Алтернатива на изварата ( при НВД, последно хранене )?

26.04.07
14:59

Та трябва ми някаква алтернатива на изварата, нещо с протеини и казеин което да ям като последно хранене? Идеи, предложение? Благодаря предварително.

AS

26.04.07
16:44

Кво и е на изварата

26.04.07
18:42

казано от asdfg на 26.04.07, 16:44:

Кво и е на изварата

Като няма какво да кажеш, не пиши ..

AS

26.04.07
19:54

Замени я с сирене.Ето има кво да пиша.

26.04.07
19:58

пий повече мляко например

26.04.07
22:08

asdfg

Замени я с сирене.Ето има кво да пиша.

Мерси..  :)  ама в сиренто има ли казеин? :smirk:

Rac3r

Мляко при НВД? ..  :gulp:

26.04.07
22:16

Хапваи риба като не ти се яде извара с една салата с студенопресовано маслиново олио ште те държи цяла ношт :P   офтопик липсват ми някои букви от клавиатурата  :red:

Мнението беше редактирано от valentinik46 на 26.04.07 22:16.

26.04.07
22:38

Мляко при НВД? ..  :gulp:

Да. Защо не? Една чаша има 13-15г. въглехидрати, но пък е супер полезно.  Не знам точно преди лягане дали е добре (лично аз го пия по всяко време без да отчета отрицателен ефект), но определено има място във всеки режим, дори и НВД.

27.04.07
00:18

valentinik46

Хапваи риба като не ти се яде извара с една салата с студенопресовано маслиново олио ште те държи цяла ношт  офтопик липсват ми някои букви от клавиатурата

Риба ям на две ядения през деня, но не е проблем и вечер, не знаех, че има казеин в нея иначе щях само вечер да я хапвам. А салатка полята със зехтин на всяко ядене ( зеле с морковки или маруля с краставици и лук ) си хапвам. ;-P

Bio

Да. Защо не? Една чаша има 13-15г. въглехидрати, но пък е супер полезно.  Не знам точно преди лягане дали е добре (лично аз го пия по всяко време без да отчета отрицателен ефект), но определено има място във всеки режим, дори и НВД.

Най-вече зарди лактозата. Поне при мен прясното и киселото е убиец при НВД. Вероятно защото съм ектоморф и качвам страшно лесно килограми ( най-вече мазнини де ).

Мнението беше редактирано от Crazy_With_Razor на 27.04.07 00:19.

27.04.07
06:08

Без мляко при НВД, малко са хората, на които не им пречи.
Така ше е докато не се появи lactose free мляко в БГ, ама и тогава ще го гледам малко с пренебрежение  :coolsmirk:

Мнението беше редактирано от emzo на 27.04.07 06:08.

27.04.07
12:38

lactose free + fat free ... то какво остана?
Иначе по темата с млякото може би сте прави, че е въпрос на метаболизъм...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1