Musashi - protein

MR

09.04.07
21:14

Musashi - Muscle Food ION WPi 93% - 1кг - 59 лева
някой пил ли го е и дали е добър ? питам щото 1 момче много ми го фали... а 59лв за мен са си доста та неискам да хвърлям пари на вятъра

По принцип не очаквай ултимативен ефект от един килограм протеин, независимо каква е марката. В този ред на мисли е твърде вероятно да си разочарован от дадените 59 лв. Нищо против марката, както казах, говоря по принцип.

09.04.07
21:43

Ако след това едно кило на Мусаши минеш на биогейм поради финансови несгоди, аз лично НЕ те съветвам да си даваш парите.

GT

09.04.07
21:59

Какво да разбират хората като мен който нямат много пари за добавки ?! Че от 1 кг протеин няма смисъл ли ?

09.04.07
22:10

Смисъл винаги има ;) . Събираш повечко пари и правиш комбинация за да има макс ефект а НЕ  едно по едно да пиеш първо протеин 1 месец после креатин 1 месец и да се чудиш що няма ефект :) .

GT

09.04.07
22:19

Значи бива да си взема протеин 1 кг на ОН + креатин за 1 месец + (глутамин или BCAA)
Кое е по-добре ?

Извинявам се на автора на темата за офтопика, но няма смисъл да пускам цяла тема за това

MR

09.04.07
22:21

не ми пречи да си давам толко пари за протеина вярно множко са ми но няма да е само за 1 път смисъл няма да мина на биогейм.Сега обмислям какъв креатин да си зема

Мнението беше редактирано от mraF4o на 09.04.07 22:23.

GT

09.04.07
22:31

Аз съм много доволен от креатина на Оптимум, също  хората много хвалят на Universal, Biotech , Weider

09.04.07
22:32

казано от GTI на 09.04.07, 22:19:

Значи бива да си взема протеин 1 кг на ОН + креатин за 1 месец + (глутамин или BCAA)
Кое е по-добре ?

Извинявам се на автора на темата за офтопика, но няма смисъл да пускам цяла тема за това

Ти избери , и двете най добре ;) . Креатина вземи повече ( за 2 цикъла -> 1цикъл 4-6 седмици + почивка 4 седмици)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1