Слаб или Отличен?

16.04.07
17:46

Каква оценка бихте дали на тази смес и защо:
гейнър - 31 г
глюкоза - 40 г
креатин - 5 г
глутамин - 5 г
след тренировка.

На повечето гейнъри са им по - големи дозите, около 40 гр. Зависи от фирмата. Толко е добре ако питаш мен.
Глюкозата е екстра 40 грама. Бърз въглехидрат е и след тренировка влиза супер ако си в основен период.
Креатина и глутамина се взимат след тренировка по 5 гр. за да предотвратят катаболните процеси(загубата на мускул).
Добре си се справил.

Слаб 2. След трен най-важното е протеинът, а тук той липсва.

Мнението беше редактирано от Ради Хаджирадев на 16.04.07 20:55.

17.04.07
07:03

Съвсем правилно слаб 2;) Запознай се със съдържанието на въглехидрати в гейнъра и се увери дали не е безсмислен приема на глюкозата. Ако смениш гейнера със 100% суроватъчен протеин и оставиш глюкозата и всичко тогава от 2 ще стане на 6.

17.04.07
12:42

В зареждащ период е - да.
Дозата гейнър се пада 29 въглехидрата,а иначе оригиналната доза е 72 г. => 69 въглехидрата.
Аз просто сам я разцепил на сутрин и след тренировка.
А нали уж след трен. трябвало бързи въгл. !?
А аз яко съм наслагал  :lol:

AS

17.04.07
14:19

Не се занимавай с тия гейнери :)

17.04.07
17:13

Аз не бих се хвърлил на тази комбинация. За мене вариантите са 2:

Креатин + Глюкоза + Стабилно ядене половин час след това
Креатин + Глюкоза + Суроватъчен протеин

Глутаминът е опция (аз мразя глутамина, така че може да не ме слушаш  ;-) )

Мнението беше редактирано от Louie на 17.04.07 17:13.

15.06.07
12:39

Сагласен сам с Ради  щом няма  протеин не  стааа!!!

15.06.07
13:13

Протеин вместо гейнер и ще стане работата.Те въглехидратите се набавят лесно от храна.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1