Озадачен съм...

Темата е заключена.

19.04.07
17:42

От вчера забелязвам (предполагам не само аз) доста голям банер на Нутрим на заглавната страница на сайта, а отднес такъв банер има във форума. Като се има предвид, че повечето от администраторите и модераторите се изказват доста неласкаво по адрес на тази фирма, няма как да не бъда озадачен от появата на банерите.  Дали има стопляне на отношенията?

Разберете ме правилно, с тази тема нито искам сметка от някого, нито искам да посявам раздори. Уважавам много BB-TEAM, а и честно казано, изобщо нямам негативно мнение за Нутрим. Общо взето съм доволен от техните продукти, които съм ползвал (Pro Gold не съм пил ;) )

Ще ми е интересно да разбера повече по този казус, а предполагам и не само на мен ;)

Темата беше редактирана от Стефан Симеонов на 19.04.07 18:07.

19.04.07
17:48

Ми какво като има банер?Важното е,че всички знаем колко струват “продуктите им”,макар че Л-Карнитина не е лош.

19.04.07
17:54

Рекламен банер = пари! Сайта има нужда от финансиране. КОй ще финансира сайт за фитнес, бодибилдинг, добавки ... ? Фирма за суплементи, екипировка или нещо подобно. Коя я най-голямата фирма за добавки? Нутрим! Спонсора си е спонсор. Интересно е защо Нутрим пускат банер тук, след като се изказват неласкаво за продуктите им?  Защото знаят, че ще се купуват. Дали от липса на пари, или от друго ...

Ха, не му бях обърнал внимание!!! В някои теми не излиза.

Няма казус и е излишно да търсиш под вола теле.
Аз лично нямам нищо против Нутрим. И мисля, че никога няма да имам, просто защото не вярвам някога да си купя.
Които модератори са се изказали против нутрим продуктите, те са се изказали като потребители на продуктите, а не като модератори или цензура. Темите за продуктите на нутрим стоят отворени и винаги са били такива. Освен когато някой ги на*ере. Тогава към тях се подхожда като към редови нас*ани теми.
Проблеми с Нутрим не е имало, по скоро с един ... нутримчо. Който подхождаше доста малоумно във форума. И вероятно е докарал някои модератори до неконтролируемо положение. Цензурата беше не към нутрим, а към забележителната активност на безбройните му акаунти. Жалко, ако е успял да ви изглежда като притиснатата, защитаваща нутрим страна. Имаме ясни доказателства, че това, което демонстрираше в публичните теми накрая и това, което правеше всъщност, са коренно различни неща.
Другото са си работни отношения. Решил е Митакът, че има добър рекламодател, пуснал го е. Това са си бизнес отношения. Мислите ли, че една две дискусии или нечии излияния във форума може да са пречка пред разумни хора да се целят в аудиторията или на други разумни хора да извлекат полза от това? Не вярвам.
Доста нещо стана по този форум и сайта, има още няколко сайта, чакаме ги и тях да се разрастват, лично за мен не е учудващо да се пусне някоя реклама. Това са разходи!
И за да сте спокойни, лично аз ви обещавам, че не ме засяга банерът. Има ли пак себеизлияния от същия натуралист, лично аз ще ги модерирам даже и ако никой друг не ще. Договорът си е договор, но и правилата са си правила.

Заключвам темата. Сигурен съм, че не си искал да направиш провокативна и остра тема, но се опасявам, че това може да излезе, а е и доста некоректно при условие, че сам виждаш банера, да изтъкваш някакви противоречия по твоите представи.
LOCK!

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 19.04.07 18:07.

Благодаря на Дзвер, че е заключил темата, защото тя няма бъдеще в този си формат. Аз бих искал да допълня само едно-две неща.

Администратори / модератори спазват изцяло правилника, изграден през годините и целящ да се запази едно добро ниво на комуникация във форума. Критики е имало към конкретни потребители, действали против него. Но всичкото това не пречи да бъде чуто ЛИЧНО мнение на модератор, ползвал дадена хранителна добавка - това не е общо становище на изданието против определена компания.

И в България интернет придобива онази сила, която има в други държави, и не е за учудване, че и българският бизнес се ориентира чрез тази мрежа да намери нови свои клиенти. Фирма “Нутрим” прави тази крачка и се радвам, че гласува доверие на BB-Team. Такова доверие са имали и други фирми през годините. Мисля, че всички може само да са доволни от това, защото Ви уверявам, че резултатът ще бъде още по-добри услуги за уважаемата публика.

Край на лиричното отклонение! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1