Отговорете ми

23.04.07
19:39

Какви добавки трябва да вземам при положение че тренирам за маса и искам оптимално
най-добрия резултат

Благодаря предварително

24.04.07
07:59

Добре щеше да е, ако беше написал възрастта си, стажа, ръста, моментните килограми и колко килограма искаш да постигнеш.

24.04.07
09:38

ръст 177 килограми 77 стаж 6 месеца ама аз мисля да почвам да пия след лятото някаде кам 15 ,16 септември
Искам да кача 3,4 килограма чиста мускулна маса пък и повече да е не е лошо  а мазното да е възможно най-малко 
е сега вече очаквам отговори

Протеин. Даже 2 вида ако можеш да си ги позволиш. Един бърз и един бавен. Въглехидрат лесно се набавя от храна.

24.04.07
10:40

тоя протеин няма ли да кача много мазно а

Каква марка ще ми препоръчаш аз лично съм се насочил към MUSASHI некви цени можеш ли да ми дадеш на тея протеини

Не пиши поредни постове.
Jorku

Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 25.04.07 16:34.

AS

24.04.07
10:58

Как ще качиш мазно от протеин ве пич :) Наблягай на храната , добавките са ти повече за възстановяване и сила.

Няма да качиш мазно от протеин.

24.04.07
17:00

А за другия ми въпрос коя фирма е най-добрата според вас и цена ако имате
Бърз и бавен имаш предвид времето през което се усвоява ли разяснете  ми ги малко тези работи

IN

25.04.07
08:12

протеин - MLO!

25.04.07
17:36

А Вече схванах кой е бърз и кой е бавен Само дето никой не казва някаква изпробвана марка и ефектът е бил полужителен
Аде weхора дайте някакъв съвет

KL

25.04.07
17:41

25.04.07
19:52

CHIEF PROTEIN - ИНДИАНСКИ БИЛКИ
MUSASHI BULK PROTEIN - ЗА МАСА
(LP1) LOADED PROTEIN - УНИВЕРСАЛНА ФОРМУЛА
MUSCLE FOOD WPC 85% - СУРОВАТЪЧЕН МИКРОФИЛТРИРАН КОНЦЕНТРАТ
MUSCLE FOOD 92% - КОМБИНИРАН ПРОТЕИН (НОЩЕН ПРОТЕИН)
MUSCLE FOOD ION WPi 93% - ЙОНИЗИРАН СУРОВАТЪЧЕН ИЗОЛАТ
УЕЙ (ВАНИЛИЯ, ЯГОДА, ШОКОНАНА)
P40 PROTEIN POWDER - ПРОТЕИН НА ПРАХ
INSTANTISED WPI - ПРОТЕИН НА ПРАХ
Вижте ги на ето този сайт http://musashibg.com/home.htm
или някой на MLO кажете кое е по-добро
Ще сам ви благодарен

26.04.07
11:25

Има сума теми за протеини...Потърси и виж кое те устройва най-много...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1