Пиете ли нещо по време на тренировка?

20.04.07
22:47

Пиете ли нещо по време на тренировка и ако да - какво е то и в какви количества?

Темата беше редактирана от Стоянчо на 20.04.07 22:48.

21.04.07
05:19

Вода, колкото ми се пие(не много де), 10 мин преди да почна корема я спирам, че иначе ми е тежко и пак пия след него.

AS

21.04.07
06:21

Мда.Около 3л вода :)

21.04.07
06:29

Вода или някоя от изотоничните измишльотини/напитки:)

21.04.07
07:51

вода.около 1-1,5 литра

MO

21.04.07
08:37

Водата не я предпочитам.  Изотонични напитки осигуряват оптимално поддържане на водно-солевото равновесие в организма при яки тренировки . Чрез техния минерален състав се постига баланс между количеството на приетите течности и интензивността на изпотяването и се поддържа осмотичното налягане на телесните течности. Аз си падам по вкуса на череша - леко киселко и малина, лятото и ментата ми кефи много.

Вода. Между упражненията пия и както каза емзо по - горе и аз я спирам преди корема, че ми е гадно иначе. Изобщо не съм фен на изотоничните напитки и всякакви сокчета с карнитин и разни неща. Дори да имах пари да си ги позволявам не бих ги купувал.

21.04.07
09:24

Вода - по 2 литра на тренировка... лятото май ще станат 3.  Изотонични напитки не съм пил, но и не смятам да давам толкова пари за такива чудеса.

AS

21.04.07
09:28

Няма голям смисъл от тия изотонични напитки.Пробвал съм няколко пъти и не ми допадат.

21.04.07
11:35

Благодаря за отговорите, любопитно ми беше, защото лично на мен никак не ми се пие вода по време на тренировка и само се наливам с около 500мл и затова се чудих дали да не пробвам нещо изотонично, въпреки че то пак е течност, а както казах хич не ми се пие (а знам, че трябва).

ИВ

21.04.07
15:24

Литър и половина минерална водичка :).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1