QUATTRO помогни моля

Темата е заключена.
NA

10.11.04
23:34

QUATTRO начи проблема ми е следния искам да направя един цикъл с метан но незнам как точно трябва да се направи в смисъл как и по колко и за колко време трябва да се взика виждам че ти ги разбираш нещата ако може да ми дадеш колко се може поече информация за метана 6ти бъда много благодарен щото ся събирам информация ! а и дами кажеш дали да очаквам някав ефект а ако не да ме насочиш към някав друг продукт благодаря ти предварително ако може побликуваж някви сxеми и ми пиши с още кво мога да го комбинирам( метана ) за по-голям ефект и с кво да го съчетая за да намаля страничните ефекти! наистина ще ти бъда мого благодарен ако помогнеш !!!!
Щом имате въпрос към точно определен потребител пратете му лично съощнение. Старайте се заглавието та темата да е също на кирилица. Благодаря.
Mr_Muskul

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1