03.01.08
08:26
ДА ама на лег пресата мое да ги дигне !!
казано от bodystyle на 02.01.08, 17:12:
такааа значи , някой все още правят сметки на килограмите!? това е защото не намират друг начин да подходят към мускулния и силов растеж и развитие , ако някой иска консултация ще му кажа как се вдигат 20 кг сила на лежанка и увели4аване на повторенията без никакви стимуланти и дори аминокиселини ,само с едно витамин C . питайте все пак това е спорт за джентълмени .
Сметка за килограмите трябва да се държат - това е едно от най - важните неща, по това дали се увеличават килограмите с течение на времето се разбира дали прогресираш или си губиш времето.
Големи килограми - голяма сила, малки килограми - малка сила, говоря за относителната сила не за абсолютната.
казано от G33K на 02.01.08, 18:11:
Който е внимавал по физика знае, че силата не се мери в килограми, а който разбира - знае, че лежанката не е най-читавия критерий за сила на тялото :)
Силата на лежанката е мерило за силата и моща на горната половина на тялото, бутащите групи.
такааа значи , някой все още правят сметки на килограмите!? това е защото не намират друг начин да подходят към мускулния и силов растеж и развитие , ако някой иска консултация ще му кажа как се вдигат 20 кг сила на лежанка и увели4аване на повторенията без никакви стимуланти и дори аминокиселини ,само с едно витамин C . питайте все пак това е спорт за джентълмени .
Стана ми интересно.
Как :question:
04.01.08
06:58
казано от С7АЛК3Р на 03.01.08, 21:13:
Стана ми интересно.
Как :question:
и аз искам да знам
Една от най-големите грешки е липсата или пренебрегването на загрявката!
Все пак загрявката в оснавата на добрата тренировка!
Да си кажа честно не знам какво пишат в дебелите книги за загрявката, но моето мнение е че трябва да се разгреят всичките стави и мускули които ще участват в тренировката.
Аз лично освен тези които “ще ми трябват” в тренировката винаги разгрявам кръста и гръбначния стълб.