Болка/преминаване на ток/ в ръката от лакета до китката?

13.04.07
14:40

Здравейте, от известно време ми се появи една болка в дясната ръка. то не е точно болка ами все едно че минава ток по дължината на ръката от вътрешна страна-доста и силно и неприятно-няколко пъти щях да изпусна щангата-болката тръгва от лакета и стига до китката -повява се при изпълнение на определени упражнения-например като взигам щанга за бицепс или като придърпвам скрипец пред гърди с тесен хват-това ми се получава само по време на упражненията -иначе не чувствам нищо. Въпросът ми е от какво може да е това и трябва ли да взема някакви мерки в смисъл опасно ли е ?

Някой нерв те дразни нещо май. Точно нерв не знам дали е, но определено е нещо чувствително застанало некакто трябва. Размачквай хубаво мястото около лакътя.

14.04.07
10:15

Така е, наистина нещо не е добре наместено. Но това може да се окаже сериозен проблем. Защото може да е обвързано с всякакви връзки които са в сгъвките...

Ако забравката ти не е перфектна, няма какво да се чудиш защо става така.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1