18.04.07
06:46
Здравейте,тренирам лека атлетика,обаче не мога да намеря достатъчно информация.Много ще съм благодарен,ако някой помогне.Трябва ми нещо като система за тренировка или нещо такова за бързина.Аз съм в късите дистанции 100-200 метра и ми трябва бързина търсих из нета,ама не мога да намеря,а би трябвало да има нещо.Ако някой намери нещо и даде линк или помогне със съвет ще черпя;о.Ако трябва ще платя нещо..Може и на английски да е няма проблем.Аз сега тренирам сутрин атлетика,след обяд фитнес през ден.Въобще,ако някой тренира да каже как тренира,че нещо нямам строг режим.Мерси.
Къде я тренираш тая лека атлетика и на колко години си:)?Нали знаеш какво ти трябва за стоте метра...бързина,взривност и скоростна издръжливост...Почваш с 10 минути крос,после упражнения за разгряване от типа високо повдигнато коляно,ситно бягане на пръсти и тн.За взривност...къси отсечки от 30 метра с нисък старт-3-4.За скоростна издържливост...3-4 по 200 да речем.За бързина пак къси отсечки.Но най-добре си намери тренер:)