Kakво мислите за любовта ?

Прескочи до:

22.08.08
20:48

Напоследък забелязвам една силна тенденция сред младите момичета, да ходят не с приятелите си, а с колите им ;) Доста от тях изпитват силна любов към мерника на мерцедеса и четирите геврека на Ауди ;)

22.08.08
21:49

Ето ти пример: аз обичам народните танци, той - щангите.

Продължавай да го натискаш за танците - ще се навие!
И ще му хареса.
:)
Моята приятелка ме врънкаше за Латино-танци, аз съм немузикален тип и нещях. Ама като опря ножа до кокъла реших да са народни танци, а не латино и учудващо съм МНОГО доволен. Тя - също.

BU

22.08.08
23:03

С7АЛК3Р,тия за какво си говорят тука бе? : ))

Темата беше за любовта...това вашето ли е любовта?А не може ли без него,мерси. :)

Знам,че съм малък,че нищо не съм видял още и т.н.,ама айде да не е толкова сложно,колкото го изкарвате,а?Ще тръгна аз на народни танци,наиш’ кога?!

Повечето момичета не им сече толкова пипето,че да манипулират. : ))

Мнението беше редактирано от BusyMan на 23.08.08 04:46.

23.08.08
07:19

Ще тръгна аз на народни танци,наиш’ кога?!

Ако нямаш постоянно гадже танците включително народните са много добър начин да закачиш 20-30 скалпа на кръста.
Там е пълно с жени (повечето свободни) и лишсва реална конкуренция.
Навремето в ТУ (техн.унив.) ме караха да ходя на физическо и аз си избрах аеробика. Колегите - културизъм. Аз бях с 50 разсъблечени мадами, сам, а те с 50 смрадливеца. И после ми се чудеха защо излизам все с готини мадами и откъде ги намирам. И тайничко (зад гърба ми) ми се подиграваха, че ходя на аеробика.
:) :) :)

23.08.08
08:07

Тука май се нагази надълбоко и от темата за любовта се мина на семейните несгоди и как да изманипулираме половинката така че тя да не изманипулира нас и подобни техники за mind control :)
Дзвер безмислено е да влизаш в обширни спорове само и само да докажеш че си единствено и неоспоримо прав, нека всеки си има своето мнение и така темата да е богата на различни мнения, иначе има верни неща които си писал.

казано от butthead на 18.08.08, 12:31:

Истината е, че жените са много по-силни от нас. Не защото са по-умни или по-кадърни, а защото това им е природно зададено.

Ужас, как може да говориш такива неща, подобни коментари уронват престижа на мъжете - ще те дадем под съд за престъпления срущу половината човечество :)

казано от butthead на 21.08.08, 16:50:

“Свястна” е жена, която глади и готви поне 2 пъти седмично, лъже по-малко от 5 пъти на ден.

Това с лъженето - няма такъв сценарий, айде кажи по - малко от 50 и тогава ще намерим няколко :)

BTW коментарите на С7АЛК3Р са забавни :)

Мнението беше редактирано от Alkorin на 23.08.08 08:08.

23.08.08
09:06

Пак го караш на женско-мъжки обобщени заключения. С голяма част отново съм съгласна, само ще зачеркна това, което ми направи по-голямо впечатление:
1/ За манипулацията: ако някой наистина успее да ме изманипулира така, че да направя, каквото иска - ЕВАЛА. Значи със сигурност има какво да науча от него.
2/ Какъв контрол върху мъжа, какво чудо, бре Дзвер  :lol: Аз точно за оформянията, за които непрекъснато говориш, пиша, а ти все си въртиш за женския контрол. Няма такова нещо като контрол над другия, всичко е пожелателно. Или поне аз не искам такава форма на комуникация - ти ако искаш.. Пак право на избор. Ама ако девойката все пак се усети в даден момент, че я правят по чужд образ и подобие.. Може да стане неприятно.
3/ Никога не съм се взирала в малките неща, дори и самата аз допускам подобни ‘малки неща’. Както вече ти казах: имам прекалено горчив опит във връзка с такива отношения. Не повтарям подобни грешки.
4/ Май верно говорим за едно и също, но от различни посоки.. Къде съм казала, че не желая да се уча от другия? Даже точно обратното - винаги съм предпочитала да има какво да науча. За целта обаче си трябва равнопоставеност, колкото и да не ти харесва.
Ще ти дам пример: ти се считаш за интелигентен мъж. Започваш да се виждаш с момиче, което обаче е на светлинни години от твоя акъл: не може (пак примерно) да върже 2 приказки на кръст и мисли едно изречение 5 минути. Може да говори само за дрешки и козметика. Светогледът й се изчерпва с мерцедеса, който мама й е подарила, както и поредния час при козметика. Много стереотипно го давам с примера.
Та, питанката е: кой ти самият би счел, че е ‘по-напред’ с материала? И дали двамата в тази загадка са на едно и също ниво на развитие?
Би ли се занимавал изобщо да дърпаш подобен човек напред?

И да, аз самата признавам, че много научих от моята си половинка. Винаги съм го казвала - и продължавам да го твърдя. Покрай него израстнах много. Всъщност и двамата се променихме покрай комуникацията един с друг.

Та - по темата. Прекалено много парадираш с тази манипулация. :) Моят опит досега пък е показал нещо интересно: хората, които се мислят за големи учители и манипулатори, най-лесно ги лъжат. Много интересен парадокс. А при подобни манипулатори в служебната сфера, направо се е стигало до фалирания. Няколко пъти. Още по-интересен парадокс :)

@Митака, няма шанс с народните танци :) Знам, че и ти му беше пуснал тая муха в кръчмата, ама.. просто не е в негов стил ;) Но се радва на момчетата и момичетата от групата, което за мен е достатъчно.

@ДедМен, това с многото жени на танците е вярно :lol: Съотношението е сигурно 10:1 в полза на нежната половинка. :lol: :lol: И всъщност познавам не 1 или 2-ма, които ходят точно с тази идея. Ама.. хора всякакви.

Мнението беше редактирано от Грахче на 23.08.08 09:09.

23.08.08
11:09

казано от DeadManWalking на 22.08.08, 23:03:

С7АЛК3Р,тия за какво си говорят тука бе? : ))

Темата беше за любовта...това вашето ли е любовта?А не може ли без него,мерси. :)

Знам,че съм малък,че нищо не съм видял още и т.н.,ама айде да не е толкова сложно,колкото го изкарвате,а?Ще тръгна аз на народни танци,наиш’ кога?!

Повечето момичета не им сече толкова пипето,че да манипулират. : ))

Е, най-старата война...любовта. :)
Ходим на реката с онова с плитките, подаряваме си картинки от дъвки “Турбо, а в следващия момент ..на кълбета.

А за пипето и манипулациите - генно и социално, заложено им е да опитват.  :red:
Сам се досещаш, че след всеки опит, стават все по-печени(е, тия дето могат да се самоанализират), което не означава, че и тия върху които се упражняват, не стават по-...РЪБОВЕ.  :lol:
А някой си стават емоционално наранени и обременени, поради тежка история с разни пинизчийки, ама к’во да се прави.

А за народните танци - батковците и каките са ти го понаписали. %-P

Мнението беше редактирано от 6th на 23.08.08 11:10.

23.08.08
12:03

казано от Грахче на 23.08.08, 09:06:

Моят опит досега пък е показал нещо интересно: хората, които се мислят за големи учители и манипулатори, най-лесно ги лъжат. Много интересен парадокс. А при подобни манипулатори в служебната сфера, направо се е стигало до фалирания. Няколко пъти. Още по-интересен парадокс :)

Ето това е много умна мисъл. И аз съм забелязала нещо такова.
Дзверо има друга идея, Грахчо, която може би наистина се припокрива с твоите виждания, но тъй като всеки гледа от своя си ъгъл се получават разминавания. Едва ли на някой ще му е приятно да го манипулират. Най-малко ако е насилствено. По-точно ще е ако кажем - подкрепа и стимул, не манипулация.
И наистина е много важно, ама много, двойката да е на едно интелектуално ниво. Не можеш да имаш нито стимул, нито подкрепа от някой необразован оръфляк/невъзпитана кифла. Не можеш и да влачиш на гърба си, нито да го тикаш с остен да се учи. А за превъзпитание, дума не може да става. Той затова даде пример с нешлифования диамант. Не каза графит, който да стъпчеш, да задушиш и да го чакаш да стане на диамант...
Значи накрая излезе, че любовта все пак помага и в спорта и в други житейски сфери, нали?

23.08.08
14:18

Цялата тази история с подкрепата и стимулите е малко куца според мен, ама както и да е.
Ако се уповаваме на нечия подкрепа, то по-добре да си изкопаме дупките и да се намятаме в тях.

Не можеш да имаш нито стимул, нито подкрепа от някой необразован оръфляк/невъзпитана кифла.

Що пък не?
Това, че някой е невъзпитан или недостатъчно образован, въобще не означава, че не може да е сериозен стимул и подкрепящ фактор.
Същото е и с интелектуалното ниво. Може да е тъп/а, ама с красива душа, както се казва. :D

И пак - стимулите трябва да си ги създаваме ние.
Да очакваме и изискваме подкрепа, означава да сме предварително загубили, защото разчитаме на собствените си слабости.
И тези неща, нямат нищо общо с любовта, а са в по-общ план, засягащ отношенията с околните.

23.08.08
15:43

На сходно интелектуално ниво ОПРЕДЕЛЕНО!!!!! Тук не приемам за себе си друго!

BU

23.08.08
16:49

Уини,не се е оказало,че любовта помага в спорта.Няма такова нещо,незнам как стигнахте до този извод . : ))

Аз вляза ли в залата,пипна ли лоста,всичко загърбвам и всичко остава зад мен,някъде в далечината,като ехо. :) Няма никакво значение дали съм влюбен или не,еднакви тренировки ще правя,еднакъв прогрес ще имам.Едното няма нищо общо с другото,пък и няма да позволя да имам засечка в тренировките заради някаква пикла.

23.08.08
16:59

Така си мислиш сега, ама съм почти убеден, че и фитнеса ще зарежеш заради някоя “пикла”, ако се наложи :)

23.08.08
17:04

DeadManWalking , така ве брато,кажи им го ! :-) :-)

Грахче,
Както казах пак - нема как да ме разбереш.
Нали ти казах, равнопоставеност НЯМА.
Как тогава да сме на едно интелектуално ниво с жените си?
И какво, изпит ли да правя за да го установя?
Естествено, че бих дърпал жена, която преценя че си струва. Интелигентност? Не струва 5 стотинки пред силния дух и умението да си преследваш целите. Винаги бих я поставил на заден план за човек, на който мога да разчитам. Интелигентност? Умение номер 5 или 10, важна като силата на лежанката. Средното ниво е едно добро начало.
Изключително ми е чужда тезата ви. Дамите, които писахте, оставам с впечатлението че приемате интелигентността за нещо като даденост...  Е, при това положение имате ли предложение как да разберете моята теза?
Нали разбирате, че не се разбираме :) Наичнът ни на мислече е чудовищно различен. Манипулации, провокации. Не. Въпросът е например да направиш един човек достатъчно интелигентен, че да заговорите общ език; да го направиш достатъчно мотивиран за бъдещето за да споделя целите ти,  да го възпиташ, че да водите диалог. А вече в интелигентността има авторитет. В мотивацията винаги има водеща сила. В диалога винаги има правила. Нещо такова, някъде там.
Много е просто.

Айде, че трябва да почиваме и да ходим в понеделник на 10 часов работен ден при шефа, който ни ЕКСПЛОАТИРА. Нали?
А после отиваме с нищожните стинки в магазина, където ни ОБИРАТ магазинерите.
И като добавим към това училището, което ни МАНИПУЛИРА, требва да завършим, че живота си е*ало мамата братле.
По хубаво да си теглим куршума е**си.

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 23.08.08 17:22.

23.08.08
17:32

Въх, няма оправия  :lol:

23.08.08
18:14

D3BEP - е ти сега, как ни изманипулира групово.
Сдуха ни с жестоката истина за живота и ...да мием краката и по леглата.
Подозирам, че манипулацията ти е абсолютно доброжелателна.
Да се наспим за да се възстановим от тренировките! :)

И да не забравяте, колеги и колежки - закуската и сутрешния секс, намаляват катаболното действие на суровата действителност!
Обичайте се и заяквайте!

***Утрепахме ли темата най-после или има още протеин у нея?

23.08.08
18:37

казано от DeadManWalking на 23.08.08, 16:49:

Уини,не се е оказало,че любовта помага в спорта.Няма такова нещо,незнам как стигнахте до този извод . : ))

Аз вляза ли в залата,пипна ли лоста,всичко загърбвам и всичко остава зад мен,някъде в далечината,като ехо. :) Няма никакво значение дали съм влюбен или не,еднакви тренировки ще правя,еднакъв прогрес ще имам.Едното няма нищо общо с другото,пък и няма да позволя да имам засечка в тренировките заради някаква пикла.

Дед Ман ... не говори така.Давам ти гаранция,че друга песен ще запееш...някоя сгодна женица като си набараш :P Ама ако се разбирате и си правитe комромиси може ;)

Мнението беше редактирано от mazster на 23.08.08 18:38.

23.08.08
18:55

Според мен от думите на Дзвер изглежда така се едно жените са по-малко интелигентни, по-малко можещи и мотивирани от мъжете. А просто жените си търсят такива мъже, които са повече от тях, и затова такава е по-разпространената ситуация. Жената е по-склонна да приеме ролята на по-слабия(привидно естествено, и задкулисно дърпаща конците:)), на ученика, и по-несклонна да приеме противоположната роля(сигурно, защото това ще я направи по-малко жена?, или ще й коства повече усилия). Друг е въпроса дали го прави, за да се развие тя самата или, за да има стабилност, пари, дом и т.н., които се постигат по-лесно от силния и можещ мъж. Та в тоя смисъл Дзвер-а си е напълно прав, той не се опитва да каже, че жените са по-малко можещи, интелигентни и т.н., а просто, че обикновено има такава неравнопоставеност в полза на мъжа и е необходимо жената да бъде “подтикната” да се развие в някои отношения, за да бъдат пълноценни дълготрайните взаимоотношения. По скромни наблюдения над успешните двойки около мен във всички случаи мъжа е малко повече от жената във всяко едно отношение. Други два примера - аз съм тъп като галош и затова не мога да си намеря по-тъпа от мен, а умните не ме щат; и 1-2 силно интелигентни и амбициозни жени къде са сами, щото не могат да си намерят по-умен от тях(но удавят мъката в безразборен секс, що не мога и аз така). Както тая Павлина май беше писала някъде “лесно ли й е на 1,76 жена да си намери по-висок мъж”. Е тея са се едно 2,10 по интелект, сами са няма как..

Не, Сталкер, опитвам се да покажа на какво е равносилна логиката , която Грахчо слага в моите думи. Ако така ще се разсъждава, по хубуу да си изкараме целият живот в страхова невроза да не би някой да ни мисли нещо. Поводи бол. Дал съм няколко.
Мноо по лоши, от злият мъж, който та манипулирГа във вас.

И... мисля очевадна стана разликата между мъжете, жените и начина на мислене.

За да завърша, веднага ще кажа две неща, които пречупени например през призмата на субективизма имат изключения, но пречупени през призмата на историята/статистиката или каквото друго искате, са верни в над 90% от случаите.

Мъжете са по - интелигентни. Научно .Стратегически. По - методични. Като цяло.
Жените са по - интелигентни. Емоционално. В настоящето. За дребните детайли.

И двете страни ползват това, което имат... И няма нищо трагично в цялата тая работа.
Грахчето - тя не ползва женските трикове. Тя гаджето си го намери захвърлено на улицата, вдигна го, изтупа го и си го прибра в тях.
Туй, що Грахчето ви говори, са форумни думи... Поживейте с нея. Па ше говорим. Нали вече сама се издаде, че ще се промени, но ако... Без да иска го каза, но много типични думи. По тях може да се напише книга.
В момента, в който спреш да се занимаваш с другия, да манипулираш нещата - значи наистина всичко е изчерпано.

А жените - ТЕ НАЙ - МНОГО ОТ ВСИЧКО ОБИЧАТ МАНИПУЛАЦИЯТА. Даваме ви я, в различни форми, ама не щото сме чутовни манипулисти, а защото ВИЕ Я ИСКАТЕ, дами
Само че са й измислили имена на манипулацията. Например романтика. Пищна сватба. Кавалерство. Свобода и независимост.
Ако я наречете манипулация - да, това тук ще е реакцията. Ще скочат.
Сори дами :) Знам че не е форумът за малки сексуални тайни, но след като ме провокирахте да издам как действат мъжете, не мога да се въздържа да продължа.

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 23.08.08 19:16.

23.08.08
19:50

Дзвер, чета, чета - и ти се чудя :) Дали не намираш някаква лична своя драма в моите думи, или просто си обиден на женския род по дефалт. Много агресия, много грубост изливаш. За личните нападки изобщо няма да говоря :) И без да искаш улучи интересен човек, на който да обясняваш как точно съм си намерила гаджето. :lol:

Това, че начинът ни на мислене е различен, мислиш ли, че е повод да отричаш чуждата гледна точка? Дори и това може човек да го приеме като малка школа по общуване с жени, обаче заключението от подобно кръстосване на шпагите е.. кофти. Излиза, че при първи вербален сблъсък с нежната си половинка, ще започнеш да хвърляш обиди? Странна логика, но ще се почетворя: хора всякакви.

Както на поне 2-3 места написах: манипулацията изобщо не ме тревожи, ако човекът я умее - чудесно. По-скоро ти намеквах да не прекаляваш с парадирането на способностите си в тази област. В повечето случаи подобни паради завършват неприятно за главното лице. Това просто го приеми като безплатен съвет, базиран на чужд опит. Трети път няма да го пиша.

И последно потретване: съгласна съм с голяма част от написаното от теб. Може би мен лично ме дразни цялата тази агресия, която виждам в мненията ти - дали е към мен, дали е към жените по принцип - не ме интересува. Обаче малко ти се чудя на мотивацията да се включваш конкретно в тази тема: ако не знаеш как да изслушваш, ако не знаеш как точно да накараш другия да те разбере - изобщо не виждам как точно успяваш да си прокараш манипулативните методи. Е, освен ако не ползваш някакви силови мерки, за което се съмнявам :)

Съвсем умишлено се повтарям с всяко изречение - току виж този път си ме прочел правилно. И с това мисля в общи линии да приключа участието си в тази тема. Не виждам смисъл в подобна дискусия, при която едната страна не слуша. :) Сега и на Уини, и на ДедМен можеш да им обясниш къде съм си намерила гаджето и как точно той ме манипулира :lol: А да - и какви сме жените всъщност.

23.08.08
20:21

Ще ме прощавате, ако прозвуча прекалено елементарно, но според мен мъжете и жените трябва по-малко да разсъждават по такива теми и да правят повече секс помежду си. Като тук нямам предвид всеки да спи със всеки, а когато двама човека се обичат, да не си губят времето в разсъждения от сорта на “той/тя сега лъже ли ме”, а просто да бъдат повече време заедно, интимно. При първия вариант може да се стигне до всякакви паранои, раздори, че дори и раздели, породени от неразбиране и недоразумения, докато при втория вариянт най-много да се стигне до преумора.

BU

23.08.08
21:56

казано от Петко К на 23.08.08, 16:59:

Така си мислиш сега, ама съм почти убеден, че и фитнеса ще зарежеш заради някоя “пикла”, ако се наложи :)

Да,ако забравя някои неща-да,но ако се сетя кой съм...не бих го направил. :) И какво,тя ще ми каже искам да зарежеш фитнеса и аз ще кажа “добре”. А после ще мия чинии и ще ходя на латино танци... Има много повече неща,които мога и бих правил с една щанга,отколкото с една жена. И наречи ме побъркан,но ценя тренировките повече от жените.Повече смисъл има,макар че каквото и да съпоставиш с една жена,повече смисъл ще намериш. : )))

Владо,прав си и аз това се опитвах да кажа,но не успях да го формулирам като теб. : )) По-малко мислене и повече чукане.Мен ме мързи да прочета всичко написано,какво остава да мисля върху него.

ДЗВЕР...мъжете били такива,ама жените били онакива,ама тези обичали така,ама онези обичали едикак си.Престанете да разглеждате половете индивидуално,че ми се додрайфа.Разбиране?Съпричасност?Вратата!
Колкото по-семпло се гледа на нещата,толкова по лесно се намира решение.Започнем ли да си блъскаме главите “какво иска да каже”,”той/тя ще се промени ли”,”какво да правя”,губим устойчивост,защото колкото нещата стават по-сложни,толкова по-вероятно е да се направи грешка.Златно правило!

Аз още и още немога да си го навра в главата всичко,което се изписа.Нещо вътре в мен продължава да крещи “глупости,глупости,глупости”.

Мислете ден за ден,бе хора!Ако дадена жена не ви харесва,манипулира ви,мрънка,дразни ви и т.н.,това НЕ ВИ ПРАВИ ЖЕРТВИ НА ЖЕНСКИЯТ ПОЛ.Просто си намерете друга,баси.Защо трябва да се съобразявате?Защо трябва да анализираме?Защо трябва да възпитаваме,да правим компромиси или да се примиряваме?Винаги има избор.

ПС:Грахче,какво да ми обяснява,аз нямам сили да прочета всичкото това чудо и с цялата си искреност - не смятам за нужно.Аз какво съм?Нали затова съм се родил,за да избирам с кого да живея.Тя ако почне да манипулира - показвам и изхода.Какви са тези глупости,такива жени има,защото има кой да ги трае.Аз не съм такъв тип и просто...за всеки влак- пътници. :) Който иска да бъде манипулиран,да заповяда.

Редакция:Уф,говоря като малко дете...

Мнението беше редактирано от BusyMan на 24.08.08 01:47.

24.08.08
04:41

Четейки писанията на DeadManWalking ми хрумва една история разказана ми от едно приятелче в залата. Та значи приготвя се той да тръгва за тренировка и в тоя момент му звъни gsm-а и едно момиче от неговия курс (момчето е студент) го кани на кафе (момчето е пич и изглежда доста добре) и какво отговаря нашето момче ... не мога - на тренировка съм и затваря :) . Та майка му го чула това и го пита това красивото момиче от университета (еди коя си) ли беше? ,той - да, тя - ти си луд. Хахахаха, та така ... това ме навежда на мисълта за по - голямата любов на мъжете от жените - тази към предизвикателствата, към състезанията, към спорта. Как жените биват забравени от мъжете си по - време на европейско или световно по - футбол, как хора рискуват живота си за да се изкачат по - най високите върхове на света и т.н.

Грахче,
Нека да внеса малко яснота.
Аз давам обобщена характеристика на начините на действие на мъжете и жените. Не само че не отричам която и да е от страните, ами и по 100 начина казах, че няма нищо трагично в това взаимодействие, даже напротив.
Тази, която отрича чуждата гледан точка, си ти. Аз просто защитавам моята. Ти твърдиш, че моите действия били грозни, нечестни, за какъв се мисля и за какви мисля аз жените, че ти такъв нямало да търпиш и най много някоя подпухнала тийнейджърка би го търпяла.

Ок, ве. На следващият свети валентин кажи на любимия си че можеш да минеш без подарък и без закуска в леглото, защото това са манипулации. Да не ти подава ръка в автобуса и да не ти дава път в асансьора, защото в живота няма да ти дава път и да ти подава ръка за всяко нещо и това е манипулация. Недейте да се жените и да ходиш със сватбена рокля. Това си е чист на гол тумбак чифт пищови. Откровенна скъпа манипулация, имитация на пищност и на “кой съм аз”, “вижте ме каква съм избарана булка”. Да не ходиш на работа с дизайнерска рокля? Не се гримирай, това е манипулация! Всичкото това е друг вид МАНИПУЛАЦИЯ.
От която ти става приятно.
Нали се сещаш, че отричаш неща, от които НИКОГА няма да се откажеш. Или хайде, понеже твърдиш че си изключение - от които ЖЕНИТЕ НИКОГА няма да се откажат.

Права си единствено за агресията , така става като се поразпаля, но аз мисля, че поразказах доста и не отрекох каквото и да било. Просто ти съпоставям нещата.

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 24.08.08 09:42.

24.08.08
09:45

Дзвер, ти си видял и разбрал доста неща, но е факт, че колкото и да ти излиза пяна на устата да обясняваш, някои хора просто няма да разберат тези истини, докато сами не достигнат до тях и не ги прозрат.Аз лично шапка ти свалям.

24.08.08
13:28

казано от DeadManWalking на 23.08.08, 16:49:

Уини,не се е оказало,че любовта помага в спорта.

Еми не знам за теб, но на мен ми помага...много се чудих дали да напиша това, но ще го напиша. Любовта ми към фитнеса е пряко свързана с любовта ми към мъж, затова ми помага. Ето, на това му викам аз стимул  :lol:

BU

24.08.08
14:42

Алкорин,всички сме отказвали излизания заради тренировка.Не е чак такъв феномен. : ))Те момичетата няма да избягат,ама тялото ще се отпусне...

Аз със ДЗВЕР никога не съм спорил,прав си е човека,но можем просто да не обръщаме внимание,нали?  : ))

Мнението беше редактирано от BusyMan на 24.08.08 14:44.

24.08.08
16:21

Аз примерно когато съм влюбен,нещо в спорта не ми върви.Когато не съм с човека в когото съм влюбен нещо съм отвеян и нали се сещате .... любовта ... :)
Нямам сила да изпълнявам упражненията,а бе с една дума не върви във спорта. :)

Честно казано отказах се да пиша по темата, защото каквото и да напиша ще изглежда адски детинско и елементарно на фона на всичко, което ДЗВЕР написа по темата. Няма никаква ирония,не спира този човек да ме изумява. Дай Боже да мога да се изразявам и аз така след 5-10 години.

DO

06.12.08
13:24

Едното няма общо с другото по принцип - залата си е зала, навън от залата - отношенията, връзките, излизанията, работата, си е извън залата. Онова, което може да е общото между тях са точно 2 неща:
1. Времето - да го разпределяш правилно или по-правилно е да кажа да го съобразиш, което не смятам, че е трудно - от ** часа до ** часа съм на работа (няма начин, ако работиш), от ** до ** съм в залата (след работа), после прибирам се (душче), от** до ** да се видя с... (къде и как си определяте двамата, според двама ви и най-вече не по план в това отношение). А, колко ще си легнете, според мен си го определя организма - няма да “клатите”, спейки, нали? Ако ви се спи... Образно казано. А и залата колко време ви отнема - 1 час? 2-3 часа? Не е много :) ! Да не говорим, ако живеете заедно с половинка, че след зала - душчето и се виждате нон стоп, пък за секс можете и под душа или след.. :) . Колкото до емоционалния “свят” - като идеш в залата мислиш за тренировката, нали? Иначе за какво си там? Tова, на дали пречи (говоря принципно).
2. Хубавата визия дава повече самочувствие и повече увереност в теб самия, а когато се харесваш повечко и си по-уверен в себе си, и другото върви по-добре. Следователно ще даде отражение и на взаимоотношенията ти.
Между другото при жените е по-лесно, понеже повечето от мъжки пол се радват, ако момичето им ходи на зала и се поддържа, даже стимулира ходенията и знае, че трябва да се отделя време.
Отделно, че като си избирате половинка трябва да е такава, която да проявява разбиране, че ви трябват там, колко... 1-3 часа за тренировка. Ако не проявява разбиране за това, сигурно и за доста други неща няма да проявява, следователно такъв човек ли искаме до себе си?

Това е мнението ми по в-са.

Мнението беше редактирано от DO на 06.12.08 13:37.

BU

06.12.08
15:59

Аз още не разбирам защо не може и жени,и фитнес.

А заради пикла...да зарежа фитнеса...хм...една тренировка може. :)

ПС: Жените те правят слаб...

06.12.08
16:40

казано от DeadManWalking на 06.12.08, 15:59:

Жените те правят слаб...

Ами горкият ти, щом те правят слаб!

06.12.08
17:27

Аз още не разбирам защо не може и жени,и фитнес.

А кой казва, че не може?!  :wow:  :lol:

06.12.08
17:56

в момента поне мойте наблюдения са следните - свястни жени не останаха, всички са адски некоректни последния месец съм ебал 5 които си имат сериозни приятели ! Нямам приятелка която да не изневерява когато и падне и кво да се занимаваш с такива само ти тровят нервите бутаи чепа само и да си нямаш ядове :)
Ммм да не забравям една дето я обичах адски много и след като скъсахме и тя ми обясняваше, че мн ме обича и иска да се саберем ама 1/2 час след тва ходеше да се ебе наляво надясно :)
А естествено има и свястни ама те не са чак толкова привлекателни ... ама маи натам трябва да се ориентирам  :P

06.12.08
19:31

Любовтта, която се базира на нещо платоническо и материално никога не е истинска и винаги се трансформира в омраза и нещастие. Истинската любов е когато не е нужно да кажеш, да напишеш или дори да покажеш, самото ти присъствие го излъчва. Истинската любов е същността ни. Заради любовтта в живота ни има трудности, има неприятности, всичко лоши чувства са обратното на любовтта. Ако я нямаше любовтта щяхме да живеем като машини, но кой би искал да живее такъв живот...
Първо човек трябва да е обичащ и щастлив и след това да прави и да постига каквото трябва. Всяко постижение без любов не струва нищо.

Мнението беше редактирано от Emil_mlo на 06.12.08 19:32.

BU

06.12.08
19:52

казано от Стоянчо на 06.12.08, 16:40:

Жените те правят слаб...

Ами горкият ти, щом те правят слаб!

Аз казах “те”,не “ме”. :)  Тази тема се изчерпа...

07.12.08
05:38

Този пост ме уби, няма как да не реагирам просто... :-)

казано от ^MaD^ на 06.12.08, 17:56:

в момента поне мойте наблюдения са следните - свястни жени не останаха, всички са адски некоректни последния месец съм ебал 5 които си имат сериозни приятели !
...Ммм да не забравям една дето я обичах адски много и след като скъсахме и тя ми обясняваше, че мн ме обича и иска да се саберем ама 1/2 час след тва ходеше да се ебе наляво надясно :)
....

Мад, че кой те е карал да ги е*еш, че и да ти се трошат нервите!? Или го играем “самец”, а после се сърдим, че ни използват само за е’ане? Самецът е точно за това, за което те използват, а ти се сърдиш. Даже може да поспорим за това “кой кого е наебал”. И кой е прелъстен и изоставен в схемата... некоректни?! Точната дума не е некоректни, а неверни. Последно време.... винаги е било така. Трябва да си мъж с най-голямото М, за да задържиш шило в торбата си. Обаче, който го умее? Никой и всички са потресени от курвалъка на жените си. Че се и обиждат.
И да, жените които обичат, правят точно това което и ти в момента, след като са отхвърлени - ходят наляво надясно и после се хвалят. Можеш да бъдеш сигурен, че те е обичала много.
От тази тема разбрах адски много неща за мъжете и любовта. Супер-тема!
Дедмен, що да е изчерпана? Тази тема - за любовта - никога няма да се изчерпи. Това, че те е страх да се влюбиш, не значи че няма какво да се дискутира ;-)

07.12.08
07:14

Ехеееее, добре, добре!

А за материализма на жените Уини, какво ще кажеш? Усещат, че в този живот не могат да изкарват повече от 400 лв от заплата, а се дразнят, защото по Планета ТВ дават последния модел на Мерцедес ... ииииии, чакай сега да хвана баткото с кинтите, че виждам, че съм тъпа, ама желана ... За каква любов да говорим с такъв човек, ъъъ, извинете изрод! ?

07.12.08
09:05

ЛООЛ много погрешно си ме разбрала аз не си тровя нервите щах да си ги тровя ако ходихи и имах чувства с някоя подобна :) Иначе така ми е перфектно а и жените нямате какво повече от секс да ми предложите, така че докато си намирам без проблем коя да чукам си ми е добре :)

07.12.08
09:41

В тази тема има толкова любов колкото в публичен дом :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1