19.04.07
23:27
Ами преди 2 месеца полудях и тичах 20 километра на 14км/ч. След тренировка попринцип бях ОК но един ден се случи неочакваното - погледнах си пръстите на краката ( този пръст до палеца и на двата крака )ми бяха посиняли и по-точно - нокъта се беше напълнил с кръв. Ок а на единя му махнах кръвта ама на другия не успях сега и двата са отлепени от кожата и ги чакам да залепнат пак като тичам всеки ден. На левия крак си е ок ама на десния не е. Дайте някакъв съвет с какво да го лепя? Лепенки? Лепило? Бинтове? да го махна ли изцяло нокъта ( егати чудото никога не съм имал нещо такова ). кажете защото се грижа за ноктите си за да са хубави и това сега нз кво да го правя, а и ми е голям проблем за тичането - не мога да тичам повече от 1 час и в най-добрия случай 1.5 часа ( не казвайте за кво ти е повече защото на фитнес ходя 1 на седмица и ми остава само тичането :( ). Мисля че с лепенка ще стане, но може някой да има и по-добра идея. Нз какво да правя защото за пръв път ми се появява нещо такова на нокът. Никога не съм имал наранявания там.
ПП съжалявам че съм я постнал на грешното място - сега видях че има раздел за ранените :)
Темата беше редактирана от simon на 20.04.07 01:51.
До колкото разбрах са ти паднали ноктите на палците на крака ?! Ако е така не си играй да ги лепиш , а ги махни и по леко с натоварванията.Преди години като тренирах баскет ми се случи същото , защото там настъпванията и варенето на краката в тия кецове и доста и си спомням , че ми паднаха двата нокътя.Махнах ги , болеше ме известно време , но всичко се оправи.Не съм ходил на доктор , но те съветвам да отидеш ,защото ввсеки човек си е индивидуален.Успех