20.04.07
14:32
Здравейте! :-)
Съвсем съм нова тук и дано да не дублирам темата с подобна.
От вчера започнах тази диета - 40-дневната http://www.bgtrener.info/di/di/d005.htm
На 42 год. съм, имам доста за смъкване. Имам си крос-тренажор и голямо желание да отслабна и да се стегна.
Дайте ми съвет, да не взема да кача от нея. Не чувствам глад, чувствам се добре. Идеята е за целия период да се свалят поне 4-5 кг. /Поне моята надежда е такава/ :coolhmm:
Днес ми е втория ден, спазвам я, но не стриктно /т.е. ям по-малко от това, което пише/
Какви са отзивите за този режим? Чували ли сте нещо?
За толкова години съм пробвала какво ли не... успявала съм да смъкна 30 кг с голям глад, но вече съм на години и нямам сили за подобни подвизи отново. Преди 6 мес. отказах цигарите и прибавих няколко кг, с които се боря безуспешно...
Help!
20.04.07
16:08
колко килограма тежиш в момента?
това не е диета.Разгледай сайта и си състави една диета и после я напиши тук.
20.04.07
19:21
Единствения недостатък не тази диета, е че не е съобразена с индивидуалните калорийни нужди. Иначе не виждам проблем с нея.
21.04.07
06:59
Става ама може да се сложи еще едно хранене с извара примерно или месо.
21.04.07
09:57
Мдаа...
Положението е лошо...
На 42 години, височина 175 см, тегло 92 кг
Доста отпусната, главно заради непрекъснати качвания и отслабвания.
Минала съм през пълен глад, Лидия Ковачева, Пол Брег, Herbalife, многобройни диети - всичко, което се сетите.
Може да се каже, че от 15-годишна съм все на диета.
Резултатите са ми били до 30 кг смъкнати, но постепенно възвърнати.
Реших, че това трябва да спре /постоянните диети/ и да променя всичко - режимът на хранене, като включа все повече движение.
Купих крос-тренажор на Кетлер, пробвах тренировки и с L-карнитин, но явно не беше добре дозиран и резултатът - никакъв.
Та затова си мислех - не толкова диета, колкото един по-продължителен режим на хранене, чрез който системно да понамалявам /няма нужда да е 5 кг за 10 дни - това съм правила многократно и връщането е 7 кг за 10 дни /ама нагоре/
В същото време ми се иска и малко да постегна...
Затова ви моля за съвет :smirk: