проблем в ръцете

25.04.07
09:01

имам малък проблем дясната ми ръка изглейда по-масивна от лявата освен че е по-добре оформена имам и повече сила с нея. то е разбираемо понеже съм десничар и варша повечето неща с дясната ръка но все пак.. та даите някакъв савет как да постигна баланс(колкото е вазможно) м/у двете ръце. повече повторения ли да правя с лявата или да ползвам по-големи тежести? мерси мн предварително :)

AS

25.04.07
09:29

Еднакво натоварвай и 2те ръце и използвай повече дъмбели.

25.04.07
09:40

Когато правиш упражненията с дъмбели, както ти каза asdfg, започвай първо с лявата ръка. Колкото повторения можеш да направиш с нея, толкова прави и с дясната. Въпреки че с дясната по принцип можеш повече.  Така би трябвало да се изравнят. Успех :)

25.04.07
11:19

Никога не прави повече повторения с даден ръка, след като ти е по силна. Прави и с едната ръка, и с другата еднакви повторения. При мен попринцип лявата ми е по силна и по издръжлива, но по “нераздвижена”, защото правя повечето движения с дясната ;)

25.04.07
21:03

мерси мн но аз и до сега правя по равно повторения и с двете раце.  а ако за лявата ползвам по-голяма тежест докато се изравнят рацете или това е голяма глупост?

Klimentii

25.04.07
22:28

казано от seth на 25.04.07, 21:03:

мерси мн но аз и до сега правя по равно повторения и с двете раце.  а ако за лявата ползвам по-голяма тежест докато се изравнят рацете или това е голяма глупост?

Ако слагаш по-голяма тежест на лявата, съответно няма да правиш правилно упражненията. По-добре сложи по-малка тежест на дясната. Но за сметка на лявата,  дясната ще си стои на 1 място.. ти си решаваш

26.04.07
10:10

Тренирай ги с еднаква тежест и повторения и след време ще станат почти еднакви. И не се притеснявай много от това, почти всички имат разлика м/у 2-те ръце. Ако е по-малко от 0,5см значи е наред.

Klimentii

26.04.07
10:48

Мойта разлика е 3см и не ми дреме :P

29.04.07
08:12

хахах а би трябвало ;)

Klimentii

29.04.07
10:53

казано от valaraukarky на 29.04.07, 08:12:

хахах а би трябвало ;)

За да ги изравня, трябва едната да си стои на едно място, защото другата много трудно ще скочи толкова, ако тренирам и двете оптимално. Не ми се занимава просто, по-нататък ще ги изравня.

30.04.07
08:20

То си е твоя работа ама не ми се вярва разликата да е 3 см щото тфа за ръка е мннн голяма разлика и нямаше така да говориш ;)

Klimentii

30.04.07
09:09

казано от valaraukarky на 30.04.07, 08:20:

То си е твоя работа ама не ми се вярва разликата да е 3 см щото тфа за ръка е мннн голяма разлика и нямаше така да говориш ;)

Ми за какво ми е да те лъжа?

01.05.07
20:53

Може просто да не си ги измерил правилно, не съм казал че лъжеш умишлено :)
Ама колега 3 санта в ръката ги правя цяла година (ако не и повече) така че разликата е доста голяма и сигурно не е красива картинка така че е време да почнеш изравняване

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1