11.04.07
19:52
Не знам точно какво е изостара и за това ще питам по опитните :) извинявам се ако сам направил грешка като сам го сложил при хранителните добавки за покачване на тегло,но все пак това е моята цел,пиех гейнър сега сам на протеин и аминокиселини BCAA и малко глюкоза(след тренировка),та искам да попитам какво точно е изостара до колкото знам снабдява тялото с енергия и се пие за сила и подходящо ли е да го пия в комбинация с аминокиселините и протеините в период за покачване на мускулна маса :) и кога :)
11.04.07
20:03
Иди в аптеката и попитай да ти го дадат да го разгледаш и си го прочети отзад... Аз мисля, че това си е чиста загуба на пари :)
Ами изостара е тонизираща напитка, дет се вика по време на тренировка се потиш, изхвърляш това-онова от организма и след тренировката изостара те зарежда с някой соли, витамини и т.н. Общо взето ще ти помогне да се възстановиш (що годе), но мускулен растеж и маса с изостар не се постига, просто това е изотонична напитка. Нищо не ти пречи, ако имаш излишни пари да си цокаш на воля, но впечатляващ ефект, зареждане с осезаемо количество енергия не очаквай!
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 11.04.07 20:15.