покачване на ММ и тегло-помощ

17.04.07
05:56

ще може ли да ми предложите някаква програма за покачване на ММ и теглото.. ходя на фитнес и сега ми трябва някой хубав Хр.режим за да стане номера :)..

14 год
65кг
174см

ако трябва нещо друго ще дам..мерси предварително

17.04.07
15:02

От колко време тренираш сериозно?

17.04.07
17:54

1-2 седмици

17.04.07
19:36

Имаш ли някъде омазняване защото горе долу добре ми звучи 64 кила 174 см за 14 годишен особено аз в момента съм на 17 и съм 172 и 67 кг според мен ако си ти е чисто тялото  наблегни за месец и половина на ВВД да качиш масичка стабилно и после равномерно хранене... пак ако си ти харесва тялото просто яж каквото си ядеш сега само че не на веднъж както си хапвал до сега /предполагам/ ами да си разредиш храненията някъде към 5 -6 за ден ще са ти достатъчни. Когато организма приема по малко количества храна той има необходимото му време да я усвои. Ако изядеш 1 кг месо на 1 сядане по голямата част от него няма да я усвоиш. Единствения ми съвет е по малки порцийки на по-често време

18.04.07
07:35

И най-важното е да не бързаш и да не се отказваш. Точно сега тялото ти расте и му трябват много калории, затова може по-трудно да качваш маса, ако не се храниш достатъчно богато. Пий и някакъв гейнер и всичко ще стане.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1