09.11.04
00:47
Знаете ли къде мога да си купя везна (кантарче) за мерене на храната... да мери примерно до 500 гр. или кило??? А и ако нещо знаете за електронните везни за храна, като цена и къде ги има?мерси предварително :D
09.11.04
01:08
Понеже и аз съм си търсил такова кантарче - ще ти отговоря. Струват между 8 и 16 лв. Е, има и малко по - скъпи, но за мое учудване по - евтиния /който мери до килограм/, се оказа по - точен. Има магазин на “Графа”, на ъгъла с Л. Каравелов. Аз, от там съм купувал.
09.11.04
10:04
мерси и на двама ви! ще проверя в магазина на Графа... :lol:
09.11.04
18:12
много ви благодаря! ще видя и в МЕТРО! :lol: като си купя ще пиша в тази тема какво съм взел... може на някой с моя проблем да му помогнем също :wink:
10.11.04
12:38
Вчера бях в МЕТРО и електронните кантари струваха между 60 и 90 лева
Не се излагайте бе :D .
Вземете си електронна везна от TCM - перфектна е. И струва двайсе и няколко лева.
Абе аз нямам предвид електронна везна, а едно такова никакво с табличка отгоре, на която да си слагаш каквото там ще мериш, на което пише нещо от рода на “not for trading purposes”, демек - не продавайте с него щото не мери верно :) . Шегувам се, супер си мери, просто не е одобрено като мерително средство. Не зная дали в момента има от тях в метро, ама аз лично съм купувал.
Поздрави!
10.11.04
19:08
Ами, Pars това дето казваш е много вярно! Аз питах в TCM и ми казаха, че скоро ще имат точно такива везни за по 20ина лева!!! и мери много точно разбира се. Така че да - така ще направя, мерси много.
п.с. магазини на TCM освен този до халите да ми каже някой?
12.11.04
06:39
Пичове, да кажете като заредят! Пратете ми 1 ЛС плс! Скоро започвам тренировки и ще пазарувам солидно...
12.11.04
17:12
оки... офиса ми е наблизо и ще проверявам тези дни... ще постна като купя! споко! :lol: 8) :D
18.11.04
20:00
Купих си електронната везна на TCM. Струва 27 лв. мери до 2 килограма с точност до 1 грам. Купих я от магазина на ТСМ, който е отстрани на халите до трамвайната линия. Доволен съм от джаджата... :lol:
10x to Pars!!! :wink: