Интересна тема се е получила. Какво мисля за любовта- помага или пречи, ами мога да ви кажа, че зависи как си го напрвите, зависи откъде си изберете да погледнете нещата, аз лично винаги ги поглеждам от добрата страна и оптимизма ми винаги ми е помагал независимо за какво става въпрос. Колкото до съчетаването с бодибилдинга, смея да твърдя че има някаква златна среда- имам приятел от вече две години, живеем заедно и в началото му беше трудно да разбере (той не тренира и не спазва никакви рвжими), но в крайна сметка стигна до извода, че както аз разбирам неговите хобита, така и той ще разбира моето. Така и двамата сме доволни от себе си и прекарваме по добре времето си заедно.
Взех се в ръце когато вече си имах приятелка от около 2 години, отказах цигарите, отслабнах (вече 23кг), пия доста по-рядко, лягам си по на време. Така като гледам, май само ми е помогнала.
Любов към самия себе си имам в доволни количества, понякога чак пречи ама какво да се прави. За любовта към друг човек (за предпочитане от противоположния пол..) всички разправят, че е хубаво (до един момент), после пък разправят, че е много гадно, после пак се връщат на първото и така. Пък аз чакам, един ден може и практически опит да добия, знае ли човек.
15.05.08
17:27
казано от RedWalker на 15.05.08, 17:16:
Любов - илюзия породена от липсата на зала!!!
ха ха браво ;-P
15.05.08
22:58
Ма и вие сте едни.....
Любовта си е страхотно изживяване стига да е споделена.
Ами, споделяйте я! Няма нищо по лесно.
Точно поради тази причина - за това, че хората не споделят, се обричат на мазохизъм.
16.05.08
06:16
казано от Winnie на 16.05.08, 05:41:
Ами, споделяйте я! Няма нищо по лесно.
Точно поради тази причина - за това, че хората не споделят, се обричат на мазохизъм.
Ааа,ей тука вече съм съгласен. ;)
16.05.08
06:54
Лично мен любовта ме вдъхновява за всичко, което правя и МОГА да направя.
И мен ме вдъхновява...това е най-креативната енегрия. Дори бих могла да направя и неща, които иначе не бих си и помислила :-)
16.05.08
08:01
Именно:)
16.05.08
08:27
Бе тя и мене ме вдъхновява да правя неща,които иначе не бих...и точно там е проблема. :-) Има причина да не правим нещо,която се губи в тая мъгла (любов).
Леле, каква сериозна дискусия се е развихрила! Като изчетах всички мнения до сега останах с впечатление,че не малко хора смятат,че трябва да се прави избор между любовта и спорта. Според мен това е глупаво! Възможно ли е един любител на фитнеса-каквито са всички тук,защото профитата едва ли пишат в този форум-да се взема толкова на сериозно и да живее единствено и само заради спорта? В живота има толкова други хубави неща, които човек трябва да изживее и да му се вдигне адреналина, да усети ЧЕ Е ЖИВ! Любовта е едно от тези прекрасни неща които човек трябва да изпита-за тези които не са я изпитали в пълния смисъл(не говоря за секс) им пожелавм скоро да я срещнат ;-) Разбира се не подминавам и факта,че дали ще пречи или помага зависи също и от съпричастността на половинката. Ако човека до вас е съпричастен със вашето “хоби” и ви прави комплименти,че изглеждате все по дибре -е как да не отидеш и да не направиш една здрава тренировка :P Но ако момичето до вас започне да мрънка,че не й отделяте достатъчно внимание(стига наистина да не смятате че 15-20мин. внимание й стигат)да протестира-”стига с тази извара и с тези яйца-искам да отидем на ресторант да хапнем свястна храна)значи това момиче не е за вас. Но това не означава,че трябва да се откажете от любовта въобще! И друго си мисля-тези които смятат ,че няма място за любовта в техния живот,може би са на не повече от 16-18 г. Ама отрицанието на противоположния пол не беше ли в една по-друга , по- малка възрастова категория? ;-)
16.05.08
08:48
Хм,останала си с грешно впечатление за мъжката част от форума.Това,че любовта ни пречи понякога далеч неможе да ни откаже от нея. :cheese: Иначе това за вниманието,извара и яйцата е вярно,но аз лично не виждам причина това да се явява,каквато и да е пречка.
07.06.08
19:18
Стимулира ме да тренирам
07.06.08
19:26
Чакай сега,стимулира те,защото я имаш или защото би я получил?Мене пък ме прави ленив и ме отказва от тренировките...
07.06.08
19:29
Е, сега.....то нали пак има тренировки...сега...вярно, че от друг тип, ама...;)
07.06.08
19:43
казано от Ива Павлина на 07.06.08, 19:29:
Винаги съм се чудел какво печели човек и какво губи от този тип тренировки.
И после,ако някой ги възприема като “тренировки”,значи нещо не му е наред...
Освен това,долу мръсотията,долу содом и гомора!Кажете ДА на въздържанието и не се поддавайте на съблазън!! : ))
ПС:Оставете циганчетата да ни завладеят...
07.06.08
19:56
казано от DeadManWalking на 07.06.08, 19:43:
Майтапа настрана, но някой има ли представа, колко калории се изразходват по време на секс? Говорим си за някаква средна стойност, защото има огромна разлика между секс и секс ;) Интересувам се от чисто любопитство.
07.06.08
19:58
Хаххахахааааа......естествено, че не бива да се възприемат като тренировки:).....аааааа, въздържам се от въздържание аз лично:)
07.06.08
20:03
Хора... По - сериозно! Тренирайте за да живеете по - добре, но не живейте за да тренирате по - добре. Надявам се ме разбрахте въпреки глуповатия опит да перефразирам израза... :)
07.06.08
20:07
казано от Владимир8507 на 07.06.08, 19:56:
защото има огромна разлика между секс и секс ;) Интересувам се от чисто любопитство.
ХАхаахха,ами ок,ще ги разделим на категории.Бавен секс (любов),нормален секс,страстен секс и див секс.Мале к’во ще каже като ме питат какво обсъждаме в тези форуми...
Според мен няма как да се дадат и средни стойности,защото всеки път е различен...неможеш да стандартизираш...пък и колко пъти ще извършваш постъпателните движения...пък и кой отгоре,кой отдолу...освен да броиш докато го правиш.1,2,3,4,5…пък отделно да засичаш време с часовник...
казано от DeadManWalking на 07.06.08, 20:07:
казано от Владимир8507 на 07.06.08, 19:56:
защото има огромна разлика между секс и секс ;) Интересувам се от чисто любопитство.
ХАхаахха,ами ок,ще ги разделим на категории.Бавен секс (любов),нормален секс,страстен секс и див секс.Мале к’во ще каже като ме питат какво обсъждаме в тези форуми...
Според мен няма как да се дадат и средни стойности,защото всеки път е различен...неможеш да стандартизираш...пък и колко пъти ще извършваш постъпателните движения...пък и кой отгоре,кой отдолу...освен да броиш докато го правиш.1,2,3,4,5…пък отделно да засичаш време с часовник...
можеш и пулса си да мериш даже :lol:
07.06.08
20:17
Аз затова се интересувах дали сте срещали някъде в интернет средни стойности
Мнението беше редактирано от Владимир8507 на 07.06.08 20:17.
07.06.08
20:18
Оу,не се бях замислял затова,но колко калоии отиват за да “вдигнеш самолета”.На мен все по-често ми се случва случайно през деня и...може да съ ман отрицателен калориен баланс.
А ето и малко факти: http://tides.ws/2008/05/24/guide-to-weightloss-calories-burnt-during-sex/
KISSING:
Kissing can burn around 120-325 calories an hour, or around 2-5 calories a minute. Engaging in long make-out sessions with your partner is not only good for your relationship; it is also good for your waistline. A 10 minute make-out session with your partner each morning and each evening could burn up to 100 calories a day. That’s 36,500 calories a year, or just over 10 pounds worth of weight loss. When was the last time you made out with your partner?
UNDRESSING:
According to an Italian professor, even undressing can burn off calories. Unclasping a bra with two hands burns 8 calories, while unclasping it with only one hand burns up 18 calories. Unclasping it with your mouth can burn 87 calories.
ORAL SEX:
15 minutes of oral sex can burn off the calories consumed in a long sip of wine. There are calories present in semen, though, so if you swallow, there are around 7 calories in a teaspoon of semen. Since the average volume of ejaculation is 1-2 teaspoons, you can expect an average of 7-14 calories per ejaculation. That will easily be burned off during the course of your lovemaking, though.
MASTURBATION:
You don’t have to have a partner to enjoy the calorie-burning effects of sex. Masturbation can burn up the calories, as well. You can lose between 100-150 calories for each act of masturbation, according to the Young People’s Reproductive and Sexual Health & Rights Organization. You can raise that amount to around 300 calories, though, through a 5 minute vigorous masturbation session, according to Japanese scientist Dr. Shukan Tokuho.
INTERCOURSE:
The “average†lovemaking session burns between 50 and 100 calories. Having sex 3 times a week burns 7500 calories per year. That’s the equivalent of jogging 75 miles. The more intense the sex, the more calories are burned: up to 15,000 calories annually (at a frequency of three times weekly). 15,000 calories equals over 4 pounds of weight loss per year, just from having sex three times a week.
ORGASM:
Experts estimate that an orgasm can burn between 60-100 calories. Losing weight has never been so much fun!
COMPARISON:
Let’s compare the calorie-burning effects of foreplay and sexual intercourse to other common activities to see how they compare.
CALORIES BURNED PER 15 MINUTES BY BODYWEIGHT YOUR
BODY
WEIGHT
(in pounds) 15 mins of
SEXUAL
INTERCOURSE
(calories burned) 5 mins of
FOREPLAY
(calories burned)
115 mins of LEISURE BICYCLING
(calories burned) 15 mins of WALKING
3 MPH
(calories burned)
100 48 16 45 50
125 60 21 56 62
150 72 25 68 74
175 84 29 79 87
200 96 33 90 99
225 108 37 101 111
250 120 41 112 124
Would you like to further compare foreplay and intercourse with other activities? Go ahead and check it out for yourself: http://www.healthstatus.com/cbc.html
CONSIDERATION:
Consider that the number of calories burned during sex (or any activity, for that matter) is a function of many different factors, including bodyweight, environmental temperature, duration, intensity, effort, frequency, and position.
CONCLUSION:
Sex is great exercise. It uses all of your muscle groups and can help to burn off the calories as part of an effective physical fitness program. Considering that most people put on weight slowly, gaining between 5-10 pounds a year, it’s not unrealistic to count sex as part of an effective program to help maintain a healthy body weight. Just make sure sex isn’t the primary source of your physical activity.
Мнението беше редактирано от BusyMan на 07.06.08 20:31.
ИнДъХед,отдавна е доказан феномен.Той не яде,не спи,пие,пуши и има хубаво тяло.Разликата е,че отиват повече пари като имаш приятелка,за протеинови фафлички,храна на крак и такива работи ;) Но все пак за това сме българи да го измислим как да съчетаваме двете работи :П
08.06.08
08:01
Лелелееееее...... кой на отрицателен,кой на положителен калориен баланс...:)....Сега разбрах, че някои калории въобще не съм ги смятала:)
казано от BOR на 18.04.07, 18:09:
Напишете мнението си за любовта помага ли ви/пречи ли ви в спорта ?
Ако говорим за истинска любов, защото за мен това - имам си приятел/приятелка който харесвам/обичам, правя редовно секс или не това няма общо с любовта. Истинската любов е когато центъра на света ти се измества от теб самия и ти не мислиш за твойте собствени нужди - не ти се прави нищо което не е свързано с обекта на любовта ти, може да не си ял - но не ти се яде, може да си жаден но не чустваш жажда. Постоянно мислиш за този който обичаш и си щастлив - това е едно чисто щастие което се лее в теб.
Ти си толкова отворен, толкова щастлив, никога не си се чуствал по - добре. Но...
Има един сериозен проблем свързан с това състояние - за да можеш да се чустваш толкова щастлив е необходимо предварително да паднат всички психологически бариери които те пазят от всекидневния свят - например способността да си неуязвим до една или друга степен от чуждото мнение, способноста за правилна трезва преценка и др. - всичко това отпада.
В това състояние ти оголен и уязвим - по уязвим отколкото когато и да било. В този момент можеш да бъдеш наранен много лошо - такива душевни рани си си ги носиш цял живот защото няма какво да те предпази когато ги получаваш - не забравяйте всички защити са свалени.
Проблема идва от това че докато си влюбен е почти невъзможно да се контролираш, наистина в това отношение любовта прилича доста на хероинова зависимост - интересува те само едно.
Другото тъжно нещо при любовта е че колкото и силно да обичаш, колкото и споделена да е любовта колкото и всичко да е на ваша страна в един момент тя свършва, при това доста по бързо отколкото някои си мислят. Любовта идва и си отива и ти не можеш да направиш нищо по това отношение.
Това е толкова мощно и опустошително чуство че единственото което можеш да направиш като дойде е да се бориш да не те свали на колене и да те направи нещо по малко от това което си.
Любов и спорт... никакъв шанс - когато дойде любовта всичко друго изчезва.
08.06.08
11:04
казано от Alkorin на 08.06.08, 11:00:
казано от BOR на 18.04.07, 18:09:
Напишете мнението си за любовта помага ли ви/пречи ли ви в спорта ?
Ако говорим за истинска любов, защото за мен това - имам си приятел/приятелка който харесвам/обичам, правя редовно секс или не това няма общо с любовта. Истинската любов е когато центъра на света ти се измества от теб самия и ти не мислиш за твойте собствени нужди - не ти се прави нищо което не е свързано с обекта на любовта ти, може да не си ял - но не ти се яде, може да си жаден но не чустваш жажда. Постоянно мислиш за този който обичаш и си щастлив - това е едно чисто щастие което се лее в теб.
Ти си толкова отворен, толкова щастлив, никога не си се чуствал по - добре. Но...
Има един сериозен проблем свързан с това състояние - за да можеш да се чустваш толкова щастлив е необходимо предварително да паднат всички психологически бариери които те пазят от всекидневния свят - например способността да си неуязвим до една или друга степен от чуждото мнение, способноста за правилна трезва преценка и др. - всичко това отпада.
В това състояние ти оголен и уязвим - по уязвим отколкото когато и да било. В този момент можеш да бъдеш наранен много лошо - такива душевни рани си си ги носиш цял живот защото няма какво да те предпази когато ги получаваш - не забравяйте всички защити са свалени.
Проблема идва от това че докато си влюбен е почти невъзможно да се контролираш, наистина в това отношение любовта прилича доста на хероинова зависимост - интересува те само едно.
Другото тъжно нещо при любовта е че колкото и силно да обичаш, колкото и споделена да е любовта колкото и всичко да е на ваша страна в един момент тя свършва, при това доста по бързо отколкото някои си мислят. Любовта идва и си отива и ти не можеш да направиш нищо по това отношение.
Това е толкова мощно и опустошително чуство че единственото което можеш да направиш като дойде е да се бориш да не те свали на колене и да те направи нещо по малко от това което си.
Любов и спорт... никакъв шанс - когато дойде любовта всичко друго изчезва.
По същият начин разсъждавам и аз.Свалял съм 4 кг за 2 дена...не съм тренирал със седмици...просто двете неща заедно немогат да вървят.Повечето мнения в тази тема описват едната задоволеност от факта,че не си сам,но когато си загубиш разсъдъка и станеш уязвим не усещаш как примката се затяга,самозалъгваш се до последно.Както казах по-рано любовта е нещо преходно и не е редно да и отдаваме такова значение,защото ще си изпатим.Човек преди всичко трябва да се научи да си бъде достатъчен сам на себе си.
Да спреш да тренираш заради жена/мъж говори за слаб характер .. Проблема е в това, че когато дойде тази любов.. всеки я слага над всичко друго, а това не е правилно.Накрая идва един момент, в който любовта си отива.Както каза Alkorin колкото и хубава да е.. тя рано или късно свършва!От както тренирам мисля, че не съм зарязвал спорта за нищо!Вярно тази година видях зор със свободното време.. и тн.., но за половин година съм пропуснал 1 хранене защото не бях в града.Тренировки не съм пропускал дори ми се е случвало да кажа на приятелката ми, че няма да излизам защото ще тренирам ( правех рамо/трицепс просто нямаше как да го пропусна :lol: ).
08.06.08
16:34
Адолф, какво за аналния секс и клековете - ти какво можеш да видиш от цялата тая работа във фитнеса, не ми е ясно:)!!!! Освен това след аналния секс не остава..........хм......зейнала яма:))))))))) Как да ти кажа...всичко си идва на мястото и до фитнеса едва ли ще стигне интересна гледка някаква за жадните наблюдатели!:)))
Хаха, интересно се е получило тук, особено тази част с аналния секс, още не мога да спра да се смея.
@Alkorin между това да си влюбен и това да обичаш има голяма разлика. Ти си направил някакво преплитане на двете неща. Това чувство, за което ти говориш отлита някъде между третия и петия месец, доста често и по-бързо :)
Мнението беше редактирано от Flask на 08.06.08 17:27.
08.06.08
17:32
При мен съвпадат обаче май:)
08.06.08
17:54
Айдее,самохвалка.Първо развращаваш тук децата...
Има нещо такова Фласк,че чувствата не са постоянни и търпят промени.Обаче е красиво,когато гледаш любимото си същество,нали? :)
ПС:Красиво,ако е жена... : )))
08.06.08
17:57
Не съъъъъъъъъъъъъъм.... Истина ти казвам, беее - аз с години мога да съм си влюбена....и никого не развращавам, а само доизпипвам нещата, така да се каже!Хахаххахааа!:)
казано от Flask на 08.06.08, 17:27:
...Това чувство, за което ти говориш отлита някъде между третия и петия месец, доста често и по-бързо :)
При мен може да се проточи с години. Не с всеки, естествено. Понякога обаче, не съвпадат любовта и обичта. Много често се случва дори любовта да се изврати в омраза, което пак си е вид любов...откачена работа :) Но пък, ако постоянно се пазим от това да не ни наранят, как ще разберем, че живеем? Аз не мога да си се представя затворена в черупка и неизпитваща нито хубавите нито лошите страни на нещо толкова хубаво. Сигурно и затова се разболявам. И любовите, и страстите и огорчението просто трябва да бъдат изживяни, независимо колко килограма ще свалим заради тях. Ако не бъдат, то тогава човек става още по-зле, затваряйки ги някъде дълбоко в себе си. Защото тях така или иначе ги има, а дали ще се оставиш да те пометат си е голяма доза смелост. Но си струва метежът!
А дали пречат на тренирането? Не знам защо ви пречат, мен ме стимулират да тренирам тези чувства. Може би защото ние жените все се стараем да се разкрасяваме заради някой любим... и най-често след метежа насочваме агресията си към бедрата си :)
Това за аналния секс, може да го изкоментира само човек, който нищо не разбира от анален секс.
А, сега пък ви и развращават?! Айде, моля ви се, малки невинни душички...
08.06.08
20:01
Айде стига чат де! Хитлере, вземи задълбай във физиологията на аналната мускулатура. Там си пише кое се свива волево и кое не, това подчерта и Павлина. Пишете по темата или отива в коша.
ПП: Темата е почистена от всичко извън любовта. ДЗВЕР има скайп за влюбените :) . Нищо лично, нищо страшно само дето много се отклонихме от темата, затуй хайде пак към нея.
Мнението беше редактирано от Владимир Недков на 08.06.08 20:07.
казано от Flask на 08.06.08, 17:27:
@Alkorin между това да си влюбен и това да обичаш има голяма разлика. Ти си направил някакво преплитане на двете неща. Това чувство, за което ти говориш отлита някъде между третия и петия месец, доста често и по-бързо :)
Ами да де Flask аз именно за това чуство говорех, има хора които го преследват цял живот прелитат от цвят на цвят така да се каже за да го подновяват непрестанно, щом с един си отиде това чуство отиват да го търсят другаде.
казано от Winnie на 08.06.08, 18:19:
Но пък, ако постоянно се пазим от това да не ни наранят, как ще разберем, че живеем? Аз не мога да си се представя затворена в черупка и неизпитваща нито хубавите нито лошите страни на нещо толкова хубаво. Сигурно и затова се разболявам. И любовите, и страстите и огорчението просто трябва да бъдат изживяни, независимо колко килограма ще свалим заради тях.
Въпроса не е в това дали да избереш да се влюбиш или не, на практика ти нямаш никакъв контрол върху това дали и в кого да се влюбиш и да искаш и да не искаш резултата е един и същ. Не ми е мисълта да се криеш някъде от любовта :) просто има някои не особено приятни факти които са свързани с нея и не е добре просто да си затворим очите за тях така де един вид веднъж като си си сложил ръката в огъня и си се изгорил няма нужда следващия път пак да бъркаш в него със същия ентусиаъм само защото огъня бил хубаво нещо. Щеш не щеш любовта ще си дойде но имай едно наум как може да се развият нещата дори и със замаяна от хормоните глава :)
Мнението беше редактирано от Alkorin на 08.06.08 22:23.
08.06.08
22:28
казано от Alkorin на 08.06.08, 22:21:
Въпроса не е в това дали да избереш да се влюбиш или не, на практика ти нямаш никакъв контрол върху това дали и в кого да се влюбиш и да искаш и да не искаш резултата е един и същ. Не ми е мисълта да се криеш някъде от любовта :) просто има някои не особено приятни факти които са свързани с нея и не е добре просто да си затворим очите за тях така де един вид веднъж като си си сложил ръката в огъня и си се изгорил няма нужда следващия път пак да бъркаш в него със същия ентусиаъм само защото огъня бил хубаво нещо. Щеш не щеш любовта ще си дойде но имай едно наум как може да се развият нещата дори и със замаяна от хормоните глава :)
Алкорин,не те познавам...обаче обясни ми как ми вадиш думите от устата?Почти всеки път.
Хаха, това с прескачането от цвят на цвят ми прилича повече на сърбогъщина. Има много хора, които се влюбват постоянно и хаотично, но те всъщност не се влюбват истински. По-скоро са такива хора, които ги е страх да бъдат сами и не се оставят сами. Но пък, не смятам, че това което изпитват е любов...
Нямаш право на избор, така е Алкорин! :) Но можеш да избереш доколко надълбоко ще си вкараш ръката в огъня - дали само ще се опърлиш от страх, да не “стане пак така” или ще се хвърлиш дори и да знаеш, че “ще стане пак така”. Почти винаги любовта е взаимно чувство, не е еднопосочна. Някой отсреща и нещо в него те кара да се влюбиш и е твърде вероятно той самия да не знае, че го прави, точно защото е включил всичките си блокировки, защото е възпитан да се пази или от страха си . Но въпреки тях, неволно изпраща сигнали, енергии или там каквото и да е. И ти решаваш само да се постоплиш, защото и ти имаш една невидима пръчка в главата си, която постоянно ти каканиже “не, стой далеч от такива неща, нали знаеш какви може да ги надробиш...”. Но, блокирайки себе си и желанията си, човек се разболява и започва да се чуди защо има мигрена, защо му се пие, защо му се плаче, защо му се яде, защо не му се яде и други такива неврозни симптоми.
И няма превенция на любовта, каквото и да правиш или нагазваш или се разболяваш - и в двата случая не е добре. Люовта трябва да се “излекува”, но не с презумции, а с още по-дълбоко газене. Затваряш очите, забравяш кой си и какъв си и се оставяш на метежа. Едва когато стигнеш дъното, когато се превърнеш в нещо като кръгла нула или даже 2 нули, можеш да станеш и да заживееш по старо му. А не се ли излекуваш, може да се влачиш така с години. И тук е много важно какво е отношението отсреща. Ако обекта на любовта ти прекъсне по някакъв начин излъчването си - добре - имаш шанс да се спасиш. Но, ако и самия той е влюбен, ето тогава се влачат нещата с години, без да хората да си дадат сметка защо имат отклонения.
Но пък...точно за тези любови се пишат книги и песни %-P
Дедмен, не можеш да спиш ли? Да не би да си влюбен? :)
Мнението беше редактирано от Winnie на 09.06.08 05:59.