладуранковци ,че когато майките ви купуват сладки ,млекца ,хляб ,
месца и други вкусотий те не са пълни със всякакви химични съединения ,кажете не що по въпроса
господа ПАСИВНИ ХИМИЦИ,само че вие поемата набухватели соя консерванти от които не ви растят тъцете ,а гъзовете.
Затова нека се уважаваме и двете страни аз се считам за химик защото преди време (напо-миналата  нова година  изшмърках 3-4 хапа бианабол  и от тогава все качвам килограми от тях ще да е .
Призовавам ви към повече размисъл ,ако някой не е съгласен с моето мнения да каже защо ,затова е форума -всеки да изрази мнението си.

15.04.07
21:11

морфей и аз това се опитвам да им обясня в предните постове.

InDaHEad

15.04.07
21:48

Morphey приятелю нищо лично ама разсъждаваш доста детски...омг от къде да започна!Първо кви са тия глупости за болестите по земята и кво общо има тва с анаболите?Кво изтъкваш химията в храните като тя е незначително количество и за нормалния потребител не оказва почти никакво влияние-всичко тва са смешни спекулации...А кво той може би не я яде тая храна или кво?Хахаха а върха беше че зобенето  било пак по-добре от пушене,пиене и наркотици-ЕМИ ПО ТЪПО НЕЩО НЕ БЯХ ЧУВАЛ.Първо не е така а дори и да беше,не мислиш ли че тия които не зобят не са задължително наркомани и пияници.
Ааа относно тва че имало по рискови професии...миии всъщност няма такава освен може би миньорите^^А и както казах съм съгласен че ако се занимаваш с тва “професионално” анаболите са някак си по-разбираеми.Но за каква професия може да говорим тука?Хах това е смешно бе!Ква професия е тва...мислиш ли че ако се занимава само с тва човек има някакъв смисъл?С какво по-точно ще допринесеш на обществото с това че имаш мускули?!Значи за мене тва е нещо толкова примитивно че няма на къде повече-някви хора дето буквално се угояват като животни за заколение застават на няква сцена и почват да се пъчат пред хората-целия им живот е ядене,сране,спане и местене на тежести-е от тва по безсмислено нещо ако има направо не знам!Само ще ти кажа че времето на приматите отдавна е минало..ето днес например си ходя в мола и по едно време виждам някво огромно говедо сигурно към 120 кила ама напомпан до безобразие...и ходи изпъчен с няква гъзарска походка и заглежда мадамите около него...хахаха е на тоя секи като мине покрай него му се хилеше,той е като няква карикатура на която хората(и особено жените) просто освен да се присмеят друго не могат да направят...айде нещо много се разписах за тва спирам:)

ПС:И айде преди да се “назобиш като прасе” се научи как се пише бионабол^^

15.04.07
22:23

InDaHEad - нека не забравяме, че срамна професия няма.
А дали някой ‘120 кила прасе’ ти е смешен или някой ‘дребен и хърбав очиларко’ е жалък... - смятам, че такива квалификации не са много коректни.
В крайна сметка, един човек може да е еднакво смешен и жалък, без значение каква му е професията или телосложението, нали?
А и нито един от тези два показатели, не гарантира че въпросния не е пълно леке или пък много свестен и способен човек.
Със същия успех, с който си оплюл културистите, може да се оплюе всеки професионалист, независимо в каква област работи. И това можем да го експериментираме. ;)

Ако ще говорим, против спортове и спортисти - аз съм пръв, но нека темата е футбол  :coolgrin:  (шегичка, просто съм алергичен към тоя спорт и неговата натрапчивост)

Само не разбрах, защо според Морфей е комплесарско да смяташ, че зоба е ненужен и излишен, при непрофесионален спортист, но предполагам че ще бъде така любезен да го обясни.  :zip: 
Предполагам, че съм го разбрал погрешно..
(И к’ви са тия 10 бири уе, нали спазваш режим?  :ahhh: )

Ай, отивам да поспя, че едното ми око вече се е затворило, а другото е в очакване на....по-по-по-по-не-дел-дел-дел-ник...
Успешна седмица пичове.

ПП Това съм аз, Люклер..
НРГ52 де. :-P

Мнението беше редактирано от 6th на 15.04.07 22:34.

InDaHEad

15.04.07
22:43

Добре предлагам да спрем спора щото наистина е безкраен...а относно културистите може и да съм се изразил малко остро,но нямам нищо против тях.Просто смятам че това с което се занимават е безсмислено...

morphey

16.04.07
06:29

казано от InDaHEad на 15.04.07, 21:48:

Morphey приятелю нищо лично ама разсъждаваш доста детски...омг от къде да започна!Първо кви са тия глупости за болестите по земята и кво общо има тва с анаболите?Кво изтъкваш химията в храните като тя е незначително количество и за нормалния потребител не оказва почти никакво влияние-всичко тва са смешни спекулации...А кво той може би не я яде тая храна или кво?Хахаха а върха беше че зобенето  било пак по-добре от пушене,пиене и наркотици-ЕМИ ПО ТЪПО НЕЩО НЕ БЯХ ЧУВАЛ.Първо не е така а дори и да беше,не мислиш ли че тия които не зобят не са задължително наркомани и пияници.
Ааа относно тва че имало по рискови професии...миии всъщност няма такава освен може би миньорите^^А и както казах съм съгласен че ако се занимаваш с тва “професионално” анаболите са някак си по-разбираеми.Но за каква професия може да говорим тука?Хах това е смешно бе!Ква професия е тва...мислиш ли че ако се занимава само с тва човек има някакъв смисъл?С какво по-точно ще допринесеш на обществото с това че имаш мускули?!Значи за мене тва е нещо толкова примитивно че няма на къде повече-някви хора дето буквално се угояват като животни за заколение застават на няква сцена и почват да се пъчат пред хората-целия им живот е ядене,сране,спане и местене на тежести-е от тва по безсмислено нещо ако има направо не знам!Само ще ти кажа че времето на приматите отдавна е минало..ето днес например си ходя в мола и по едно време виждам някво огромно говедо сигурно към 120 кила ама напомпан до безобразие...и ходи изпъчен с няква гъзарска походка и заглежда мадамите около него...хахаха е на тоя секи като мине покрай него му се хилеше,той е като няква карикатура на която хората(и особено жените) просто освен да се присмеят друго не могат да направят...айде нещо много се разписах за тва спирам:)

ПС:И айде преди да се “назобиш като прасе” се научи как се пише бионабол^^

Не мисля детски или поне не го осъзнавам ,просто ИЗДИГАМ в култ личния избор 
ПО твоята логика щом кулутристите само местят железа и серат ,какво правят щангистите?
Ти питаш с какво точно можеш да допринесеш на обществото ,че имаш мускули?
Аз пък те питам това : ск какво допринасят на обществото тези които имам ферарите ,тези които
имат канали за проституция ,дилърите ?Защо непременно мислиш че личният ти живот трябава да допринася
за обществото?
За едрото момче ,не рзбирам защо ти е толкова смешно ,ако е някой фешан позъор тогава не заслужава съжаление,но ако не някой средностатистически трениращ със сериозен стаж и добри резлутати заслужава уважение.
Човек бионабол съм ползвал само веднъж и по свидетелски показания тогава аз не съм знаел как се казвам затова грешката не е фатална. :)

morphey

16.04.07
06:39

казано от С7АЛК3Р на 15.04.07, 22:23:

InDaHEad - нека не забравяме, че срамна професия няма.
А дали някой ‘120 кила прасе’ ти е смешен или някой ‘дребен и хърбав очиларко’ е жалък... - смятам, че такива квалификации не са много коректни.
В крайна сметка, един човек може да е еднакво смешен и жалък, без значение каква му е професията или телосложението, нали?
А и нито един от тези два показатели, не гарантира че въпросния не е пълно леке или пък много свестен и способен човек.
Със същия успех, с който си оплюл културистите, може да се оплюе всеки професионалист, независимо в каква област работи. И това можем да го експериментираме. ;)

Ако ще говорим, против спортове и спортисти - аз съм пръв, но нека темата е футбол  :coolgrin:  (шегичка, просто съм алергичен към тоя спорт и неговата натрапчивост)

Само не разбрах, защо според Морфей е комплесарско да смяташ, че зоба е ненужен и излишен, при непрофесионален спортист, но предполагам че ще бъде така любезен да го обясни.  :zip: 
Предполагам, че съм го разбрал погрешно..
(И к’ви са тия 10 бири уе, нали спазваш режим?  :ahhh: )

Ай, отивам да поспя, че едното ми око вече се е затворило, а другото е в очакване на....по-по-по-по-не-дел-дел-дел-ник...
Успешна седмица пичове.

ПП Това съм аз, Люклер..
НРГ52 де. :-P

Първо да те поздравя защото и аз мразя футбола ,второ за професионалните спортисти си прав.
NRG (тва новото обръщение е по-трудно) стероидите в непрофесионални спорт са нож с две остриета
Доколкото чета и се интересувам след време (едва ли ще тренираме ние  тогава ) стероидите в спорта ще
бъдат изместени от генните терапии е ще се правят индивидуални терпаий.
Непрофесионалистите имат доста причини да ползват стероиди:
1 най-важната е те да ги направят професионалисти
2 да стигнат максимума на своите генетични възможности
Разбери аз съм твърдо против някакви дрислъовци на 16-18 да си бия инжекций
за да се пичат на плажа ,но такива ще има винаги.

П.П. За бирите : човек аз съм абитуреинт !!! ако сега не пия и не е.а то кога :)
InTheHead да не си посмял да спреш спора тъкмо стана интересно.

16.04.07
07:13

Айде пак се почна ...
Момчета, може ли малко по-кротко???
Темата е за снимки от републиканското за младежи, а не за + и - на зобенето.
Има си форум за зобта: http://www.gohard.org/forum/
Поздравете Тео за класирането и спрете да се дърлите (по възможност)
Факт е, че дори на пикливо Републиканско неназобен НЯМА. Това е грешка на федерацията, а не на състезателите. Докато се изисква релеф като на професионалист за класиране за медал, стромбата и клембутерола ще се продават яко по залите.
И развитието на момчетата ще става само със зоб ... Иначе как ще качат до следващото състезание килограми и как ще успеят да ги обработят?
Кажете БРАВО на Тео за постигнатото при тези условия. Ако можеше да се класира без зоб всеки би предпочел да не се зоби (или поне повечето). Когато човек има шампионски дух той си взима медала по какъвто и да е възможен начин.
Браво Тео, успех и нататък, още много кг мускул и медали във витрината!

16.04.07
11:11

Найстина темата се 0тклони доста :) Само да поясня,че всеки си има личен избор и сам си решава с какво да се трови... Пък и това с момичетата нз откаде го изкопа :) ,тук няма място за такива коментари щото сички дето се зобят за плажа и за да са по секси са тъпи комплексари.А и това на мен ми е първото сигурно и последното състезание :(

Мнението беше редактирано от Тео на 16.04.07 11:11.

_ZOB_DOG_

16.04.07
11:49

Абе аз си знаех че има много комплексари тука, и не само тука , които естествено зобят но нямат нищо и ги фаща яд затова и започват да оплюват другите. Тука гледам някой ми вика че съм зобил от 2 години , отговарям му че зобя от 1 , а той ми задава въпроса “За миналато състезание не зобихте ли ?” Епа аз си знаех че от метана се затъпява ама чак пък толкова.... Също някой ми писал тука че имало хора които не зобят и изглеждали като мене. Еми ще кажа само че, който се мисли за по-добър от мене (независимо дали зоби или не) да се подготви за републиканското и да излезе. Аз съм финалист в тежката категория на републиканското и се гордея с това, а някой ми тръгнал да ми обяснява че можело и по-добре. Ами като може по-добре да се пусне той. Аз съм доволен. Друг пример - гледам вчера по ББТ репортажа за състезанието и тоя идиот 5 минути оплщваше Наум заради гинекомастията и му омаловажаваше труда и обясняваше че зобил много и затова бил първи и имал гинекомастия. А тоя същия идиот зоби повече от него. И между другото сред другите състезатели аз съм като натурален.

Мнението беше редактирано от _ZOB_DOG_ на 16.04.07 11:50.

16.04.07
12:41

казано от _ZOB_DOG_ на 16.04.07, 11:49:

......... Тука гледам някой ми вика че съм зобил от 2 години , отговарям му че зобя от 1 , а той ми задава въпроса “За миналато състезание не зобихте ли ?” Епа аз си знаех че от метана се затъпява ама чак пък толкова.......

e олигофрен ако дойда да ти плесна 2 шамара ще се напикаеш.Аз те питам наи културно ти ми се репчиш.Питам че в 1 др сайт,преди повече от година беше споменал че зобиш...

morphey

16.04.07
12:50

казано от dj-coco на 16.04.07, 12:41:

казано от _ZOB_DOG_ на 16.04.07, 11:49:

......... Тука гледам някой ми вика че съм зобил от 2 години , отговарям му че зобя от 1 , а той ми задава въпроса “За миналато състезание не зобихте ли ?” Епа аз си знаех че от метана се затъпява ама чак пък толкова.......

e олигофрен ако дойда да ти плесна 2 шамара ще се напикаеш.Аз те питам наи културно ти ми се репчиш.Питам че в 1 др сайт,преди повече от година беше споменал че зобиш...

Темата наиситна се отклони доста ,но е много неприятно когато някой дрислъо
каже  : всичко е заради зобта.
Много много комплексари има и това избива точно в ткаива спортове където
силата и постиженията идват със знанието.
Винаги ще има хора които ще мислят ,че момчетата които тренират с желание изглеждат така само
заради стероидите.
А ти Dj-coco с твоите шамари се скрий някъде ,защото се сещам че единствената тема по-обсъждана от стероидите
по кафетата е боя ,но това е тема на друг разговор.
Направо заключете темата защото ще се почнат едни заплахи и дървения сега....
Браво на състезателите да се развивате все повече и да постигате целите си.

_ZOB_DOG_

16.04.07
12:57

Хахахахах, темата наистина се отклони , но morphey споко , няма да му се заяждам на тоя, то си личи кой е тъпия, както си и личи кой е по-якия и кой е постигнал повече в този спорт. Темата наистина е за заключване, просто незнам как е възможно да има толкова много комплексари. Хората тука не гледат те да са добре , а другите да са зле , като се надяват това да им помогне.

morphey

16.04.07
13:09

казано от _ZOB_DOG_ на 16.04.07, 12:57:

Хахахахах, темата наистина се отклони , но morphey споко , няма да му се заяждам на тоя, то си личи кой е тъпия, както си и личи кой е по-якия и кой е постигнал повече в този спорт. Темата наистина е за заключване, просто незнам как е възможно да има толкова много комплексари. Хората тука не гледат те да са добре , а другите да са зле , като се надяват това да им помогне.

Аз знам че ти няма да се заяждаш :) но детето ще ми се обиди на мен и ще иска да ме бие.  :grrr:
Това което казваш ,не е само във форума.
Хората са много озлобени попринцип.
Имам си дота теории затова ,но факта си е факт.
Комплексари е неточна дума ,хората които имат комплекси са едно на ръка.
Според мен има много хора които завиждат на постигнатото от другите.
Затова те питат ,не от колко време тренираш ,а от колко време се зобиш,защото за
тях това те е направило такъв.

Мнението беше редактирано от morphey на 16.04.07 13:11.

_ZOB_DOG_

16.04.07
13:24

morphey :

Затова те питат ,не от колко време тренираш ,а от колко време се зобиш,защото за
тях това те е направило такъв.

Да, а в предсъстезателната ми подготовка последните 2 месеца сигурно тия 2 часа кардио сутрин и 1 час силова тренировка следобед на ден са ми били за отбиване на времето и за кеф :).  А да и диетата и нея я правих щото не обичам шоколади и други сладки неща :).

16.04.07
13:33

morphey що не ти аресват шамарите :>
аз гледам да не обиждам и да не засегна никои в секи мои пост а това че _ZOB_DOG_ не го прави ме дрази и се изпускам .....
аз несум против зобенето дори и аз ще се зобя ма след време както някой каза лапета по на 16-18 години да се зобят е грозно(сега да не се засегнат състезателите говора за любителите :>)и затова ще изчакам да стана на 21 :> не зареди че някой казал не е хубаво да се зобя толкова млад просто аз така съм решил.

_ZOB_DOG_

16.04.07
13:39

Ами и аз се изпускам и ще ти кажа защо - преброй всички мнения в тази тема и ти гарантирам че в 90% от тях се задават въпроси за зоб и се говорят негативни неща за състезателите тука. Тя темата е  за снимки, така че ако някой има снимки или запис на Бънди от Пловдивското състезание да дава.

16.04.07
13:55

_ZOB_DOG_, тренирайте, хранете се правилно, зобете, растете, радвайте ни окото с постиженията си, дай боже и България да прославите един ден с победи! Единственото нещо, което аз казах преди и се изтълкува погрешно, а от там и спора потръгна беше, че няма как ако искам да задържа и орелефя 110-те си кила да го направя без зобане. Чисто теоретично погледното, а НЕ с цел заяждане!

16.04.07
14:25

Аз предлагам да остайте всеки да си решава какво ще прави.
И стероидите играят важна роля за културягите, защото без тях не можете.
А, друг е въпроса, че и те влагат уменията си за изпълнение на упражненията, воля, режими, пари и др. неща.
И не мисля че 18 годишните трябва да се причисляват към “лапетата” 16-17.
Айде лек ден.

BuKTop

16.04.07
17:14

казано от Тео на 16.04.07, 11:11:

А и това на мен ми е първото сигурно и последното състезание :(

що така ве бате ?

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1