L-Карнитин+трениране+хранене?

KL

28.04.07
14:54

Начи имам няколко въпроса. Първо - купих си Л-Карнитин на фирмата Adipharm. В рецептата пише едно за приемането, а в разни форуми чета съвсем различно, приятели, занимаващи се с фитнес казват трето. Така че все пак не кое да вярвам? Другото, което искам да кажа е, че си купих два уреда - степер и уред за корем. Не съм пълна, но искам да изчистя мазнини, най-вече в областта на корема, а разбрах, че коремни преси само стягат мускулите, но не “горят” мазнини. За степера знам, че е за крака. Та искам да попитам как да комбинирам Л-карнатина с ядене и тези уреди, за да изчистя мазнини на корема, а и по принцип ? Изобщо тези уреди ще ми помогнат ли за тази цел? Мерси предварително :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1