лявата китка

08.11.04
16:47

като права хеликоптер пред гръб с тесен хват и лявата китка ми пука.някой да знае нещо по въпроса?

08.11.04
17:32

Пука и боли, или само си пука - щото има разлика.
Пробвай да смениш леко ширината на хвата, въобще поекспериментирай с това. Според мен има два изхода - или ще те заболи (в случай че това не е станало още), или ще спре да пука?
Също така помисли дали “пука” и при сходни или някои други движения?
Лично аз смятам (в случай, че не те боли), че не трябва да се притеняваш толкова.

Успехи! :wink:

08.11.04
17:41

ае глукозамин помага за тая работа
по-здрави

09.11.04
17:21

не ме боли само пука и то само лявата

09.11.04
17:37

Еми тогава давай смело! Все пак пробвай разни варианти на ширина на хвата. Аааа, всъщност се сетих нещо - да би да правиш с лекичка щанга, щото ако е така, сложи му тежко и може да спре да пука :D (сериозно, подобно нещо ми се случвало при други упражнения)
Е, ако те заболи, тогава е друга работа.
Поздрав! :)

Загрявай ги усърдно и добави предмишница в тренировъчната си програма.

09.11.04
19:10

правя рамо,трапец и най-накрая правя предмишницата.а лоста не е лекия а е от нормалните по 20 кг.

10.11.04
01:11

виж, хеликоптера по принцип е кофти упражнение, от тази гледна точка, че много товари ставите и сухожилията, особено китките при тесен хват. От колко време го правиш ? При мен в началото много здраво ми пукаха ставите на раменете, но после спряха и сега е ОК. Мога да те посъветвам да не го правиш в началото , а когато раменете ти ще са позагрети. Можеш също така да разшириш малко хвата .

10.11.04
10:32

Ммм да СГК е напълно прав. А ако правиш хел.. абе упражнеието с 20кг, трябва да ти кажа, че т’ва е малко. Пробвай да опиташ да добавиш тежест, като разбира се запазиш правилната форма и се разгрееш много добре.

поздрави! :)

10.11.04
16:55

права го с 25кг с тесен хват от един месец и нещо почнах да го правя

10.11.04
17:04

Това за килограмите го писах с идеята, да не би случайно да ти много лекичко. Иначе в постовете дотук има доста истина, а сега се сетих, че и на мене ми пукаше и тракаше в началото нещо от това упражнение , ама аз много не обръщам внимание на тези неща.

Успех! :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1