08.11.04
16:47
като права хеликоптер пред гръб с тесен хват и лявата китка ми пука.някой да знае нещо по въпроса?
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
Пука и боли, или само си пука - щото има разлика.
Пробвай да смениш леко ширината на хвата, въобще поекспериментирай с това. Според мен има два изхода - или ще те заболи (в случай че това не е станало още), или ще спре да пука?
Също така помисли дали “пука” и при сходни или някои други движения?
Лично аз смятам (в случай, че не те боли), че не трябва да се притеняваш толкова.
Успехи! :wink:
09.11.04
17:21
не ме боли само пука и то само лявата
Еми тогава давай смело! Все пак пробвай разни варианти на ширина на хвата. Аааа, всъщност се сетих нещо - да би да правиш с лекичка щанга, щото ако е така, сложи му тежко и може да спре да пука :D (сериозно, подобно нещо ми се случвало при други упражнения)
Е, ако те заболи, тогава е друга работа.
Поздрав! :)
09.11.04
17:47
Загрявай ги усърдно и добави предмишница в тренировъчната си програма.
09.11.04
19:10
правя рамо,трапец и най-накрая правя предмишницата.а лоста не е лекия а е от нормалните по 20 кг.
виж, хеликоптера по принцип е кофти упражнение, от тази гледна точка, че много товари ставите и сухожилията, особено китките при тесен хват. От колко време го правиш ? При мен в началото много здраво ми пукаха ставите на раменете, но после спряха и сега е ОК. Мога да те посъветвам да не го правиш в началото , а когато раменете ти ще са позагрети. Можеш също така да разшириш малко хвата .
Ммм да СГК е напълно прав. А ако правиш хел.. абе упражнеието с 20кг, трябва да ти кажа, че т’ва е малко. Пробвай да опиташ да добавиш тежест, като разбира се запазиш правилната форма и се разгрееш много добре.
поздрави! :)
10.11.04
16:55
права го с 25кг с тесен хват от един месец и нещо почнах да го правя
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече