марка степер или велоергометър

08.04.07
19:23

имам желание да си купя някакав степер или вело,обаче мн хора ми споделят, че не са доволни от марки като sporter или други такива,които били произведени в китай.моля ви посъветваите ме какво точно да си купя,не искам да си купя нещо,което ще се счупи на 3-тата тренировка.какво ви е мнението за тези степери ,които ги рекламират по тв-то-LTS или twist n shape stepper?моля ви посъветвайте ме,за мен е мн важно,защото разполагам с ограничена сума ,а ме е страх да не си купя някой боклук  :ohh:

Може би ще ни улесниш, ако споменеш сумата и дали си се спряла на някакви модели вече?

09.04.07
07:14

сумата е около 250 лв.,а все още не съм се спряла на нищо,за велоерг. мога да отделя и 300лв. само 4е  ми казаха 4е китайските спортни стоки
мн бързо се 4упели,а вчера се оказа,че  в МЕТРО  всички спортни уреди ги сглобявали в  Китай,дори и  уредите с марка КЕТЛЕР ,а вносителят им бил  един и същ (spoetdepo) или нещо такова.а за степер,аз казах че сам се ориентирала кам този които рекламират по телевизията на telestar-twist n shape,но нз дали те са добри като качество

09.04.07
20:22

http://www.cybex-bg.com/

09.04.07
22:23

да всичко е чудесно,мн са space ,ама и цените им сигурно са космически  :roll:

11.04.07
07:42

казано от brigita на 09.04.07, 22:23:

да всичко е чудесно,мн са space ,ама и цените им сигурно са космически  :roll:

За цени не мога да говоря. Нямам представа какви са. Мисля, че това може би е  най-доброто фитнес оборудване, което в момента се предлага на пазара.
Иначе ако питаш мен по-добре е да тичаш навън, отколкото да даваш пари за какъвто и да е уред. Но това си е твое решение и аз ти желая успех в търсенето!
:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1