Шейк???

ГП

02.05.07
10:41

значи въпроса ми следния кво ще кажете за този шейк:
3 яйца сурови
100г мляко прясно 3% масленост
3 чаени лъжици мед
за след тренировка, искам да качвам мускулна маса,
чакам критики и предложения за някакви промени по рецептата.  :-)

Темата беше редактирана от Георги Попов на 02.05.07 11:49.

Мен лично сурови яйца малко ме е страх да ям.

02.05.07
13:04

За след тренировка не ми се струват много удачни тези неща.Бавно се усвояват от организма.След тренировка ти трябва нещо бързоусвояемо,за да спреш катаболните процеси.

ГП

02.05.07
13:06

а за преди тренировка сутрин на гладно или изобщо трябва да променя цялата рецепта и да го заменя с деруг шейк ?Но какъв ?

02.05.07
15:28

Яж яйцата сварени. От соровите яйца може да те хване салмонела. А иначе е по добре да ядеж всичко това примерно два часа преди тренировка а след тренировка някакав бъез въглехидрат - например шоколад.

AS

02.05.07
17:48

Раздели ги.Млякото преди лягане.Меда веднага след трен. , а яйцата сутрин :)

ГП

02.05.07
20:04

значи според това което писахте ще ям по три яйца сутрин преди закуска наобяд и след трен мед и шоколад а вечер преди лягане мляко прясно. Приемам и още предложения някой ако каже да сложа и още нещо в този шейк така да го наречеме - то вече не е шейк ама карай

03.05.07
10:22

казано от Goshku88 на 02.05.07, 10:41:

значи въпроса ми следния кво ще кажете за този шейк:
3 яйца сурови
100г мляко прясно 3% масленост
3 чаени лъжици мед
за след тренировка, искам да качвам мускулна маса,
чакам критики и предложения за някакви промени по рецептата.  :-)

В един друг пост не спомена ли, че си на НВД...

15.05.07
18:57

А иначе е по добре да ядеж всичко това примерно два часа преди тренировка а след тренировка някакав бъез въглехидрат - например шоколад.

що е по добре шоколада след тренировката? тва за покачване или за сваляне?

17.05.07
01:02

Шоколада е за след тренировка защото е бърз въглехидрат. При покачване на маса са нужни бързи въгл. Аз обаче смятам че със шоколад ще се омазнява прекалено много. По-добре мед.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1