А фитнес зала в София ?

04.05.07
12:08

Интересува ме фитнес зала в кв. Лозенец..на нормални цени. Под нормални имам предвид по- малко от 90лв на месец (понеже намерих една такава). Зала, която може един студент да си позволи да ползва :)
Ще се радвам, ако някой има инфо за такова местенце :)

PE

04.05.07
19:34

И аз съм от лозенец и вярно трудно се намират на нормални цени.Ако те интересува за дамски фитнес само едва ли ще т ипомогна много но има един на кръста (горната част на лозенец).Казва се  The Cat мисля но незнам какви са цените и дали още работи.Други на нормални цени са пит бул до 21 училище домино който е в 137 у-ще и карта за 12 посещения ти е 19 лв.Уредите не са нови но това едва ли най важното и не е тясно.Има и един друг малко по скъп и по тесен но с нови уреди.Намира се малко след спирката на 102 и 94 в посока хемус.И последния на нормални цени за който знам е в един висок блок на бул.Вапцаров но и там ми се стори тясно и като се съберат 5 човека ми се струва много.Има и още няколко но както каза цените са други.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1