не че не искам да се състезавам напротив сега като видях какво е искам повече от всякога,но финанси няма пари за храна подготовка и е мн сложно са ще се върна в 1-ви клас наще не искат да ми зимат месото и кфо ли още не,просто съдба...
16.04.07
21:19
не че не искам да се състезавам напротив сега като видях какво е искам повече от всякога,но финанси няма пари за храна подготовка и е мн сложно са ще се върна в 1-ви клас наще не искат да ми зимат месото и кфо ли още не,просто съдба...
Брат(по съдба) разбирам те напълно ,но ако го искаш ще стане !!!
Има един сигурен начин ,намираш си работа закрепваш си и започваш да си гониш целите.
Има една мисъл : “Не вярвам на съдбата пожелала да съм тук!”
Кажи ми колко хора са започнали със всичко на готово?!
Знаеш ли имал съм дни е трбявало да ям само хляб защото е нямало друго,но това никога не ме е спирало ,
вярно е че културизма е най-скъпият спорт ,но това не ти пречи да се бориш и да правиш максималното
което е по силите ти.Имаш ген ,имаш воля защо смяташ че едно временно безпаричие ще те спре?! :)
Продължавай напред.
това се казва подкрепа благодаря морфей,аз ще се боря но като знам,че няма да има прогрес а регрес някак си ми е тъпо
17.04.07
06:02
това се казва подкрепа благодаря морфей,аз ще се боря но като знам,че няма да има прогрес а регрес някак си ми е тъпо
Формата е временна ,класата вечна.В живота няма лесни победи ,веднага ти давам пример,
представи си през колко трудности е минал Ивайло Христов докато стане световен шампион.
Разбирам те ,и знам че когато нямаш подходяща храна нямаш и настроение за тренировка
толкова пъти ми се е случвало ,че сега като се сетя и се изнервям...
Виж сега просто реши за себе си искаш ли да продължиш или смяташ че не можеш да се справиш?
Всчко зависи от теб самия.
Брат(по съдба) разбирам те напълно ,но ако го искаш ще стане !!!
Има един сигурен начин ,намираш си работа закрепваш си и започваш да си гониш целите.
Има една мисъл : “Не вярвам на съдбата пожелала да съм тук!”
Кажи ми колко хора са започнали със всичко на готово?!
Знаеш ли имал съм дни е трбявало да ям само хляб защото е нямало друго,но това никога не ме е спирало ,
вярно е че културизма е най-скъпият спорт ,но това не ти пречи да се бориш и да правиш максималното
което е по силите ти.Имаш ген ,имаш воля защо смяташ че едно временно безпаричие ще те спре?! :)
Продължавай напред.
Е ясно е, че е доста скъп тоя спорт, но чак пък най-скъпия?!? Има спортове, в които само екипировката е по-скъпа от целогодишната подготовка на един културист, да не говорим за моторните спортове и т.н.. Да не забравяме, че и при почти всички други спортове, свързани с физически усилия също наблягат на добавки и качествена храна.
Все пак за нашите стандарти и без подкрепа от федерация, спонсори, клубове наистина идва скъпичко за средния българин.
17.04.07
10:45
Ако ти е скъп фитнеса почни да тренираш маунтин байк...първо ще ти трябва колело за няколко хиляди лева и 2ро сяка година ще даваш същите пари за поправка и нови части...смятай щом има само вилки за по 3 хиляди лева...
приятелю минах през това само дето не съм карал ДХ а Триал :) Btw тва см аз преди около 2 години http://store2.data.bg/pls/pics%20for%20bt/4/golqma.jpg ;) миналото лято си продадох байка ...
17.04.07
14:26
Еее начи си минал по-тънко...аз иам един приятел дето пуска даун хил от 2-3 години и на секи 5-10 пускания поправя по нещо....
знам какво е и там :) мн мой френдове се състезават,мен ми излизаше по 300-400 на месец само за ремонти и някфи скромни подобрения :) но при ДХ-то може и до 20 хилки да стигне едно байкче :)
Ако културизма е скъп спорт какво да кажем за Формула 1 ?
Там един болид струва парите, които никой културист не е давал толкоз....
———————————————————————————————————————————————————————————————
В тази тема се обсъжда всичко друго, но не и снимките от републиканското.
Jorku
Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 17.04.07 18:11.