Съвет

25.04.07
13:05

Здравейте на всички.предстоят ме изпити за полицията.Честно казано за мен са доста тежки имам около 15-20 дена да се подготвя.Изпитите са бягане и лицеви упори.Ако може да ме посъветвате какво да пия и каква тренировка да правя да мога малко да сивдигна резултатите.Мисля сутрин да бягам а вечер да правя лицеви упори ( в момента правя 30 бр. а трябва да стигна 50 бр.).ако може и някой съвет за допинг преди съмият изпит поне за бягането ше съм благодарен.Мерси на всички ще се вслушам в всеки съвет.

25.04.07
13:32

За силата - кре-алкалин
За бягането - инозин, л-карнитин, може и с кофеин да пробваш.

Времето ти е малко и може би не е добра идея всеки ден да бягаш и да правиш лицеви упори.

За допинг - не в този форум !

Мнението беше редактирано от emzo на 25.04.07 13:32.

25.04.07
13:48

добре а може ли да ми кажете някаква схема как да ги пия и каква тренировка да правя и по колко пъти

Tоку що един приятел ми донесе L-carnitine и ми каза да пия по 2 капсули на ден една сутрин преди ядене и една вечер пак преди ядене.

Не пиши поредни постове. Имаш бутон за корекция на мнението.
Jorku

Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 25.04.07 16:33.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1