Честито на именниците

06.05.07
13:07

Честито на всички именяци дето празнуват днес, здраве щастие, успех в спорта.
Ьз днес съм и рожденник

06.05.07
14:11

Честит имен ден на всички които празнуват !

ЧРД и на теб ASTOR , МНОГО здраве , щастие , късмет , пари и успехи в спорта и личен план  :coolsmile:

Оооооо, Големи батко, първо честит рожден ден и на второ място честит имен ден... то да ти кажа, като са два празника, черпенето и то трябва да е в двойна доза ....

Жив и здрав и весело изкарване :П

06.05.07
14:32

Честит имен ден на висчки именници,  да са живи и здрави !

И аз имам именник в семейството и цял ден на агнешко го карам :) хаха

@ASTOR - Честит ти рожден ден, жив и здрав и бързо възстановяване(ако вече не си се).

HE

06.05.07
18:20

ЧИД Адаш да си жив и здрав, а за останалото пари да си го купиш.
Поздрави.

Честито ASTOR и всичко най - добро. Честит имен ден и на теб head_hunter и на мен :D Живи, здрави и все по - корави да ставаме.

HE

06.05.07
20:27

Ех Жорка зло да те забрави.
Да си жив и здрав и още по-здрав.
Честито и на всички останали съименници от форума!

06.05.07
21:21

казано от ASTOR на 06.05.07, 13:07:

Честито на всички именяци дето празнуват днес, здраве щастие, успех в спорта.
Ьз днес съм и рожденник

Да си жив и здрав..И доколкото си спомням си и Георги.Пожелания да си голям и чист колкото статуята на Ал.Стамболийски пред операта.Абе с една дума от все сърце жив и здрав..другото се купува

06.05.07
21:57

Мерси на всички ,да Ви се връща

С 11 минути закъснение, но и аз да се включа. :)

07.05.07
00:50

живи и здрави да сте всичките :)
хед.хънтър а ти да почерпиш ей :)

07.05.07
08:11

Ами честито, макар и със закъснение :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1