09.11.04
15:40
:?: Има ли някой, който е ползувал добавките на SCITEC NUTRITION и какво му е впечатлението?
Ползвал съм креатин на Scitec и останах много доволен. Качих предимно сила, но и се чувствах по цял ден пълен с енергия. Общо взето на лежанка + 10кг, на бицепс с крив лост + 5кг, френско с крив лост +5кг и така... (знам, че е относително, тъй като може и да не е само от креатина, но със сигурност е помогнал). Маса не съм качил много, тъй като не се храних още както трябва, но за този период около 1-2см. на ръка и малко повече на гърди. Сега се храня по-добре и смятам скоро да правя втори “цикъл” с креатин, от който се надявам да извлека по-добри резултати. Ае общо взето креатина ще ти помогне при това много, но не очаквай чудеса без да дигаш и да се храниш правилно. Не мога да кажа дали на Scitec е най-добрия по простата причина, че друг не съм ползвал, но мога да кажа, че за мен лично имаше ефект. На Мусаши също е добър, но е по-скъп...
Успех ;)
Други продукти на scitec освен креатин не сам ползвал , но за него мога да кажа , че определено работи.
23.11.04
17:29
Глутамина им е много добър !!
08.12.04
15:34
Да, много са добри. И аз съм ги ползвал.