09.04.07
21:35
На 18 години съм и искам да кача около 10 килограма БЪРЗО до колкото е възможно разбира се. Кажете ми какво да пия няма значение на каква основа е.
09.04.07
22:51
Като искаш бързо сядай яж вафли нон стоп и ще стане.
то всеки иска бързо ама ..
не бързай толкова да пиеш веднага нещо има време цял живот
Малко офтопик... , нищо лично към автора на темата ама забележете сега идва лятото и започват да се регистрират разни нови потребители , който току що сигурно са започнали да тренират ( ЗА ЛЯТОТО ) и всеки пита 1 и също - КАК ДА КАЧА ПО - БЪРЗО , КАК ДА КАЧА ДО 1-2 МЕСЦА ЗА ЛЯТОТО и като капак се пита задължително - КАКВО ДА ПИЯ , КАКВО ДА ЗОБЯ.....Всеки иска да изкочи хапче за лятото хаха...аз се радвам , че стана модерно вече :)
Може на мен така да ми се струва де ама тука от началото на месеца виждам 3та или 4та подобна тема
Извинявам се още веднъж за офтопика !
Мнението беше редактирано от fashtali на 10.04.07 17:20.
Е, може сега да са се усетили хората, че искат да тренират... 8-/
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 11.04.07 20:18.
казано от atanazov на 10.04.07, 17:15:
Малко офтопик... , нищо лично към автора на темата ама забележете сега идва лятото и започват да се регистрират разни нови потребители , който току що сигурно са започнали да тренират ( ЗА ЛЯТОТО ) и всеки пита 1 и също - КАК ДА КАЧА ПО - БЪРЗО , КАК ДА КАЧА ДО 1-2 МЕСЦА ЗА ЛЯТОТО и като капак се пита задължително - КАКВО ДА ПИЯ , КАКВО ДА ЗОБЯ.....Всеки иска да изкочи хапче за лятото хаха...аз се радвам , че стана модерно вече :)
Може на мен така да ми се струва де ама тука от началото на месеца виждам 3та или 4та подобна тема
Извинявам се още веднъж за офтопика !
Така и така подхвана немога и аз да не се включа :) .
То затова потребителите станаха толкова много :) , идва лятото и секи иска да изглежда се едно се е потил в залата до припадък ,но вместо да пита какво да яде или как да тренира той пита какво да пие ...
По хубаво ще е според мен да е модерно да тренираш а не да гълташ хапове :) .
12.04.07
09:41
Е все пак има още почти 2 месеца да се труди :) с правилна храна , добра тренировка ,достатъчно сън и добри суплементи може да качи към 5кг. които ще му се отразят прекрасно. Нали помните като започнахте да тренирате как в началото бързо напреднахте :)
Бе хубаво нека се опита но ако след лятото се въренеш на стария режим ( водка водка йес ) се едно да вкараш след задна - 5 скорост на колата (пълна безмислица :) ) .
ами аз ако сега започна да вземам протеин или гейнер че имам ли по голям ефект, като имате предвид че тренирам от 1 месец и се вижда ефекта но ако продължавам така смятам че до средата на лятото няма да направя кой знае какво. Така че смятам да зимам гейнер поне или някакъв протеин за да се засили ефекта на тренировката и въпросът ми отново е ще засиля ли сегашният ефект ако почна да вземам пронеини.?.