Въпрос относно калориите ?

DC

30.04.07
20:41

В момента съм на НВД , искам само да попитам повече мазнини ли горят ако съм на  -800 ккал дневно , а не на -500 ? 
По логика би трябвало  на  -800 ккал да е по- добре ?

30.04.07
21:02

казано от Don Corleone на 30.04.07, 20:41:

В момента съм на НВД , искам само да попитам повече мазнини ли горят ако съм на  -800 ккал дневно , а не на -500 ? 
По логика би трябвало  на  -800 ккал да е по- добре ?

По логиката трябва да е по-добре ама не е .. -800ккал. си е доста стресиращо за тялото и нищо чудно да мине да гори само ММ и да си пази мазнините и за по-лоши времена ..

На -??? колко си почнал и колко време продължава диетата ти? Какви са ти резултатите досега, че искаш да сваляш по-бързо?

30.04.07
21:12

По логиката трябва да е по-добре ама не е .. -800ккал. си е доста стресиращо за тялото и нищо чудно да мине да гори само ММ и да си пази мазнините и за по-лоши времена ..

х2

Тези прословути 500 ккал, които се вадят от общия поддържащ прием не са случайни. Това се прави, за да може като изпаднеш в застой, да махнеш примерно още 300 и станеш на -800 като вкараш тялото в нов шок и продължиш да сваляш (преодоляваш застоя). Ако почнеш на -800 после на къде ще смъкнеш?

DC

01.05.07
23:29

казано от Ради Хаджирадев на 30.04.07, 21:35:

Тези прословути 500 ккал, които се вадят от общия поддържащ прием не са случайни. Това се прави, за да може като изпаднеш в застой, да махнеш примерно още 300 и станеш на -800 като вкараш тялото в нов шок и продължиш да сваляш (преодоляваш застоя). Ако почнеш на -800 после на къде ще смъкнеш?

Така е , прав си ! :)

Само последно да  попитам , ще кача ли мазнини ако  примерно съм на -500 или - 600 ккал за деня, но за сметка на това съм приел 150-160 гр. въглехидрати , т.е ако съм на  минус калории , но на повече въглехидрати качват ли се  мазнини ?

Мнението беше редактирано от Don Corleone на 01.05.07 23:34.

Ако са с нисък ГИ няма.Все пак препоръчителните дневни нужди на организва са минимум 125-175гр(поне така съм чел) въглехидрати.Даже съм правил високо въглехидратна/ниско мазнинна диета и пак съм свалял.Скоро също гледах един хранителен план с много въглехидрати и по-малко мазнини.Около 250 в. и 50-80м като имаше и 2 ниско въглехидратни дни.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1